- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
evet çok tersvalla bnde bilmyrm. beni bide 9 yıldır tanıyodu. bu saatten snra neden değiştrmye çalışıyo onu anlamıyrm.
üzülmüyrm ztn aklı başına gelckte inş geç olmaz![]()
hayatında bi aksiyon olmasını istemiş o saman

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet çok tersvalla bnde bilmyrm. beni bide 9 yıldır tanıyodu. bu saatten snra neden değiştrmye çalışıyo onu anlamıyrm.
üzülmüyrm ztn aklı başına gelckte inş geç olmaz![]()
çok yeniyken böyle ilgisiz olması çok kötü kendi haline bırak bakalım hani diyormuş ya ben sevgimi belli edemiyorum öyle dene bakalım baktın yine olmuyoo ayrılırsın yani biraz hoşgörü ol derim ben devamlı bu yüzden kavga çıkartırsan senden ayrılan sıkılan o olur
ay bunun burcu aslan mı yoksa
eğer o söylemiyosa sende söyleme seni seviyorm özledim falan deme. o mesaj atarsa mesaj at. kaçan kovalanır her zamann
Erkek; Ayrılırsan kendimi keserim!
Kadın; Jiletle,odun kesilmez blöf yapma...
yontulup kereste olacağı gibi bi umudun varsa ve buna sabredecek sinirleerin çaba göster....aşığım seviyorum diyosun biraz daha böle devam ederse ilişkiniz zaten o itici hareketleri seni kendinden soğutacaktır...ama senin yerinde olsam ben bitirrim ...onun ben terketmesini beklemem...
yok yakınken geri dön bence çok seviyorum diyosanda sabret allah sabredenin yanındadır herzaman kendini anlat ona nelerden kızdığını nelerden hoşlandığını söyle onada sor bilmiş olsun neleri sevip neleri sevmediğini bildiği halde yapıyosa geçen zamana yazık olmuş olur :)
Tabirimi maruz gör tatlım ama ''at çöpe gitsin'' ..Boşver..2.5 ayken boyleyse ileriyi hiççççççç mi hiç düşünme balım
Çok sağolun ya
Dünden bugüne gerçekleşen olayları anlatacağım..
Dün mesaj attım hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya başladı. Yani özür dilemedi beklemiyordum zaten..
Ailesiyle tartışmış dün akşam, yanında olmaya çalıştım gece sürekli mesaj attım o uyuyorken..
Sabah facebook ta oduğunu gördüm.. Günaydın dedim günaydın dedi. Mesajlarımı görmedin mi gece attıklarımı dedim. Sabah gördüm uyanınca dedi. Günaydn diyebilirdin mesajlarımı gördüğünde dedim. Çok erken uyandım, uyuyorsundur diye mesaj atmadım dedi. Bahaneye bakın ya
Ben onun uyuduğunu bildiğim halde mesajlara boğuyorum.
Ve bugün biraz önce yine tartıştık.
Beni kendinden soğutmaya mı çalışıyorsun böyle yaparak dedim.
Oturup bunu mu düşündün inanamıyorum sana yine aynı konuları açyorsun bıktım artık dedi.
Sen beni sevdiğinden emin misin diye sordum.
"seni seviyorum bak söyledim oldu mu istediğin şimdi buna da bir kulp bulursun, yok içten söylemedin yok bilmem ne" diye resmen azarladı.
Ben sevgisinden emin olmak istiyorum bunu her zaman söylüyorum ona. Tüm tartışmalarımız bu yüzden oluyorken hiçbir çaba göstermiyor.. Durum kötüye gidiyor diye sorumlu ben oluyorum.![]()
Ayrılmak istemiyor, ne yapmak istiyorsan yap diye bana söylüyor.
Yani ayrılsam ayrılıcak.
Ama ayrılık konusunu da açmayan biri.
Ben buyum neden kabul edemiyorsun diyor..
