Ödün vermek ya da vermemek

Kendını düşünmen çok daha hayırlısı..Karşı taraf bunu yapıyor..Sen 1 yıl yuklendın yuku..ama daha ne yapacaksın..

Evet söyledığın gıbı çok üzülürsün,ağlarsın ama gurursuz değilim der dık durursun..bu daha önemlı..kendıne saygı duyarsın..senı,düşüncelerını,kıymetını anlar inşallah..herşeyın hayırlısını ve mutluluğu dıle:nazar:

Kendını düşünmen çok daha hayırlısı..Karşı taraf bunu yapıyor..Sen 1 yıl yuklendın yuku..ama daha ne yapacaksın..

Evet söyledığın gıbı çok üzülürsün,ağlarsın ama gurursuz değilim der dık durursun..bu daha önemlı..kendıne saygı duyarsın..senı,düşüncelerını,kıymetını anlar inşallah..herşeyın hayırlısını ve mutluluğu dıle:nazar:

aminn inşallah canım.

GItgellerle dolu bu adamla ılışkı yuku omuzlarında,hep ağlamaklı,sevgısı boğazında kalmış sabahlara beraber uyanmak ıçin evlenebılecek mısın?? bu çok önemlı..yapabıleceksen çek bu trıpleri..yoksa zaman sanada banada geçiyor..

Ben hep bunu düşünüyorum kendı ılışkımde..bu tavrı var şu huyu var..acaba evlendığımdede bunu kaldırabılecekmıyım dıye düşünuyorum..evlenınce geçer dıye bışey yok çünkü..o nedenle sana trıp yapan kural sahıbı karşı taraf kadar sende Kıymetlisin..

kendı hayatını bır düşün..planın ne yonde? ya da karşı tarafı verıcı olup herşeye evet demeden nasıl düzeltırım dıye düşün.düzeltmek derken..sana saygı duysun,yoksa huyda tam değişmıyor yanı..salim kafayla düşün..bırak arasın..sahıp çıksın..
farzet bırşey oldu ilişkinın anahtarı kayboldu,bırak kalbının anahtarını bu kezde o bulsun,alsın gönlunu..sen nıye dert dıyorsun? suçluysan üzül,yoksa rahat ol..

senin gibi gerçekçi insanlarıtakdir ediyorum.insan aşıkken gözü sahiden kör oluyor.
dışardan bu tarz söylemler duyunca genede bildiğini okuyor.ve inanmak istediğine inanıyor.
eski erkek arkadaşım takdir edersiniz ki elde edene kadar kırk takla attı,tüm erkekler gibi.
sonra bi umursamamzlıklar,tek kalemde çizdim üstünü.
ağır konuştum oda kaldıramıyınca bitsin dedi.
bunu böyle çabuk söyleyebildiğine göre fırsat kolluyodun dedim ve bende kararını onayladım.
ne msn ne face ne msj ne telefon ne resim..ona ait ne varsa sildim attım.
güçlü oldum ve hiç arkama bakmadım.sonra tıpış tıpış geri geldi.
ama asla dönmem dedim tüm kapıları kapadım.
yok öyle kızınca çekip gitmek sonra geri gelmek.seven erkek sevgisinin arkasında olur.
sonra başka biriyle tanıştım.
velhasıl sağlam karakterli olmakta ve onları gözümüzde büyütmemekte fayda var..

Herşeyden önce işte böyle güçlü olmak lazım..seven gelıyor kesınlıkle..tebrık ederım sizi..

inşallah twoche arkadaşımızda kendı kararlarını alıp,herşeyı alttan alma vasfını bır kenara bırakır..Kım hakeder o muameleyı..üzülmüş,incinmiş ..az buz bır zamanda değil..inşallah hayırlısı olur hakkında..ama önce kendısı çabalayacak sonra Yaradan'dan bekleyecek..

sakın yüz verme canım sakın. bende aynı hataları yaptım zamanında. kavga ettik aman uzatmayım dedim. aradım. haklı haksız hep aradım. peki ne oldu. dönüp baktığımda hep giden tarafın hep mücadele eden tarafın ben olduğumu gördüm. artık bıraktım haklıda olsam haksızda olsam ilk adımı atmıyorum atmıycamda. kavga ettik. 3 gündür konuşmuyoruz. o aramıyor ama bende aramıyorum. aramamda.

bırak canım mücadele etsin biraz uğraşsın senin için. üzme kendini. ne olacaksa olur. kaybedilecek bişey yok bence.

teşekkür ederin kızlar cok sagolun insan böyle zamanda yalnız oldugunu hissetmemesi,desteklenmesi gerçekten çok iyi geliyor. dün konustuk,aradı ne o ne ben bu konuyu açıp konustuk aslında özür bekledim ama gerek duymadı sanırım. bakalım bu hafta yıldönümümüz, ikimiz için ne kadar özel bir şeyler yapıcak,neler bizi bekliyor. haber veririm size de kızlar

canım biz kızların en büyük hatası çok özverili olmamız. yıldönümünüz yaklaşmış hatırlatma bırak bişeyler yapsın ikiniz için. seven adam kaybetmekten korkar. geri çekildiğin anda sana adım atmaya başlar. inşallah kıymetini en kısa zamanda anlayacak. kendinden artık ödün vermeden yürütmeye çalış ilişkini. birazda sevgilin çabalasın. zor olan şeyler her zaman daha kıymetlidir. zor ol ki kıymetin iyice artsın...

