Odun Sevgili

roads

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
25
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar..
3 aylık bir arkadaşlık süreci sonrası sevgili olduk. 2.5 aydır sevgiliyiz ama ayrılığın eşiğindeyiz :5:
Arkadaşken bana daha duyarlı daha ilgili her zaman arayıp soran erkek gitti yerine odun biri geldi.
Eskisi gibi ilgili değil. Aklına geldiğiinde arıyor. İki güzel söz etmiyor. Ben ettiğimde pişman ettiriyor. :14:
mesela
-seni seviyorum dediğimde verdiği cevap şu
-ben de

-seni özledim dediğimde ise
-beni sürekli özle diye yanıt veriyor

buna benzer bir sürü şey daha var. Daha 2.5 ay oluyor.. İlk zamanlar daha ilgiliydi bunu hep söylüyorum ona. Ben böyleyim sevgimi gösteremiyorum biliyorsun diyor. Kaç defa kavga ettik bu yüzden. Sevmediğini düşünüyorum dedim. Sevdiğini söylüyor, ne yapmamı istiyorsun diyor. Bildiğiniz odun.
Dün akşam yine tartıştık.. Bu sefer ki affedilmeyecek kadar büyük..
Burnumla dalga geçti.. Ya var mıdır böyle sevgilisinin bir yerleriyle dalga geçen odun sevgili merak ediyorum.
İlişkimizin ilk zamanlarında böyle oluyorsa ilerisini düşünemiyorum..

canım benim senin kalbin kırılmış.o yüzden birazda olsa kızgınlıkla bakıyorsun herşeye.2.5 ay bi insanı tanımak için çok da yeterli değil.mesela o senin burnunla ilgili konuşmasına kızacağını bilmiyordur belki.ilişkilerinde uzun zaman alan çiftler bu konularda daha esnek oluyorlar ya,işte o da onun gibi bişey yapmak istemiştir belki.ilgisizliği için bişey diyemem onu en iyi sen biliyorsun.ama bence ilk zamanki gibi olmaz onun heyecanı farklı:).bide bence bi erkek sevmediği bir kızla beraber olmaz.niye olsun ki?hiç yalnız kalamayan tipler vardır ki onlar bile belli ederler.bence senin kalbinin kırıldığı konularda ona tepkini direk belirt.mesela böyle dedin üzüldüm böyle dedin kalbim kırıldı falan de.bende çoğunlukla yapmıyorum birden kızıyorum :):)ama bu daha etkili bir yol seni anlaması için.

Burnumla ilgili hassas olduğumu biliyor.. çocukken kaza geçirmiştim.. Ama bir özür dilemesi gerekir değil mi. :43: o da yok.. hiç özür dilemez öyle inceliği yok. Bazen diyorum ona, sanki 20 yıllık evliymişisiz gibi hissettiriyorsun, ortada aşk yok ama sadakat var.. Tamam bana sadık kalsın ama sevgisini de belli etsin.. iki güzel sözü benden esirgeyen adam anca dalga geçmesini biliyor. Çok kızgınım. Şu an konuşmuyoruz.

Burnumla ilgili hassas olduğumu biliyor.. çocukken kaza geçirmiştim.. Ama bir özür dilemesi gerekir değil mi. :43: o da yok.. hiç özür dilemez öyle inceliği yok. Bazen diyorum ona, sanki 20 yıllık evliymişisiz gibi hissettiriyorsun, ortada aşk yok ama sadakat var.. Tamam bana sadık kalsın ama sevgisini de belli etsin.. iki güzel sözü benden esirgeyen adam anca dalga geçmesini biliyor. Çok kızgınım. Şu an konuşmuyoruz.

