- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.915
- 108
Masaya oyuncu otomatik olarak düşüyor. Tlf unu gizleden alıp arkadaş olarak eklemiş mi diye baksaydınız kadınla oyun arkadaşı mı değil mi anlardınız. Bunu yapsaydınız en azından mantıklı bi kavga sebebiniz olurdu.Merhaba hanimlar aranıza yeni katıldım dertlesmek istiyorum.
Benim saftoz kocam dün gece telde okey oynuyordu baktim bi kadin ismi var niye kadinlarla oynuyosun dedigimde bilgisayar otomatikmen masalara aktariyo dedi kadinla oynamıyorum diye.
Neyse kizdim biraz ama gerçekten abartılacak sekilde deil sonra yattim.aradan bi kac dakka sonra bu delirdi vay efendim ben ne yapmisim vay efendim sen cahilsin basladi sulaleme aileme küfür etmeye bütün sözleri ona girsin jnsAllahhhh aileme kurban ol sen öküz neyse bu bir kiziyo bi kiziyo ki sormayin bundan sonra dışarı cikmicaksin bilmem ne falan filan su saat olmus hala eve gelmemis nereye gittginj biliyorum da gene insan eve gelip bi konusup halleder demi ben asla adim atmicam bu sefer cok ileri gitti bana kiyamayan adam kolumdan öyle bir tuttu ki sabah morarmışti![]()
Eşinizin bu denli fevri çıkması da ayrı bi enteresan bence eksik anlatıyorsunuz.