- Konu Sahibi sensiz__asla123
valla canım ben ciddi ciddi katlanamıyorum![]()
az daha sabredip bakacağız bakalım ne olacak :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım ben ciddi ciddi katlanamıyorum![]()
az daha sabredip bakacağız bakalım ne olacak :/
çok haklısın canım neyse üzmeyelim kendimizi eee söle bakayım madem istemeye gelecekler çeyiz hazırlığı varmı ben çeyizi mi bitirdim dantelleti akınacakları da almak için para biriktiriyorum çeyiz hazırlığı yapanlara iğne oyası dantel felan yapıyorum kazandığımla ufak ufak almaya çalışıyorum
Ben dayanamaz yüzüne haykırırdım
cimrimisn yaa yoksa içinde mi gelmiyor
ben akıl edebiliorumda sen hiç mi edemiyorsun?
Diye mutlaka sorardım.
Mesela bende pek yapmam bayan olarak nedeni de hem cimrilikten:)
hemde ilerde pişman olmim diye.
Yani mutlaka bir sebebi vardır hiç demesin aaa aklım öyle şeylere ermiyor yok ben romantik değilim
faso fiso yaniii.
valla bu dediğini ben yaptım ne alayım diyo bilmiyorum diyo anlamıyorum dio başkada bişi demiyo kendim diyorum kendim dinliyorum
ne güzel senin için önemi yok..
ama benm için var sanırım..
daha çok genciz evli değiliz.. böyleyse ilerde evlendiğimizde nasıl olur ..
düşünmek istemiyorum:26:
üzülme tatlım yanlız değilsin bende varım :) benimde erkek arkadaşım çiçek almaktan utanır :) taşıyamaz elinde..açık açık söylüyor utanıyorum o yüzden almıyorum diye..bazen arabası varsa yanında o zaman alır hani çiçekciden çıkıp hemen arabaya biniyor ya kimse görmüyorhediye alır ama kolye kazak ayakkabı telefon falan alır:) eli çok açık ama çiçeği çok seviyorum bazen şakasına neden çiçek vermiosun diyorum çiçekler çok pahalı gel ben sana yemek ısmarlayım der beni delirtir
merak etme seninkinde sorun yok hepsi böyle..
![]()
canım onunla alakası yok eşim sevgılıyken ve nısanlıyken ne suprızler yapardı cıcekler hedıyeler evlendık adam kurudu kaldı 12 yıldır beraberız 5 yıllık evlılıgımde bana 3 kere cıcek almıstır 2 sı tek gul adamın basını yıye yıye gecen dogum gunummde buket yaptırmıs getırmıs oyle ıcıne oturmmuskı 65 lıralık buket dıyor :) hedıye konusunada gelınce bak alır ama su son 1 yıldır ne ıstersen onu alııyım dıyor odunnn ne anlarrrrrrrrrrrr![]()
Aynen bi kalem alsın Bi anahtarlık alsın yok yok yok.... Bence bu değer vermediğini gösteriyo bence
Cimrimi acaba??? YA cimri değil benmki hep yemekleri falan o ısmarlar ama hediye konusunda hiçbişe yok
Cimrimi acaba??? YA cimri değil benmki hep yemekleri falan o ısmarlar ama hediye konusunda hiçbişe yok
Arkadaşlar sabah konuştuk..
Bana ne derse beğenirsiniz... !!!
Sen söyle ben istediğini alayım..
Yahuu kaç zamandır beraberizz beni tanımıyormusun..
Hem ben çiçek getir şunu getir dersem ne önemi var..
Bir buçuk ay sonra doğumgünü birşey alayım vereym de belki utanır !!!!!!!![]()