Odun kocamdan illallah

aktsdyg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
9
0
1
32
Sirf bu konuyu acmak icin uye oldum arkadaşlar. Ben 5 ay once dogum yaptim. Esimle cog u zaman vasatta olsa duzenli bir ozel iliskimiz vardı. Ama hamilelik.araya girince esim sadeece kendisi icin benimle.birlikte olmaya baslamisti.dogum oldu ama bu defada ben esime yaklasmak.istedigim halde yaklasamiyorum. Cekingenlik basladi yaklasasim gelmiyor kocama arkadaslar Kendi kocami opmekten ileriye gidemiyorum cekiniyorum cunku oda bu sekilde bana . Bunda esimi sucluyorum.cunku esim hic.bana romantik bir sekilde gelmyor dogumdan sonra dahi.oyle uzanirken tv seyrederkenp sappadanak bitirmek sonrada dusun u alip uyumak istiyor. Bende o kadar konusup söylememe ragmen buna devam ettigi icin uzaklastim simdide yaklasmaya cekiniyorum eski den boyle degildim.ama esimin iliskimizi sınırlı ve istemedigim.sekilde yonlemdirmesi beni bu duruma getirdi.artik o yaklassa bile yine ayni okuzlukleri yapacak diye dusunup cekinip arkami.donup uyumaya basladim.hani.bir gorevmis gibi yapmasi bi kadin olarak beni cok uzuyor.bir gun kendim m yaklastim erkekmisim gibi yonettim ettim iyi hos.dedim artik oda duzelir heralde .yok bi dahakinde gene tv karsisinda dus oncesi yaklasti.yapma bunu yeter desemde anlamiyor naoacagmi bilemedim. Evlilikte cok onemli.bir detay bu
Bu sekilde devam.edersek bosanmaya kadar bile gidebilecegimizi dusunuyorum.cunku aramizdaki.bag kopuyor gibi .arkadas gibi olyoruz. Hani.sevgililer bile daha tutkuludur.birbirine.bizim.en yakin halimiz uyurken sariliriz o kadar.ama o ise gelince okuzun onde gideni bi esim .eskiden bu kadar degildi.dogummu etkiledi dicem hamilelik oncesinden farkim yok fiziken.kisisel temizligimise herseyimide yaparim. Ama.esim tutkulu yaklaşmıyor. Sorsan cok.seviyor aldatmiyorda yeminler ediyor.ama yok o konuya gelince tik.yok adam bana tutkusuz davranip okuz gibi davranip beni mutlu.edebildigini saniyor.anlatsamda bi kulagindan girip.cikiyor. bi kadinin ruhu nasil oksanir bilmiyor.simdi en son canima tak etti kavga edercesine anlattim.baristik geri bu kezde hic yaklasmiyor .bende yaklasmiyorum .hanimlar akil.verin sizde geçtiniz mi bu yollardan.nasil bi yol izlemeliyim.kendimdeki bu cekingenligide atmam gerekiyorki onun okuzlugunu bastirayim.beni o bu duruma getirdi.biz boyle değildik

Son düzenleme:
Sizin cekingenliginiz mi problem adamin okuzlugumu anlamadim ben??
Istediginde kabul etmeyin biraz anlar belki bilemedim de..
Yada kendiniz hazirlayin ortami..

Çekingen değil de, net davranın.
O yaklaştığı zaman siz işveli cilveli davranın ve ne istediğinizden emin olun.
Sizi tatmin etmeden, siz de onu tatmin etmeyin bu kadar basit...
Biraz açık oldu ama, siz de istek ve davranışarınızda net davranırsanız belki düzelir...
Bilemedim... :KK23:

Sizin cekingenliginiz mi problem adamin okuzlugumu anlamadim ben??
Istediginde kabul etmeyin biraz anlar belki bilemedim de..
Yada kendiniz hazirlayin ortami..
Bi defasinda yataga attim adamo desem yeridir baktim bi dahakinde gene okuz gbi .boyle olunca bende artik geri cekiliyorum gelmyor

