• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Odun mal öküz koca

Ureyemiyoruz merak etmeyin kocamda kısırlık sorunu var hic kimseye cevap vermedim ama buna vericem artik olayi özet gecmisim burda nice yazılar var ben o an sinirle herseyi de yazmis olabilriim kocama hitap seklimde sizi ilgilendirmez kadin kadinin düşmanı bunu bi kez daha anladim ben konu actim icim ferahlasin diye bir dalga gecme hor gorme kimse cikip yazipta demedi şunu yap bunu yap diye hep dalga yazik Gerçekten biri bi konu acsinda dalga gecelim diye pusuda bekliyorsnz
Kimse size düşman değil, kadın kadına da düşman değil. Haksızsınız ve bunu söylediler diye kimse size düşman olmuş sayılmıyor.

Siz eğer derdim okey bağımlılığı var eşimde deseydiniz çözüm önerileri gelirdi.

Ve yine kadın arkadaş ekliyor, sohbet ediyor deseydiniz yine çözüm önerileri gelirdi.

Masada kadınla oyun oynuyor diyince kavga sebebiniz kimseye mantıklı gelmedi.

Otomatik oyuncu atılan bi oyunda kadınla oynadın diye kavga cıkarmak bizlere mantıksız geliyor. Haksızsınız ve sizde daha cok haksızlığa uğramışsınız.

Ben şahsen eşinizden bu kadarcık sebebe büyük tepkiler almanızı, ufak şeylere takılan sorun yapan hakaret edebilen biri olduğunuzu ve eşinizi de patlama noktasına getirdiğine bağladım. Okuduğumuz kadarından bu çıkıyor.

Ben nedense adamın masum olduğunu düşünmedim. Genelde aldatan erkeklerin üstüne bir sinir geliyor.
Siz sorunca öfke krizine girip suç bastırmaya çalışmış olabilir.

E işinize gelmeyince hemen kadın kadının düşmanı diyorsunuz, burada birbirine yardım etmeye çalışan onlarca kadını güzelce genelliyorsunuz, nolacak böyle ?

Ben bir kadın olarak hicbir kadına düşman değilim, size de değilim. Evliliginizde saygı yok yani ta buraya kadar yansımış bu, ne desin şimdi insanlar ? Daha başlığı okurken insan şaşırıyor. Oturun sakince konuşun derim ama o da bi yetenek. Hayırlısı olsun.

Bütün hayvan isimleri sayılmış, koca denen yaratık tüm küfürleri sıralamış, sizi kölesi gibi görüp dışarı çıkmanızı yasaklamış. Ama pardon size kıyamıyordu değil mi ? Boşuna bu kadar köpürerek yazmışsınız. Bi 10 dakika kadar sonra aşkomm diye sarılırsınız. Son cümlenizden zaten belli.

Ureyemiyoruz merak etmeyin kocamda kısırlık sorunu var hic kimseye cevap vermedim ama buna vericem artik olayi özet gecmisim burda nice yazılar var ben o an sinirle herseyi de yazmis olabilriim kocama hitap seklimde sizi ilgilendirmez kadin kadinin düşmanı bunu bi kez daha anladim ben konu actim icim ferahlasin diye bir dalga gecme hor gorme kimse cikip yazipta demedi şunu yap bunu yap diye hep dalga yazik Gerçekten biri bi konu acsinda dalga gecelim diye pusuda bekliyorsnz

Olayı iyi ki özet geçmişsiniz. Özet olmasa birbirinize ettiğiniz bütün küfürleri yazacaktınız herhalde.

Başlık küfürlü, içerik küfürlü, ilişki birbirine sövme aşamasını geçip sülaleye küfür etme aşamasına kadar gelmiş. Ne önerseydik?
Elimizde kısır tabağı, ağzımıza börek tıkarken "ay şekerim seninki de tam odun, benim öküz de böyle" mi deseydik? Böyle mi ferahlayacaktı içiniz?
Hadi küfürleri geçtim, olayda darp var.
Kusura bakmayın ama böyle laçka bir ilişki için boşanma dışında önerilecek tek şey böyle bir ilişkiye çocuk yapılmaması.
Hiçbir kadın size düşmanlık yapmıyor, sizin kendinize yaptığınız hariç.

