• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ödünç alan kız!

canım haklısın..hele şu oh olsun diyenlere hiç anlam veremedim..şok geçirerek okudum eleştirileri...kızcaz güvenmekle zaten hata yapmış..üzgünde belli..neden bu eleştiri anlamadım..şaşkınım inan

maalesef milletçe ınsanları yargılamaya cok meraklıyız da ondan..
bencılce dusunmeye meraklıyız..karsısındakının yerıne kendımızı koymaktan acısız..
kavgaya da meraklı bır mıllet olduk cıktık..
e hal boyle olunca bu konuda bıle konu sahıbıne hak verılmıyor..
kızcagız guvenmıs..ne gıbı bır kotuluk var bunda??guvendıgı kızın evı bellı yurdu bellı..gıdıp geldıgı evıne gırıp cıktıgı bırı..guvenmemesı ıcın ben bır sebep gormuyorum..ben de olsam bende guvenırdım,ıstedıgını al dıyebılırdım..
bu devırde ınsanlık yapmıs konu sahıbı..
ama alttan gırıp ustten cıkıp konu sahıbını suclamaya calısmıyorlar mı..hayret edıyorum

hayatımda ilk defa bi gece elbisem olmuştubayanssulusmile
paramız yoktu ve okul balosu vardı.okul 4.süydüm.evde öyle üzüldümki komşumuz gitmiş
metresini çok ucuza almş kumaşın.ölçümü aldı bi gün çağırdı dikmiş elbiseyi :lepi: sürpriz yapmş pamuk helvam :asigim:
bana özel dkmişti komşmuz,kulakları çınlasn bitanecik neriman teyzemizin:asigim:
neyse...
o elbiseyi yıllar sonra komşumuzun başka kızı istedi.verdm
getirdiğindeyse elbise ter içindeydi,lekeler falan :kızgın:
annem yıkadı,ütüledi tekrardan
öyle üzüldüm ki
ben asla eşyalarımı paylaşamam
kardeşlerimle seve seveopuyorumnanaktan
ama ablam asla! alır,vermez hor kullanır
sizi anlıyorm... yerimseniben

sende ona aynısını yap gir odasına bul kendi eşyalarını al guclubacismile sesini bile çıkartamaz :oklava:

misafir var bir fırsatını bulursam birazdan gidicem ertelemek istemiyorum yoksa gittikçe üstüne yatıcak neyse umarım bu akşam biter bu iş

gittim kızlar,kardeşi evde olmadığını söyledi,bende bana bi uğrasın dedim bi saat sonra geldi,''ya ben hepsini verdim diye hatırlıyorum'' dedi,bende ''yok valla çok aradım,o takım benim için önemli mutlaka bul getir'' dedim,acaba arkadaşım benim sanıp aldımı,evde sana ait bişey kalmadı çünkü dedi,bende tersledim ne yap et bul dedim tamam dedi.

gittim kızlar,kardeşi evde olmadığını söyledi,bende bana bi uğrasın dedim bi saat sonra geldi,''ya ben hepsini verdim diye hatırlıyorum'' dedi,bende ''yok valla çok aradım,o takım benim için önemli mutlaka bul getir'' dedim,acaba arkadaşım benim sanıp aldımı,evde sana ait bişey kalmadı çünkü dedi,bende tersledim ne yap et bul dedim tamam dedi.

Ay inşallah bulur getirir canım ya...

