Odun koca..

Doğum gününz kutlu olsun.. Bende çok kızardım unutsaydı sanırım. Çünkü ben çok öenm verırım ve banada önem verılsın ısterım...

Belkide unutmamistir aksama kutlar. Hemen gunahini almayin.ama bugun pazar sizi biyere yemege falan goturebilirdi.
Evet çünkü resmen unuttu..yani unutmayipta kutlaması daha çok kızardım. .ben unutmasını kızıyorum düşünün. .
Neyse erkekler
Rica ederim canim:KK66:bende fransadayim anacim:))
Ah yakın sayılırız geçenlerde parise gezmeye gelmiştik 5 günlüğüne..Eyfel kulesinin tam karşısında bir otelde kaldık..rüya gibi bir şehir Paris..neredesiniz Fransa'da?

Aaaaa ne kadar güzel bir pasta:- )çok teşekkür ederim arkadaşım..sevgiler:-)
pasta.webp

Bu da doğumgünlerini unutan kocalara,sevgililere gelsin:KK70::KK70:

Ne oldu eşiniz bi sürpriz yaptı mı ?
Hatırladı mı :KK37:

Ne oldu eşiniz bi sürpriz yaptı mı ?
Hatırladı mı :KK37:
Yok odun cidden unutmuş..az önce kizim hatırlatmış
Geldi yanıma pişmanlık dolu bir ifade ile..offf pofff nasıl unuttum ben bunu özür dilerim deyip durdu..hem bu akşam hemde
Yarın kutlarız dedi..
Heyy allahım ağız tadıyla bir kızamadım öyle yapınca. .
:-)

Geldi yanıma pişmanlık dolu bir ifade ile..offf pofff nasıl unuttum ben bunu özür dilerim deyip durdu..hem bu akşam hemde
Yarın kutlarız dedi..
Olsn ya yarın güzel bi yemek falan yiyin dışarıda affettirsin kendini :KK28:

Merhaba hanımlar bugün eşime kızgın vede kırgınım. .Bugün benim dogumgunum ve eşim gecenhafta konusu geçtiği halde bugün unuttu..hatta 3 gün önceden bugün için plan yaptı bir eski araba fuarı vardı oğlum çok sever oraya gitmek için. Tabi bana sordu 3 gün önce bende olabilir demiştim..kizimin sınavı var diye o evde kalmak istedi ders çalışmak için ve bende onunla kaldım..eşim gitti oğlumla. .Hiç hatırlamadı bile dogumgunumu..
Zaten genelde kafası çok meşgul olduğu için unutkan bir tiptir ama işte insan yinede bekliyor ister istemez kırılıyor..önem verse unutmazdi diyor..
Ben yurt dışında yaşıyorum,burada ailem bile yok..arkadaşlarımda ..tek yakınım eşim..ama onunda umrunda bile değilim. .
Akşam eve geldiğinde de hatırlamayacak biliyorum.bende hiç birşey soylemeyecegim.
Anlamı yok zaten ben söyledikten sonra..
Çok birşey bekleyen bir kadın değilim halbuki.öyle pahalı hediyeler,en klas mekanlar filan umrumda değil. .sadece sevgi dolu bir kaç kelime biraz şefkat yeterdi..
Keşke şimdi annemin sıcacık kollarında olsaydım..olabilseydim..:- ((
Eğer genel olarak mutlu bir yuvaniz varsa çok fazla takılmayın derim. Ki anlatımınızdan anladığım kadarıyla gayet mutlu bir aile. evet biz kadınlar bekliyoruz. Bekleyelim de. Ama bu sizin aile saadetinizi etkileyecek boyuta gelmesin. Doğum gününüz de kutlu olsun. :KK68:

Evet bende öyle düşündüm..Hiç öyle pahalı mekanlar secmem ama bu kez unutmasinin bedelini böyle ödeyecek..madem bir gün geç kutluyoruz pamuk eller cebe:-))
Aynen . Güzel romantik bi yemek olsun :D
Biraz pahalıya patlasın ki bi dahakine iki güzel söz söylesin :D
Doğum günün kutlu olsun bu arada nice mutlu sağlıklı yaşlar :KK73:

Yarın kutlarız dedi..
Ayy ne güzel olmuş Eşinizi de kutluyorum :KK54:

Eğer genel olarak mutlu bir yuvaniz varsa çok fazla takılmayın derim. Ki anlatımınızdan anladığım kadarıyla gayet mutlu bir aile. evet biz kadınlar bekliyoruz. Bekleyelim de. Ama bu sizin aile saadetinizi etkileyecek boyuta gelmesin. Doğum gününüz de kutlu olsun. :KK68:
Çok teşekkür ederim..haklısınız her ailede olduğu gibi ara sıra sorunlar yasasakta genelde artık iyiyiz..kötü günleri geride bıraktık şükür ki..
Ve evet bunlara çok takılmamak lazım..dünyada insanlar neler yaşıyor hem..
Bana sizlerin verdiği moral beni bugün çok mutlu etti zaten :- )

Back
X