• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Odun mal öküz koca

Merhaba hanimlar aranıza yeni katıldım dertlesmek istiyorum.
Benim saftoz kocam dün gece telde okey oynuyordu baktim bi kadin ismi var niye kadinlarla oynuyosun dedigimde bilgisayar otomatikmen masalara aktariyo dedi kadinla oynamıyorum diye.
Neyse kizdim biraz ama gerçekten abartılacak sekilde deil sonra yattim.aradan bi kac dakka sonra bu delirdi vay efendim ben ne yapmisim vay efendim sen cahilsin basladi sulaleme aileme küfür etmeye bütün sözleri ona girsin jnsAllahhhh aileme kurban ol sen öküz neyse bu bir kiziyo bi kiziyo ki sormayin bundan sonra dışarı cikmicaksin bilmem ne falan filan su saat olmus hala eve gelmemis nereye gittginj biliyorum da gene insan eve gelip bi konusup halleder demi ben asla adim atmicam bu sefer cok ileri gitti bana kiyamayan adam kolumdan öyle bir tuttu ki sabah morarmışti 😔
Masaya oyuncu otomatik olarak düşüyor. Tlf unu gizleden alıp arkadaş olarak eklemiş mi diye baksaydınız kadınla oyun arkadaşı mı değil mi anlardınız. Bunu yapsaydınız en azından mantıklı bi kavga sebebiniz olurdu.

Eşinizin bu denli fevri çıkması da ayrı bi enteresan bence eksik anlatıyorsunuz.

Neyse kizdim biraz ama gerçekten abartılacak sekilde deil sonra yattim.aradan bi kac dakka sonra bu delirdi
Adam gibi adam, karisiyla kavga etmek için oyunu bırakıp cikmamis. Beklemiş oyun bitmis, sonra delirmiş.
Kesin karsi taraf okey atip falan bitti, onun siniri de ustune bindi.

Konu icin de vallahi tencere kapak bir ciftsiniz ne diyeyim.

Kadınlar kulubune yeni üye oldum ve okuduğum her konuda şok oluyorum "bu nasıl olabilir" diye.
Şiddeti affetmeyin tek diyeceğim bu.
Ohooo bu daha ne ki? Siz siteyi takipte kalın, tahammül , muhakeme, öfke kontrolü yetilerinizin hepsini çok geliştireceksiniz :KK53:

bu arada hoşgeldiniz 🥰

Ohooo bu daha ne ki? Siz siteyi takipte kalın, tahammül , muhakeme, öfke kontrolü yetilerinizin hepsini çok geliştireceksiniz :KK53:

bu arada hoşgeldiniz 🥰
Çok teşekkür ederim, çok zarifsiniz 🥰
Valla henüz şaşkınlık içinde takip ediyorum, birkaç güne adapte olmaya başlarım diye umut ediyorum 🤭🤭

"Bana kıyamaz" dediğiniz adamla her tartışmada küfürleştiğinize yemin edebilirim. Onun ailenize kadar küfür etmesinden ve sizin attığınız başlıktan belli bunun böyle olduğu.
Bence çok uyumlu bir çiftsiniz. Mutluluklar diliyorum.
Tavsiyem ürememeniz.
Ureyemiyoruz merak etmeyin kocamda kısırlık sorunu var hic kimseye cevap vermedim ama buna vericem artik olayi özet gecmisim burda nice yazılar var ben o an sinirle herseyi de yazmis olabilriim kocama hitap seklimde sizi ilgilendirmez kadin kadinin düşmanı bunu bi kez daha anladim ben konu actim icim ferahlasin diye bir dalga gecme hor gorme kimse cikip yazipta demedi şunu yap bunu yap diye hep dalga yazik Gerçekten biri bi konu acsinda dalga gecelim diye pusuda bekliyorsnz

Ureyemiyoruz merak etmeyin kocamda kısırlık sorunu var hic kimseye cevap vermedim ama buna vericem artik olayi özet gecmisim burda nice yazılar var ben o an sinirle herseyi de yazmis olabilriim kocama hitap seklimde sizi ilgilendirmez kadin kadinin düşmanı bunu bi kez daha anladim ben konu actim icim ferahlasin diye bir dalga gecme hor gorme kimse cikip yazipta demedi şunu yap bunu yap diye hep dalga yazik Gerçekten biri bi konu acsinda dalga gecelim diye pusuda bekliyorsnz
E konu neredeyse tamamen birbirinize hitaplarinizken bu bizi ilgilendirmiyorsa ne ilgilendiriyor?

Esiniz gösterge yapmis mi oyunda, okeye donmus mu, bu herhalde bizi ilgilendiren sey.

Merhaba hanimlar aranıza yeni katıldım dertlesmek istiyorum.
Benim saftoz kocam dün gece telde okey oynuyordu baktim bi kadin ismi var niye kadinlarla oynuyosun dedigimde bilgisayar otomatikmen masalara aktariyo dedi kadinla oynamıyorum diye.
Neyse kizdim biraz ama gerçekten abartılacak sekilde deil sonra yattim.aradan bi kac dakka sonra bu delirdi vay efendim ben ne yapmisim vay efendim sen cahilsin basladi sulaleme aileme küfür etmeye bütün sözleri ona girsin jnsAllahhhh aileme kurban ol sen öküz neyse bu bir kiziyo bi kiziyo ki sormayin bundan sonra dışarı cikmicaksin bilmem ne falan filan su saat olmus hala eve gelmemis nereye gittginj biliyorum da gene insan eve gelip bi konusup halleder demi ben asla adim atmicam bu sefer cok ileri gitti bana kiyamayan adam kolumdan öyle bir tuttu ki sabah morarmışti 😔
Bana kiyamayan adam mi :KK14: küçük bir kiskanclik krizinde ana avrat duz giden yetmeyip birde el kaldiranmi kiyamiyor

Back
X