özür diledi hatasını anladı deseydin çok farklı cevap verirdim ama bence daha ilişkinizin başında boyle davranan adam adam olmaz be arkadaşım vaktini harcama derim:97: sonra geçen zamanına yanarsın bi söz vardır hani unutma "kütük tersten okuyunca gene kütük"tür:18:

özür dilemesi gerekirdi bencede.eğer özür dilemeyi aklına getirmediyse ya hatırlat ya da hiç söyleme kendin bilirsin.böyle adamlar çok zor oluyorlar.sanki biraz nazik davransa incileri dökülecek!

bazı erkekler sevgisini belli edemez.(tabi bayanlar içinde geçerli)seni seviyorum dedikten sonra sana bende diyorsa bu filmi izle derim GHOST(HAYALET) 1990 filmidir.
benim erkek arkadşımda kilolarımla dalga geçer.oturur birlikte güleriz :34:
aşkım sen kilomu aldın der yok canım bugün bi şişkinlik var derim.olsun benim aşkıma buda yakışıyo der.ve ben şıp kilo veririm :9:
biraz kendinle barışık olman lazım önemli olan o bence :21:

insan sevilisiyle nsl dalga geçer ya hele ki hassas oldğu konuda.
ayılık bu :57:

özür diledi hatasını anladı deseydin çok farklı cevap verirdim ama bence daha ilişkinizin başında boyle davranan adam adam olmaz be arkadaşım vaktini harcama derim:97: sonra geçen zamanına yanarsın bi söz vardır hani unutma "kütük tersten okuyunca gene kütük"tür:18:
Ben dayanamadım yine de mesaj attım ona. Yine de özür dilemedi.

özür dilemesi gerekirdi bencede.eğer özür dilemeyi aklına getirmediyse ya hatırlat ya da hiç söyleme kendin bilirsin.böyle adamlar çok zor oluyorlar.sanki biraz nazik davransa incileri dökülecek!
evet çok zor biri. Nereye kadar sabredicem bilmiyorum.

bence kendisini göstermiş... ilerleyen zamanlarda daha iyiye gitmeyecektir diye düşünüyorum.
Evet hep tartışıyoruz, tam iyiye gidiyoruz derken bir şey daha çıkıyor. Böyle geldi böyle gider :2:

bazı erkekler sevgisini belli edemez.(tabi bayanlar içinde geçerli)seni seviyorum dedikten sonra sana bende diyorsa bu filmi izle derim GHOST(HAYALET) 1990 filmidir.
benim erkek arkadşımda kilolarımla dalga geçer.oturur birlikte güleriz :34:
aşkım sen kilomu aldın der yok canım bugün bi şişkinlik var derim.olsun benim aşkıma buda yakışıyo der.ve ben şıp kilo veririm :9:
biraz kendinle barışık olman lazım önemli olan o bence :21:
Canım birlikteyken sevgisini hareketleriyle belli ediyor ama her zzman birlikte olamıyoruz şimdi şehir dışında kendisi. görüşemediğimiz zamanlarda da arayıp sorsa nolur sanki. Bana beni nasıl sevdiğini söyle bileyim de seni sıkmayayım dyorum, "öyle işte" diyor. Öyle işte ne demek bilmiyorum. Sevgini anlat diyorum sevgi nasıl anlatılır diyor bana. Anlamadım ben bu işi. Sana "aşkım sen kilo mu aldın" diyormuş sevgilin ama benim ki bana aşkımla iligi cümle kurmadı hiç. daha çok balım der o da aklına geldiğinde. 2 3 günde bir :D ay artık gülüyorum sinirlerim bozuldu..

insan sevilisiyle nsl dalga geçer ya hele ki hassas oldğu konuda.
ayılık bu :57:

öküz kendisi. daha fazla bağlanmadan ayrılayım diyorum ama seviyorum yapamıyorum. o da sevmese birlikte olmaz sanki ne bileyim yaa.. böyle işte.

