- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
- Konu Sahibi Camelwhite
sinirlerim cok bozuldu.anlatmayıp içimde tutarsam daha kötü olucam.şimdi erkek arkadasıma bitanemmmmm nasılsın diye mesaj attım. onun attıgı mesaj askım yenı kalkmısken sence nasıl olabilirim? (ben de bir sorun var dicem ama hal hatır sormamın neresı gereksizlik iyiym dese ne değişcek?) ben de dedim ki aynen böyle yeni kalktıgında bile beni üzmeyi başarabiliyorsun insan üzmemek için bile iyiym der geçer dedim. o da dedi ki benim de bir kişiliğim benliğim var seni üzmemek için kendimi mi gereyim bu tür mesajlara cevap vererek dedi. ben olsam böyle yapmam karsımdakı ınsan üzülür diye sırf sevmesem bile yine yanıt veririm,geçiştirerek üzmem tarzında konustum. ama o sadece oradaki bile sözcüğüne takılıp ben seni sürekli mi üzüyorum kimsenin istediği şekle bürünemem ben ben senin ağzından cıkan cümleleri anlarım hadi sana kolay gelsin deyip işin suçlusu ben olarak kaldım. ben mi suçluyum şimdi burda insan sevmese bile sevgilisi için bir şeylere katlanmaz mı ? ya da katlanmamalı mı, ödün vermemeli mi? akıl verin kızlar lütfenn