Odun kocalar

justsmile2701

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
465
150
merhaba kızlar. bugün sabah kocamla kavga ettik moralim çok bozuk. cumartesi bizim tanışmamızın 29. ayıydı. biz normalde her tanışma günümüzü, nişanlanma günümüzü ve evlenme günümüzü kutlardık. hele nişanlıyken mutlaka kutlardık. kutlamadan kastım, güzel bir mesaj yazmak, özel bir mail atmak yada bir yemeğe çıkmak gibi şeyler. ama evlendikten sonra eskisi gibi önemsememeye başladı. bir kaç aydır da hiç bir günümüzü hatırlamadı. cumartesiden beri ufak ufak trip atıp söyleniyorum hatırlamadığı için.
bugün sabah başka birisinin karısıyla kutladığını duyunca duygularım daha çok depreşti ve durumu kocama yazdım. kesinlikle arkadaşı kıskandığımdan değil ama çok üzülüyorum ben buna. ben gerçekten çok duygusal ve çok romantik birisiyim. kocamdan da birazcık düşünceli olmasını bekliyorum ama olmuyor.
bu konuda onu çok uyadım çok tartıştık ama hiç bir şey değişmedi. halen o konularda umursamaz davranıyor ve önemsemiyor.
tam bir odun. tartıştığımızdan beri de hiç mesaj atmadı aramadı. ben de yazmadım kendisine. hem suçlu hem de bana başkalarını anlattığım için demediğini bırakmadı.
kimseye anlatamıyorum o yüzden buraya yazayım dedim. moralim çok bozuk. sizin de kocalarınız odun mu böyle?

valla kocam odun mu bilmem ama tanışma şeyimizin 29. ayını kutlamadı diye trip yapmam :S
evlilik yıl dönümümü doğum günümü hatırlasın ki hatırlar o da bana yeter .
adamlar zaten işten güçten başları dolu bu ney yahu çıkma tanışma ilk el ele tutuşma ilk merhaba deme ...
biraz abartmıyor musunuz ? :KK17:

Diğer mesajlarınıza göre hamile kalmaya çalışıyormuşsunuz. Demek ki o kadar da büyük bir sorun değilmiş.

merhaba kızlar. bugün sabah kocamla kavga ettik moralim çok bozuk. cumartesi bizim tanışmamızın 29. ayıydı. biz normalde her tanışma günümüzü, nişanlanma günümüzü ve evlenme günümüzü kutlardık. hele nişanlıyken mutlaka kutlardık. kutlamadan kastım, güzel bir mesaj yazmak, özel bir mail atmak yada bir yemeğe çıkmak gibi şeyler. ama evlendikten sonra eskisi gibi önemsememeye başladı. bir kaç aydır da hiç bir günümüzü hatırlamadı. cumartesiden beri ufak ufak trip atıp söyleniyorum hatırlamadığı için.
bugün sabah başka birisinin karısıyla kutladığını duyunca duygularım daha çok depreşti ve durumu kocama yazdım. kesinlikle arkadaşı kıskandığımdan değil ama çok üzülüyorum ben buna. ben gerçekten çok duygusal ve çok romantik birisiyim. kocamdan da birazcık düşünceli olmasını bekliyorum ama olmuyor.
bu konuda onu çok uyadım çok tartıştık ama hiç bir şey değişmedi. halen o konularda umursamaz davranıyor ve önemsemiyor.
tam bir odun. tartıştığımızdan beri de hiç mesaj atmadı aramadı. ben de yazmadım kendisine. hem suçlu hem de bana başkalarını anlattığım için demediğini bırakmadı.
kimseye anlatamıyorum o yüzden buraya yazayım dedim. moralim çok bozuk. sizin de kocalarınız odun mu böyle?

tanışmanızın 29. ayını mı hatırlamadı? anlayamadım.eger öyleyse konu zaytungdan felan fırlamış diyecegim

Her ay kutlamayı bırakın bence yıl dönümü yeterli. 17-18 yaşlarında çıkarken her ay kutlayanlar vardı, artık evlilikte olmaz böyle şeyler. Ay ne zaman bitiyor ay başı geliyor bazen kredi Kartı son ödememizi bile unutuyoruz ayol. Hayat koşuşturmasında unutulur her ay. Bence bu konuda çok trip atıp eşinizi gereksiz yere bıktırmayın.

ilk cümlede kalakaldım tanışmanın 29. ayı şerefine mi açıldı bu konu:KK53:

Nasıl ya? Ocağın 5 tanıştınız diyelim, her ayın 5'inde mi bunu kutluyorsunuz?

Nişan ve evlenmeyi de mi yine her ay aynı şekilde?

aaa sadece ben kocama odun dıyorum sanıyordum..
ama benimki has odunmuş , daha hangı ay tanıstıgımızı bıle hatırlamıyor, o zaman bende odunum bende hatırlamıyorum :KK53:

ODUN FAMILY:KK19:

Doğum gunu ve evlilik yıldonumunu kutlarız mutlaka ama fazlası he mantıksız hem aşırı gelıyor benım fıkrım... Ayrıca bunun odunlaşmakla ılgısı yok evlenmeden önce ve evlendıkten sonrakı yasam monotonumuz illaki değişiyor; en bile unutuyorum kutlamayı kaldı kı çok ınce fıkırlı bırı olmama ragmen yapacak bırsey yok dertsız basınıza dert acıyorsunuz boşunuza...

Biraz ilimli yaklasmaniz daha iyi olur bence ikiniz icinde. Evli olanlar bun günleri eskisi gibi önemsemiyor evet. Cünkü her animiz zaten özel ve hep beraberiz. Zaten sürekli birseyler yapiyoruz, yapmasak da arada bir bakisiyoruz sessiz. Kutlamalara deger bütün bu anlar.
Kutlamalara ve bazen söylenilmeyen o sözlere cok da takilmamak gerekiyor. Savasimizi verip evlenmisiz. Herseye bedeldir bu birlikte olma duygusu.
Kisiden kisiye degisir bu degerler. Fakat ben günlere, yil dönümlerine cok da takilan birisi degilim. Istedigimiz zaman istedigimiz kutlamayi yapariz. Bazen özel günlerde canimiz skkin olur hicbirsey yapmayiz.
Birbirinize sahipken üzmeyelim birbirimizi.
Bunlar ufak detaylar. Size karsi sevgisinin azaldigini düsünüyorsaniz üzülmeye deger.
Fakat esinizin sevgisini bu özel günleri kutlamalarina, hatirlamalarina baglamak yanlis olur.
Insaniz, bazen unutabiliriz, önemsemeyebilir, baska dertlerimiz de olabilir.
Ama sevildigimiz sürece üzülmeye degmez bunlara..

X