- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.915
- 108
Kimse size düşman değil, kadın kadına da düşman değil. Haksızsınız ve bunu söylediler diye kimse size düşman olmuş sayılmıyor.Ureyemiyoruz merak etmeyin kocamda kısırlık sorunu var hic kimseye cevap vermedim ama buna vericem artik olayi özet gecmisim burda nice yazılar var ben o an sinirle herseyi de yazmis olabilriim kocama hitap seklimde sizi ilgilendirmez kadin kadinin düşmanı bunu bi kez daha anladim ben konu actim icim ferahlasin diye bir dalga gecme hor gorme kimse cikip yazipta demedi şunu yap bunu yap diye hep dalga yazik Gerçekten biri bi konu acsinda dalga gecelim diye pusuda bekliyorsnz
Siz eğer derdim okey bağımlılığı var eşimde deseydiniz çözüm önerileri gelirdi.
Ve yine kadın arkadaş ekliyor, sohbet ediyor deseydiniz yine çözüm önerileri gelirdi.
Masada kadınla oyun oynuyor diyince kavga sebebiniz kimseye mantıklı gelmedi.
Otomatik oyuncu atılan bi oyunda kadınla oynadın diye kavga cıkarmak bizlere mantıksız geliyor. Haksızsınız ve sizde daha cok haksızlığa uğramışsınız.
Ben şahsen eşinizden bu kadarcık sebebe büyük tepkiler almanızı, ufak şeylere takılan sorun yapan hakaret edebilen biri olduğunuzu ve eşinizi de patlama noktasına getirdiğine bağladım. Okuduğumuz kadarından bu çıkıyor.