Sirf bu konuyu acmak icin uye oldum arkadaşlar. Ben 5 ay once dogum yaptim. Esimle cog u zaman vasatta olsa duzenli bir ozel iliskimiz vardı. Ama hamilelik.araya girince esim sadeece kendisi icin benimle.birlikte olmaya baslamisti.dogum oldu ama bu defada ben esime yaklasmak.istedigim halde yaklasamiyorum. Cekingenlik basladi yaklasasim gelmiyor kocama arkadaslar Kendi kocami opmekten ileriye gidemiyorum cekiniyorum cunku oda bu sekilde bana . Bunda esimi sucluyorum.cunku esim hic.bana romantik bir sekilde gelmyor dogumdan sonra dahi.oyle uzanirken tv seyrederkenp sappadanak bitirmek sonrada dusun u alip uyumak istiyor. Bende o kadar konusup söylememe ragmen buna devam ettigi icin uzaklastim simdide yaklasmaya cekiniyorum eski den boyle degildim.ama esimin iliskimizi sınırlı ve istemedigim.sekilde yonlemdirmesi beni bu duruma getirdi.artik o yaklassa bile yine ayni okuzlukleri yapacak diye dusunup cekinip arkami.donup uyumaya basladim.hani.bir gorevmis gibi yapmasi bi kadin olarak beni cok uzuyor. Evlilikte cok onemli.bir detay bu
Bu sekilde devam.edersek bosanmaya kadar bile gidebilecegimizi dusunuyorum.cunku aramizdaki.bag kopuyor gibi .arkadas gibi olyoruz. Hani.sevgililer bile daha tutkuludur.birbirine.bizim.en yakin halimiz uyurken sariliriz o kadar.ama o ise gelince okuzun onde gideni bi esim .eskiden bu kadar degildi.dogummu etkiledi dicem hamilelik oncesinden farkim yok fiziken.kisisel temizligimise herseyimide yaparim. Ama.esim tutkulu yaklaşmıyor. Sorsan cok.seviyor aldatmiyorda yeminler ediyor.ama yok o konuya gelince tik.yok adam bana tutkusuz davranip okuz gibi davranip beni mutlu.edebildigini saniyor.anlatsamda bi kulagindan girip.cikiyor.hanimlar akil.verin sizde geçtiniz mi bu yollardan.nasil bi yol izlemeliyim.kendimdeki bu cekingenligide atmam gerekiyorki onun okuzlugunu bastirayim.beni o bu duruma getirdi.
Canim her erkek bi gun boyle okuzlesiyo diyim sana dofumdan sonra yorgunsundur bebek var istemiyodur gibisine gibi dusunuyo olabilir
Benimde basimdan gecti diyebilirim bu tur ben konustum defalarca kizim 14aylik ve hala bu sorunlar devam ediyo ne yapsan fayda etmiyo malesef seni cok iyi anliyorum canim hemde cokk ne yapsan cozum olmiyo

Çekingen değil de, net davranın.
O yaklaştığı zaman siz işveli cilveli davranın ve ne istediğinizden emin olun.
Sizi tatmin etmeden, siz de onu tatmin etmeyin bu kadar basit...
Biraz açık oldu ama, siz de istek ve davranışarınızda net davranırsanız belki düzelir...
Bilemedim... :KK23:
Yaptm .ama sonrakinde gene tv karsisinda yapti okuzlugunu

Yaptm .ama sonrakinde gene tv karsisinda yapti okuzlugunu
Pardon da benim eşim bana TV izlerken yaklaşsa "pardon ne oluyoruz?" diye bir kaş kaldırırdım yani.
Demekki sizin davranışlarınızda da problem var.
Siz müsade etmezseniz, o da o şekilde öküzlenemeyecek...

rahat olun ve içinizden geldiği gibi davranın. Normaldir hamilelik ve doğum bambaşka bi süreçten geçtiniz ikinizde. Zamana birak ve bu konuyu onunla mutlaka uygun bi ortamını bulup konuşmayı dene

Pardon da benim eşim bana TV izlerken yaklaşsa "pardon ne oluyoruz?" diye bir kaş kaldırırdım yani.
Demekki sizin davranışlarınızda da problem var.
Siz müsade etmezseniz, o da o şekilde öküzlenemeyecek...
Caanim benim.yazmisim zaten konusuyorum soyluyorum anlamiyor. Hep o sekilde yaklasiyor .o yuzden odun demisim.yazaten

Sirf bu konuyu acmak icin uye oldum arkadaşlar. Ben 5 ay once dogum yaptim. Esimle cog u zaman vasatta olsa duzenli bir ozel iliskimiz vardı. Ama hamilelik.araya girince esim sadeece kendisi icin benimle.birlikte olmaya baslamisti.dogum oldu ama bu defada ben esime yaklasmak.istedigim halde yaklasamiyorum. Cekingenlik basladi yaklasasim gelmiyor kocama arkadaslar Kendi kocami opmekten ileriye gidemiyorum cekiniyorum cunku oda bu sekilde bana . Bunda esimi sucluyorum.cunku esim hic.bana romantik bir sekilde gelmyor dogumdan sonra dahi.oyle uzanirken tv seyrederkenp sappadanak bitirmek sonrada dusun u alip uyumak istiyor. Bende o kadar konusup söylememe ragmen buna devam ettigi icin uzaklastim simdide yaklasmaya cekiniyorum eski den boyle degildim.ama esimin iliskimizi sınırlı ve istemedigim.sekilde yonlemdirmesi beni bu duruma getirdi.artik o yaklassa bile yine ayni okuzlukleri yapacak diye dusunup cekinip arkami.donup uyumaya basladim.hani.bir gorevmis gibi yapmasi bi kadin olarak beni cok uzuyor. Evlilikte cok onemli.bir detay bu
Bu sekilde devam.edersek bosanmaya kadar bile gidebilecegimizi dusunuyorum.cunku aramizdaki.bag kopuyor gibi .arkadas gibi olyoruz. Hani.sevgililer bile daha tutkuludur.birbirine.bizim.en yakin halimiz uyurken sariliriz o kadar.ama o ise gelince okuzun onde gideni bi esim .eskiden bu kadar degildi.dogummu etkiledi dicem hamilelik oncesinden farkim yok fiziken.kisisel temizligimise herseyimide yaparim. Ama.esim tutkulu yaklaşmıyor. Sorsan cok.seviyor aldatmiyorda yeminler ediyor.ama yok o konuya gelince tik.yok adam bana tutkusuz davranip okuz gibi davranip beni mutlu.edebildigini saniyor.anlatsamda bi kulagindan girip.cikiyor.hanimlar akil.verin sizde geçtiniz mi bu yollardan.nasil bi yol izlemeliyim.kendimdeki bu cekingenligide atmam gerekiyorki onun okuzlugunu bastirayim.beni o bu duruma getirdi.
Bence güzelce tatlı dille konuşun öncelikle sonrasında da hemen konuya bodoslama dalmasına izin vermeyin bence.Ve maalesef ki doğumdan sonra sanki acelesi varmış gibi davranıyor erkekler belki bebekten dolayı aceleleri varmış gibi oluyor.