Ayrıca konuyu açıp gitmişsiniz. Kimseye bir cevap verme zahmetine katlanmamışsınız.
Sizin bile önemsemediğiniz bir konu için kimsenin sizi pışpışlamasını beklemeyin.

Boşan

Aşkolsun ben boşan demiştim halbuki.
En yapılması gerekeni yazmışken kimse şöyle yap böyle yap demedi demeniz üzdü.

Valla sizin üslubunda maşallahı var eşinize diyorsunuz da,bu lafları sanırın ona da söylediniz ki adam geldi arkandan kızdın söylendim ama çok değil diyorsunuz ama burada bir sürü hakaret etmişsiniz lafları ona girsin falan kadın olarak yakıştıramadım ikinizde de konuşmada sorun var bence

Merhaba hanimlar aranıza yeni katıldım dertlesmek istiyorum.
Benim saftoz kocam dün gece telde okey oynuyordu baktim bi kadin ismi var niye kadinlarla oynuyosun dedigimde bilgisayar otomatikmen masalara aktariyo dedi kadinla oynamıyorum diye.
Neyse kizdim biraz ama gerçekten abartılacak sekilde deil sonra yattim.aradan bi kac dakka sonra bu delirdi vay efendim ben ne yapmisim vay efendim sen cahilsin basladi sulaleme aileme küfür etmeye bütün sözleri ona girsin jnsAllahhhh aileme kurban ol sen öküz neyse bu bir kiziyo bi kiziyo ki sormayin bundan sonra dışarı cikmicaksin bilmem ne falan filan su saat olmus hala eve gelmemis nereye gittginj biliyorum da gene insan eve gelip bi konusup halleder demi ben asla adim atmicam bu sefer cok ileri gitti bana kiyamayan adam kolumdan öyle bir tuttu ki sabah morarmışti 😔
Her erkek kadını üzer, üzecektir nokta

Başlığınız hatalı olmuş, bence şöyle düzenleyin: “bana kıyamayan kocam”! Kıyamayan koca böyle ise, kıyabilen koca nasıldır düşünmek dahi istemiyorum…

Benim kız arkadaşımda okey oynuyor telefonda.Ordan biriyle tanıştı.okey oynuyorlardı aynı masadan.hatta dışarıda buluştular birkaç defa.yani oyun otomatik seçmiyor oyuncuyu.
Körükle koşanlar olmuş :KK45: bı dur bacım zaten cono gibiler karı koca, illa kan mı çıksın

Wawww dilin kemiği yok dedikleri konu başlığı buldum.

Merhaba hanimlar aranıza yeni katıldım dertlesmek istiyorum.
Benim saftoz kocam dün gece telde okey oynuyordu baktim bi kadin ismi var niye kadinlarla oynuyosun dedigimde bilgisayar otomatikmen masalara aktariyo dedi kadinla oynamıyorum diye.
Neyse kizdim biraz ama gerçekten abartılacak sekilde deil sonra yattim.aradan bi kac dakka sonra bu delirdi vay efendim ben ne yapmisim vay efendim sen cahilsin basladi sulaleme aileme küfür etmeye bütün sözleri ona girsin jnsAllahhhh aileme kurban ol sen öküz neyse bu bir kiziyo bi kiziyo ki sormayin bundan sonra dışarı cikmicaksin bilmem ne falan filan su saat olmus hala eve gelmemis nereye gittginj biliyorum da gene insan eve gelip bi konusup halleder demi ben asla adim atmicam bu sefer cok ileri gitti bana kiyamayan adam kolumdan öyle bir tuttu ki sabah morarmışti 😔
Küfür etmesi iğrenç ama sizin yaptığınızda çok saçma yani ne demek niye kadınlarla oynuyorsun? Çocuk musunuz siz. Küfür ederek haklıyken haksız duruma düşmüş ama küfretmeseydi eşiniz %100 haklı.

Back
X