canım biz kızların en büyük hatası çok özverili olmamız. yıldönümünüz yaklaşmış hatırlatma bırak bişeyler yapsın ikiniz için. seven adam kaybetmekten korkar. geri çekildiğin anda sana adım atmaya başlar. inşallah kıymetini en kısa zamanda anlayacak. kendinden artık ödün vermeden yürütmeye çalış ilişkini. birazda sevgilin çabalasın. zor olan şeyler her zaman daha kıymetlidir. zor ol ki kıymetin iyice artsın...

evet sen de benim gibiymişşin canım gerçekten çok özveriliyim,fedakarım,hiç gurur yapmadım bundan gocunmadım da ama böyle davrandıgım için biraz tölerans bekledim. kimine göre yanlış kimine göre doğru bilmiyorum ama bir şeyi sevmemiş olmasına rağmen benim için yapsın istedim cevabımı da aldım :59: geçen gün eskilerden açıldı konu ben eski sevgilin diye bahsederken o üsütne basıp eski sevgilim değil eski nişanlım dedi. ayy nasıl zoruma gitti ağlıcaktım o an sonra da diyor ki benim için bir önemi yok onun, yanlış anlama ona karşı içimde hiçbir şey yok diyor ama bunu söylemesi bile beni kırmasına yetti de arttı bile..

canım aslında bencede doğrusu gurur yapmamak ve de kalbinin sesini dinlemek ama maalesef hep bişeyler alıp götürüyor bu senden. bende senin gibiyim. küserdik arardım. ne gerek var küslüğe derdim. uzatmayım derdim ama olmuyor işte karşı tarafın egosunu tatmin etmekten başka bir işe yaramıyor. beni üzmekten başka da bir işe yaramadı. canım en güzeli taviz vermemek gerçekten. ne kadar kötü olursan o kadar iyisin.

bende kendimden örenk vereyim bizde bi konu nedeniyle tartıştık ve küstük tam 4 gün oldu aramıyor bende aramıyorum. ölsem aramam. biliyorum benden bekliyor. egosunu neden yine tatmin edeyim. aradığında ki arayacak eli mahkum o zaman bunun acısını çok fena çıkarıcam. birazda ben kötü olayım bakalım ne olacak :47:

bu arada sevgilinin dediği lafa üzülmemen mümkün değil. ben olsam bende alınırım. eski eskide kalmıştır ne diye konuşuyor. en sevmediğim şey. insana herşeyi düşündürür. bi daha olurda bişey demeye kalkarsa kıyameti kopar. bir daha konuşmaya cesaret edemesin. sakın alttan alma:47:

canım aslında bencede doğrusu gurur yapmamak ve de kalbinin sesini dinlemek ama maalesef hep bişeyler alıp götürüyor bu senden. bende senin gibiyim. küserdik arardım. ne gerek var küslüğe derdim. uzatmayım derdim ama olmuyor işte karşı tarafın egosunu tatmin etmekten başka bir işe yaramıyor. beni üzmekten başka da bir işe yaramadı. canım en güzeli taviz vermemek gerçekten. ne kadar kötü olursan o kadar iyisin.

bende kendimden örenk vereyim bizde bi konu nedeniyle tartıştık ve küstük tam 4 gün oldu aramıyor bende aramıyorum. ölsem aramam. biliyorum benden bekliyor. egosunu neden yine tatmin edeyim. aradığında ki arayacak eli mahkum o zaman bunun acısını çok fena çıkarıcam. birazda ben kötü olayım bakalım ne olacak :47:

bu arada sevgilinin dediği lafa üzülmemen mümkün değil. ben olsam bende alınırım. eski eskide kalmıştır ne diye konuşuyor. en sevmediğim şey. insana herşeyi düşündürür. bi daha olurda bişey demeye kalkarsa kıyameti kopar. bir daha konuşmaya cesaret edemesin. sakın alttan alma:47:

tamam canım :9:çok sagol desteğin için,yalnız olsam kendimi biliyorum kendi kendimi yerdim. inşallah siz de düzelirsiniz en kısa sürede.

sen haklıysan kafan hep rahat olsun arkadaşım..ben üzdüm ama ses etmedı,yolunda olmayan bışey var desın dursun:) tabı bunu abartmamaktada fayda var..
yıldönumünde gıcıklık yaparsa dövmeye geliriz artık:57: hadı hayırlısı hakkında:nazar:

sen haklıysan kafan hep rahat olsun arkadaşım..ben üzdüm ama ses etmedı,yolunda olmayan bışey var desın dursun:) tabı bunu abartmamaktada fayda var..
yıldönumünde gıcıklık yaparsa dövmeye geliriz artık:57: hadı hayırlısı hakkında:nazar:

sagol canım benim beklerim vala:9::9: amin hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah:nazar:

Back
X