Caanim benim.yazmisim zaten konusuyorum soyluyorum anlamiyor. Hep o sekilde yaklasiyor .o yuzden odun demisim.yazaten
Ben yazdığını okudum ve anladım orada problem yok.
Ancak konuştuğun halde sana hala TV karşısında yaklaşıyorsa, sen de müsade ediyorsan, demekki senin sözlü değil, faalsel olarak bunu yapman gerek...
Sözden anlamıyor... bu şekilde anlar belki...

Eğer işin içerisinde aldatma yoksa, bir noktaya kadar sizden uzak kalabilecektir.

Ben yazdığını okudum ve anladım orada problem yok.
Ancak konuştuğun halde sana hala TV karşısında yaklaşıyorsa, sen de müsade ediyorsan, demekki senin sözlü değil, faalsel olarak bunu yapman gerek...
Sözden anlamıyor... bu şekilde anlar belki...

Eğer işin içerisinde aldatma yoksa, bir noktaya kadar sizden uzak kalabilecektir.
Yok konuyi karsima alip anlattim anlamayinca tartisarak anlattim.simdide tamamen yaklasmayi birakti yani acikcasi.sarilip.uyyor ama gerisi nanay yani yok. Artik doktora git diyecem nerdeyse psikolojinmi bozuk diyorum cevap yokk. Insan karisina yaklasmazmi adam gibi ya.

Sevişirken bile kural mı koyuyorsunuz
Ya ne kuralı boşver doğaya bırakın binlerce yıldır insanlar sevişiyor

Son düzenleme:
Sevişirken bile kural mı koyuyorsunuz
Ya ne kuralı boşver doğaya bırakın ilkel benlik binlerce yıldır insanlar sevişiyor
Inan bunu esim baslatti.hamileligim.oncesinde belli bir gun yapardi ben artik istemezdim .insan kuralla gorevmis gibi yapmaz bunu der uzak.dururdum.ama esim anlamiyor bi kadini nasil yaklasmali.anlamiyor soyluyorum yuzune karsi ama o duzelmek yerine ya yerinde sayiyor yada boylr tamamen uzak duruyor.cozum istemiyor galiba bu durumdan memnun

Tecrübesiz olabilir mı? Bana tecrübesiz gibi geliyor. Ne yapmasını istiyorsunuz onu konuşun açık açık.

Tecrübesiz olabilir mı? Bana tecrübesiz gibi geliyor. Ne yapmasını istiyorsunuz onu konuşun açık açık.

Tv karşısında olmasını anlayamadım hayırdır adamın fantazisi mi var ki acaba? Madem öyle bi dahakine evin değişik yerlerini gösterin belki dikkatini çeker.

Bide sizin istikrarlı bi şekilde net olmanız önemli. İstemiyorsanız tutun yakasından götürün yatak odasına, tutku önemlidir :D

Inan bunu esim baslatti.hamileligim.oncesinde belli bir gun yapardi ben artik istemezdim .insan kuralla gorevmis gibi yapmaz bunu der uzak.dururdum.ama esim anlamiyor bi kadini nasil yaklasmali.anlamiyor soyluyorum yuzune karsi ama o duzelmek yerine ya yerinde sayiyor yada boylr tamamen uzak duruyor.cozum istemiyor galiba bu durumdan memnun
Bunda anlamayacak ne var, 40 kere söylesen bişeyi duvar bile anlar. 15 dk senin gönlünü hoşetmesi gerektiğini kafası basmıyor mu sizce ?

Kaç yıllık evlisiniz? Adamda performans yetersizliği olabilir bence. O yüzden kendince "elzem" kısmına öncelik veriyor sadece.

Back
X