sizin daha yeni sayılır.bizde farklı şehirlerdeyiz ve birlikte olmaya başladıktan 3 ay sonra 117 gün yüzyüze görüşemedik :84::84:
ama şimdi maşallahımız var 4.5 sene bitti.bu sene sonunda sözlencez inşallah.
ilk dönemler birbirini tanıma dönemidir.ama bi kaç hareketinden yok ben yolun başından döniyim deme.sakın zaten ilerleyen dönemlerde değişir değiştiriim diyede düşnme.bi insan belli yaşa geldiyse onu kimse değiştiremez.iyisiyle kötüsüyle herşeyi gözünün önüne getir.
mesafeler hiç bir zaman engel değil unutma :34:

çok yeniyken böyle ilgisiz olması çok kötü kendi haline bırak bakalım hani diyormuş ya ben sevgimi belli edemiyorum öyle dene bakalım baktın yine olmuyoo ayrılırsın yani biraz hoşgörü ol derim ben devamlı bu yüzden kavga çıkartırsan senden ayrılan sıkılan o olur

ay bunun burcu aslan mı yoksa :27:
eğer o söylemiyosa sende söyleme seni seviyorm özledim falan deme. o mesaj atarsa mesaj at. kaçan kovalanır her zamann

sizin daha yeni sayılır.bizde farklı şehirlerdeyiz ve birlikte olmaya başladıktan 3 ay sonra 117 gün yüzyüze görüşemedik :84::84:
ama şimdi maşallahımız var 4.5 sene bitti.bu sene sonunda sözlencez inşallah.
ilk dönemler birbirini tanıma dönemidir.ama bi kaç hareketinden yok ben yolun başından döniyim deme.sakın zaten ilerleyen dönemlerde değişir değiştiriim diyede düşnme.bi insan belli yaşa geldiyse onu kimse değiştiremez.iyisiyle kötüsüyle herşeyi gözünün önüne getir.
mesafeler hiç bir zaman engel değil unutma :34:

maşallah 117 gün nasıl sabrettn :) aman allah ayırmasn ne gzl uzun zmndr sevgli olmanz.
dediğin gbi insan 7 sinde neyse 70 inde de o olur :D sevgilimde beni çok değiştrmye çalştı ama olmadı :9::9: şimdi ise ayıyız :5::5:

maşallah 117 gün nasıl sabrettn :) aman allah ayırmasn ne gzl uzun zmndr sevgli olmanz.
dediğin gbi insan 7 sinde neyse 70 inde de o olur :D sevgilimde beni çok değiştrmye çalştı ama olmadı :9::9: şimdi ise ayıyız :5::5:

valla bende bilmiyorum nasıl sabrettim :26:
amin inşallah:nazar::nazar:
şimdi yine günleri sayıyorum 1 hafta geçsin diye bekliyorum :31:

hayatın bi kere şartlarına ters karşındaki insanı değiştirmek.ne düşünerek yapıyolar hiç bilmiyorum :26:
üzülme sen değerini anlar aklı başına gelir zamanla:34:

valla bende bilmiyorum nasıl sabrettim :26:
amin inşallah:nazar::nazar:
şimdi yine günleri sayıyorum 1 hafta geçsin diye bekliyorum :31:

hayatın bi kere şartlarına ters karşındaki insanı değiştirmek.ne düşünerek yapıyolar hiç bilmiyorum :26:
üzülme sen değerini anlar aklı başına gelir zamanla:34:

evet çok ters :D valla bnde bilmyrm. beni bide 9 yıldır tanıyodu. bu saatten snra neden değiştrmye çalışıyo onu anlamıyrm.
üzülmüyrm ztn aklı başına gelckte inş geç olmaz :D:D

Erkek; Ayrılırsan kendimi keserim!
Kadın; Jiletle,odun kesilmez blöf yapma...

yontulup kereste olacağı gibi bi umudun varsa ve buna sabredecek sinirleerin çaba göster....aşığım seviyorum diyosun biraz daha böle devam ederse ilişkiniz zaten o itici hareketleri seni kendinden soğutacaktır...ama senin yerinde olsam ben bitirrim ...onun ben terketmesini beklemem...

Back
X