• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odun sevgilim...

Ben dayanamaz yüzüne haykırırdım
cimrimisn yaa yoksa içinde mi gelmiyor
ben akıl edebiliorumda sen hiç mi edemiyorsun?
Diye mutlaka sorardım.
Mesela bende pek yapmam bayan olarak nedeni de hem cimrilikten:)
hemde ilerde pişman olmim diye.
Yani mutlaka bir sebebi vardır hiç demesin aaa aklım öyle şeylere ermiyor yok ben romantik değilim
faso fiso yaniii.

çok haklısın canım neyse üzmeyelim kendimizi eee söle bakayım madem istemeye gelecekler çeyiz hazırlığı varmı ben çeyizi mi bitirdim dantelleti akınacakları da almak için para biriktiriyorum çeyiz hazırlığı yapanlara iğne oyası dantel felan yapıyorum kazandığımla ufak ufak almaya çalışıyorum

çok haklısın canım neyse üzmeyelim kendimizi eee söle bakayım madem istemeye gelecekler çeyiz hazırlığı varmı ben çeyizi mi bitirdim dantelleti akınacakları da almak için para biriktiriyorum çeyiz hazırlığı yapanlara iğne oyası dantel felan yapıyorum kazandığımla ufak ufak almaya çalışıyorum

canım bize daha var üniversite okuyoruz ikimizde..
bize var derken sürerse tabiii :/

Ben dayanamaz yüzüne haykırırdım
cimrimisn yaa yoksa içinde mi gelmiyor
ben akıl edebiliorumda sen hiç mi edemiyorsun?
Diye mutlaka sorardım.
Mesela bende pek yapmam bayan olarak nedeni de hem cimrilikten:)
hemde ilerde pişman olmim diye.
Yani mutlaka bir sebebi vardır hiç demesin aaa aklım öyle şeylere ermiyor yok ben romantik değilim
faso fiso yaniii.

valla bu dediğini ben yaptım ne alayım diyo bilmiyorum diyo anlamıyorum dio başkada bişi demiyo kendim diyorum kendim dinliyorum

üzülme tatlım yanlız değilsin bende varım :) benimde erkek arkadaşım çiçek almaktan utanır :) taşıyamaz elinde..açık açık söylüyor utanıyorum o yüzden almıyorum diye..bazen arabası varsa yanında o zaman alır hani çiçekciden çıkıp hemen arabaya biniyor ya kimse görmüyor :D hediye alır ama kolye kazak ayakkabı telefon falan alır:) eli çok açık ama çiçeği çok seviyorum bazen şakasına neden çiçek vermiosun diyorum çiçekler çok pahalı gel ben sana yemek ısmarlayım der beni delirtir :D merak etme seninkinde sorun yok hepsi böyle..:9::9:

valla canım bu iş odunluktan cıkmıs.adamın ısıne oyle gelıyor.hele kı uyarıldıgı halde aynı tas aynı hamam ıse vay halıne arkadasım.

ne güzel senin için önemi yok..
ama benm için var sanırım..
daha çok genciz evli değiliz.. böyleyse ilerde evlendiğimizde nasıl olur ..
düşünmek istemiyorum:26:

canım onunla alakası yok eşim sevgılıyken ve nısanlıyken ne suprızler yapardı cıcekler hedıyeler evlendık adam kurudu kaldı 12 yıldır beraberız 5 yıllık evlılıgımde bana 3 kere cıcek almıstır 2 sı tek gul adamın basını yıye yıye gecen dogum gunummde buket yaptırmıs getırmıs oyle ıcıne oturmmuskı 65 lıralık buket dıyor :) hedıye konusunada gelınce bak alır ama su son 1 yıldır ne ıstersen onu alııyım dıyor odunnn ne anlarrrrrrrrrrrr :52:

