Odun sevgiliyi nasıl yontmalı?

Benim yasadiklarimin nerdeyse aynisini yasamissin. Eski erkek arkadas olayi da ayni. Eskiden ilgi manyağı olmustum. Hatta ben aramadigim icin oluyodu kavgalar ama bu iliskimde gercekten sıkılıyorum. Biyere gittigimde arar sorar vardin mi döndün mü diye. Işten gelir 2dk konusuruz yatar falan:(( ben de öğretmen oldugum icin yaz tatilim sıkıcı gecioo. Off ya

Tatlım ne hediye alacağım konusunda da öneride bulunur musunuz???

hımm erkeğe hediye almak zordur :37: ama saat, gömlek, kol düğmesi, cüzdan gibi hediyeler alabilirsin ya da onun iş yerine çiçek gönderebilirsin, senden bu şekilde görürse o da sürprizler yapar belki :10:

Aldığım hediyenin onu mutlu etmesinden ziyade, özendirici olmasını istiyorum diğer özel günlerimizi önemsemesi açısından. İlk kez kutluycam doğum gününü ve gerçekten çok fazla değer veriyorum o güne. Aldığım hediyeyle, hediyeyi veriş şeklimle veya verirken söylediklerimle falan nasıl yapıcam ne alıcam yardımcı olun kızlar :((( özensin çünkü o bni kururu msjla kutladı, gelmedi bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
odun haliyle onu çok sevdinse
odun haliyle sevmeye devam edeceksin
adam kendi gibi davranmış sen de sevmişsin

Ona küçük baltalar al. Baltaların ortasında minik parlak kırmızı kalpler olsun.

Arkadaşım hamur mu ki şekil vereceksin? Odun olarak sevdiyseniz odun olarak sürüyor başka seçenek yok. Elbette ki ilk zamanlar sandalye çekecek, iltifat edecek. İlk zamanlar odun olsa başlamadan biter o ilişki. Benim herif de odun ki yaklaşık iki saat önce bu mevzudan ötürü tartıştık. Ki kabul ediyorum ben de odunum. Şimdi ben herife "la olum iyice içimiz çürüdü he. 40 yıllık evli gibi davranıyorsun. İçlik giyip kanepede sızdın mı olduk biz" dedim. Ardından ne yaptı sizce? "Haklısın sevdiceğim sen en iyilerine layıksın. İş stresinden seni ihmal ettim" demedi tabi ki. 25 yıldır derinin içinde büyüyen ve tiksinç bir şekilde vücut dışına çıkarılan sivilce videosu gönderdi. Al izle de için açılsın diye.

Meselenin sonunu da "öleyim de gör ühühü" diye bağladık çok da süper oldu. Hediyeler, sürprizler, iltifatlar iyi hoş da yok öyle bir dünya. Bakmayın yazılanlara, anlatılanlara. Olağanca muhteşemliğiyle her daim sürpriz yapan herifler öylesine ciddi konularda duyarsız oluyorlar ki, bir nevi günah çıkartma oluyor o sürpriz işleri. Düşünmeyin, salın gitsin yahu. Hem eşitlik diye bir taraflarımızı yırtıyoruz hem de bitmiyor bu ilgi açlığı, şımartılma isteği. Aldatmıyorsa, hakaret etmiyorsa, üslubu saygısızlık boyutunda bozuk değilse, bir de sevgi varsa yeterlidir bunlar. Kurcalayıp yok yere mutsuzluk üretmeye inanın lüzum yok.

Şüphesiz ki beklentisizlik, mutluluğun tek yoludur.

Canım bu tür özellikler değişmez.Kimi erkek romantik olur ince düşünür,kimisi köprüyü geçene kadar bu tür şeylerin gerekli olduğunu düşünür,sevgili olduktan sonra da odunluğuna geri döner.

Mesele sende bitiyor.Sen böyle birisiyle mutlu olabilcek misin?Eğer sadece onun varlığı sana yetecekse bence bu huylarına göz yum.Eğer mutlu olmuyorsan ona inceden inceden belli et,arada şımartılmak istediğini böyle giderse ilişkinizin yıpranacağını söyle.Tüm bunlara rağmen odunluğu devam ediyorsa seni mutlu etmek isteyecek kadar sevmiyordur.

Aynısından bende de var bir tane Allah insan olarak yaratmış ama sevgilim odun olarak kalmakta çok ısrarcı:37::37: Aslında bizim ilk yılımız iyiydi romantikti falan ilgisinden sıkılacağımı bile düşünüyordu ama şimdi ilgisizliğinden öleceğim farkında değil:37::37: bugünkü muhabbetimiz de hiç heyecan kalmadı neden böyle olduk oldu sabah işe gideceği için derine inemedik en kısa zamanda detaylıca konuşmayı düşünüyorum silkelenip kendine gelmesini isteyeceğim bu odunluğu sevgisinden şüphe ettiriyor artık insanın hiç mi içinden gelmez diyorum beklentilerimi azaltmaya çalışıyorum o da bir yere kadar küçükte bir umut oluyor içimde ve sonuç hayal kırıklığı... 15 gün sonra 3. yılımıza gireceğiz normal şartlarda umarım başarabiliriz:50::50:

kızlarrr bi bilsem bu erkeklerden niye bu kadar çok şey bekliyorsunuz yahu ?:1: açıkcası robot gibiler hiç birinin aklına gelmez.anca sorarsan cevaplarlar.beni seviyormusun? evet..
beni özledin mi ?evet.. vs vs.. hiç bi zaman sorusuz cevap almayı beklemeyin.hepsi aynı evlendikten sonra hele tam bir robota bağlıyorlar en centilmeni bile :1: :1: :1:

Back
X