Dogum.sonrasi duzen degisiyo.. her konuda.. cinsellik de sekteye ugruyo tabiki. Ve bi evlilikte cinsellik sacma.bi hal.aldi mi, her konuya yansiyo.. ben de yasadim,hala da yasiyorum. Esimin her davranisi bana batiyodu resmen bi ara. Hic bir konuda anlasamaz,evin icinde konusmaz olmustuk. Yada ciddi kavgalar ediyoduk.bagirmali cagirmali..
Benim.her davranisim lafim da ona batiyodu. Niye boyle olduk dedim kendi kendime,sucu cinselligimizin neredeyse hic olmamasina attim. Duzeltmeye karar verdim canim hic istememesine ragmen. Onla konustum ben.kendimi duzelticem,yeniden eskisi.gibi olmayi deniycem ama sen de soyle davran lutfen vs dedim.. tamam dedi falan.gene.ayni,gene soguguz gene duzelemedik.. sadece zamanla birazcik duzeldik diyebilirim..birbirimizi anlamaya calistik,empati yaptik .. ne kadar yoruldugumu gordu,zamansizlik ve yorgunlugumu farketti ,ki oyle olunca da istek falan da olmuyor bende... arz talep dengemizi kuruyoruz cat pat. .
Dogum sonrasi isteksizlik sogukluk.bi bende var saniyodjm neyseki tek degilmisim..