üzülme tatlım yanlız değilsin bende varım :) benimde erkek arkadaşım çiçek almaktan utanır :) taşıyamaz elinde..açık açık söylüyor utanıyorum o yüzden almıyorum diye..bazen arabası varsa yanında o zaman alır hani çiçekciden çıkıp hemen arabaya biniyor ya kimse görmüyor :D hediye alır ama kolye kazak ayakkabı telefon falan alır:) eli çok açık ama çiçeği çok seviyorum bazen şakasına neden çiçek vermiosun diyorum çiçekler çok pahalı gel ben sana yemek ısmarlayım der beni delirtir :D merak etme seninkinde sorun yok hepsi böyle..:9::9:

anacım seninki sana herşeyi alıyo bi çiçekten utanıyo bizimkiler hiç bişi almıyo hiç bişi yapmıyo tık yok anlayacağın

canım onunla alakası yok eşim sevgılıyken ve nısanlıyken ne suprızler yapardı cıcekler hedıyeler evlendık adam kurudu kaldı 12 yıldır beraberız 5 yıllık evlılıgımde bana 3 kere cıcek almıstır 2 sı tek gul adamın basını yıye yıye gecen dogum gunummde buket yaptırmıs getırmıs oyle ıcıne oturmmuskı 65 lıralık buket dıyor :) hedıye konusunada gelınce bak alır ama su son 1 yıldır ne ıstersen onu alııyım dıyor odunnn ne anlarrrrrrrrrrrr :52:

bacım şimdi benim uyuz ötesi olduğum bi konuda bu ne istiyon ne alayım diyo ... ya arkadaş ben söyledikten sonra ne anlamı var bende gider alırım . beni tanıyon beni biliyon kaç zamandır beraberiz e bi zahmet et hissederek kendin düşünerek al yeminle istediğim şeyden çok kendi düşünerek bişi getirse o daha kıymetli ya :78:

Aynen bi kalem alsın Bi anahtarlık alsın yok yok yok.... Bence bu değer vermediğini gösteriyo bence

walla bencede ama ben diyorum bana hiç mi değer vermiyorsun ya neden böyle ufacık bişi ver bi ot kopar ver yok sen değer vermiyorsun diyorum hayır ne alakası var diyo sen benim en değerlimsin diyo ee hani nerde ya :(

Cimrimi acaba??? YA cimri değil benmki hep yemekleri falan o ısmarlar ama hediye konusunda hiçbişe yok

ya bence cimrilikle alakası yok mesela arada bana para verir almadığım halde bi bakarım çantama cebime bırakmış her zaman konturümü alır yemeği ısmarlar bu başka birşey ya

Cimrimi acaba??? YA cimri değil benmki hep yemekleri falan o ısmarlar ama hediye konusunda hiçbişe yok

ya bence cimrilikle alakası yok mesela arada bana para verir almadığım halde bi bakarım çantama cebime bırakmış her zaman konturümü alır yemeği ısmarlar bu başka birşey ya

Arkadaşlar sabah konuştuk..

Bana ne derse beğenirsiniz... !!!
Sen söyle ben istediğini alayım..
Yahuu kaç zamandır beraberizz beni tanımıyormusun..
Hem ben çiçek getir şunu getir dersem ne önemi var..
Bir buçuk ay sonra doğumgünü birşey alayım vereym de belki utanır !!!!!!!:47::47::47::47:

Arkadaşlar sabah konuştuk..

Bana ne derse beğenirsiniz... !!!
Sen söyle ben istediğini alayım..
Yahuu kaç zamandır beraberizz beni tanımıyormusun..
Hem ben çiçek getir şunu getir dersem ne önemi var..
Bir buçuk ay sonra doğumgünü birşey alayım vereym de belki utanır !!!!!!!:47::47::47::47:

bence sende ona alma..yada sende ona yanı şeyi sor ne istersin diye..:52: belki beceremiyordur hediye işlerini bazı erkekler gerçekten hem sıkılır böyle şeylerden hemde beceremez alsada senin beğenip beğenmemendende çekinir en iyisi senin istediğin sana lazım olan şeyi almak diye düşünürler boşa parada harcanmamış olur..geçen sene eşimde bana para verdi kendin ne istiyorsan onu al dedi çalıştığı için vaktide yoktu parayı aldım vede onun hediyesine saydım çünkü para ondan çıktı..daha önce pijama almıştı bana gitmiş küçük almış bedenini sinir olmuştum çünkü..bozulmuştum o zamanda hediyenin anlamı kalmıyo zaten..en güzeli versin para sen istediğin şeyi al zaten anlamıyor yada beraber gidin alışverişe..önemli olan o günü hatırlasında bişey almasada canı sağ olsun çok takılma böyle şeylere...ama kendindende fazla ödün verme canım..:50:

Back
X