Ya acaba ben de mi problem var anlamadım. çok mu şey istiyorum![]()
Böyle davranması sizin hatanız, haddinden fazla şımartmışsınız, şu an yapmanız gereken iki şey var birincisi ayrılmayı göze alıp deneyeceksiniz, baktın geri geliyo kozları elinize alıp süründüreceksiniz aklı başına gelsin diye (intikam için değil) ikinciside gerçekden ayrılacaksınız ne olursa olsun kabul etmeyeceksiniz, bu tip insanlar vicdan sahibi olmadıkları için çok üzerler.Her halukarda bu ilişki bitecek ve sizde çok üzüleceksiniz gibi geliyo bana.Tabi süründürmeyi ve onu değiştirmeyi beceremezseniz.
Bence hiç taviz vermeden ayrılın yoksa evlenseniz dahi çok acı çektirir, şimdiyi arasınız ayrılmak için.Kaybdeceğiniz şeyleri düşünün maddi ve manevi olarak.Ben çok çektim hemde buradaki yazılan olayların mislini yaşadım, acımı bi Allah bi ben bilirim ve size diyorum ki eğer terkederseniz kazanırsınız, ya geri gelir pişman olur ama yelkenleri suya indirmeden iyice ezip kabul edersiniz ki bi laf var can çıkar huy çıkmaz, yada beraber olur rezil olursunuz.Eğer burnunu sürtüp huyunu değiştirmeyi başarırsan mutlu olursun.
".Eğer burnunu sürtüp huyunu değiştirmeyi başarırsan mutlu olursun." bence çok yanlış bir düşünce.sevdiğin bi insana neden bunu yapsın ki.madem böle bi düşünceye sahip o zman ayrılsın.zaten ben bu düşünceği hala anlayabilmiş değilim![]()
Bence hiç taviz vermeden ayrılın yoksa evlenseniz dahi çok acı çektirir, şimdiyi arasınız ayrılmak için.Kaybdeceğiniz şeyleri düşünün maddi ve manevi olarak.Ben çok çektim hemde buradaki yazılan olayların mislini yaşadım, acımı bi Allah bi ben bilirim ve size diyorum ki eğer terkederseniz kazanırsınız, ya geri gelir pişman olur ama yelkenleri suya indirmeden iyice ezip kabul edersiniz ki bi laf var can çıkar huy çıkmaz, yada beraber olur rezil olursunuz.Eğer burnunu sürtüp huyunu değiştirmeyi başarırsan mutlu olursun.
[SUB][/SUB]
Bence yanlış değil, hapishaneye insanlar neden atılır?topluma tekrar çıktığında zarar vermesin diye, ama kaçı düzelir onu bilmem.Burada burnunu sürtdeki maksadım, şahısa acı vermek değil düzelmesi açısından bi çeşit rehabilite de denebilir.Ama bunu kaç kişi başarır orasıda muamma.Lafdan anlamayan ya bırakılır yada illa çok istiyosan anlayacağı dilden adam edip alırsın bu kadar kolay.
Kimse bulunmaz değil, biri olmaz başkası olur, duyguları bastırmak lazım, mantıklı düşünün, evlenip pişman olup ben ne yaptım demek var.Ayrıca dediğim gibi can çıkar huy çıkmaz, her zaman derim Allahdan korkmayan ve vicdan sahibi olmayan her şeyi yapar.
az önce sölediğiniz ve yazdığınız yorumlarla farklı bişey sölüyorsunuz şu an.
burnu sürtmesi acı vermek anlamına gelmez elbette.ama sevdiği bi insanla ya uyuşursun ya uyuşmazsın.ama kalkıp ben nasılsa onu değiştirim demek belli bi yaşa kadar yaşamış birinin davranışlarının kendi isteğiniz doğrultusunda değiştirmek olur.ve bu kendinizi hem karşınızdakini yorar.
eğer bişeyler olmuyosa oturup konuşmak gerek kalkıp karşısındakini değiştirmek değil.
verdiğiniz örenktte çok kişi hapise karakteri yüzünden girmiyo bir anlık bişey yüzünden giriyo ve evet bunun rehabilitesi var.ama bahsedilen şey karakter değişikliği.