Getirmezse birdaha git iste.Laftan anlamıyor mu nedir alsanaalsanasmile

Başkasının malının üstüne binince ne zevk alıyor ki hayret bişi :mymeka:

benim yurt dısını bırak uzaydan arkadasım gelse kimseyi odamda bırakamam 3-5 tane siyah tişörtün içinden birini seçip eline tutusturabilirdin böylelikle ne pahalı takımını alırdı nede kuzenleriyle senin kıyafetlerine '' ay ne kadan güzelllll'' demelerini görebilirdin
olumsuz yorumlarada her zaman ki gibi cevap vermişsin tersleyerek aşağılayarak yasakkelime sanırım konularında bu yüzden bu tarz yorumlara maruz kalıyorsun

kimseden bişey almam kimseyede bişey vermem ......başkasının giydiği kullandığı bişeyi asla kullanamam bidaha ..........en gıcık olduğumda rujunu versene süreyim lafıdır !
zaten böyle şeylerde hep sorun çıkar ....al eşyalarını bidaha da verme mesafeni koy bukadar iş açacaksa başına ....sende onları bedava almıyosun sonuçta ..

kimseden bişey almam kimseyede bişey vermem ......başkasının giydiği kullandığı bişeyi asla kullanamam bidaha ..........en gıcık olduğumda rujunu versene süreyim lafıdır !
zaten böyle şeylerde hep sorun çıkar ....al eşyalarını bidaha da verme mesafeni koy bukadar iş açacaksa başına ....sende onları bedava almıyosun sonuçta ..

bende işyerinde aynı sorunu yaşıyorum makyaj malzemelerimi arkadaşlarımı kullanıyor kimseyide kıramadım bi kaç kez kullandırtım ama işin dozunu aştılar makyaj yapmadan gelip benim malzemeleri kullandılar haliyle artık akıllandım artık yanımda taşımıyorum kaydirigubbakcemile

sen sesini çıkarmazsan üstüne yatmayı planlıyordu heralde. bu tür şeylerde hi titiz değilmiş görmüş oldun.
bence artık kimseyle eşya alışverişi yapma. ihtiyacı olan edinsin. ben bir tokamı bile veremem fazla hassasım bu konuda.

sen evde yokken arkadaşın odana girip senin eşyalarını karıştırmasına izin vermemeliydin,abartmışsın durumu canım..annen de izin vermemeliydi..

Hangi mantıkla üstüne yatıyor senin kıyafetlerinin acaba. Nasılsa bi gün üzerine giydiğinde görmeyecek misin onu hiç düşünmüyor galiba, hiç giymicekse de ne die başkasının kıyafatlerini saklıyor. Çok ilginç insanlar var yaa, anlamakta güçlük çekiyorum...

terbiyesiz olduğumu söyleyenlere cevabım,ben hakaret içeren kelimeler kullanmadım,bana haketmediğim şeyler dendi bende hadlerini bildirdim olay buyerimseniben

neyse dün kardeşi bana kapıyı açtığında eve girmek için izin istedim ''ben iki dakka girip baksam'' dedim,yok zaten bende çıkıcam şimdi falan dedi geveledi off keşke girseydim bende dağıtır odasını bi bavul eşyayla dönerdim,ayrıca o bu yüzsüzlüğü yaptıysa ben on katını yaparım artık kız taşınana kadar kolyemi sorar dururumkaydirigubbakcemile3

Hangi mantıkla üstüne yatıyor senin kıyafetlerinin acaba. Nasılsa bi gün üzerine giydiğinde görmeyecek misin onu hiç düşünmüyor galiba, hiç giymicekse de ne die başkasının kıyafatlerini saklıyor. Çok ilginç insanlar var yaa, anlamakta güçlük çekiyorum...

hakikaten ya insan nasıl rahat olabilir.apartmanda geçerken falan görürüm üstünde sonuçta,ben görmiyim diye bu kadar strese girmesine değermi,nerden aldığımı sorsa ona da söylerdim.

hayır maddi durumu da kötü değilki bizim binayı yapan adam babası

dini alet etmiyim diyorum ama bu kız kapalı,benim cırt takılarımı,açık saçık tişörtleri neresine giycekse artık...

Bu kadar ağır eleştirmek kimseye düşmez ben bunaldım burda
Tamam hatası var ama hatalar düzeltilmek içindir tecrübe olmuş kıza işte.
Artık dikkat edersin kime güveneceğine

demin geldi kızlar,makyaj malzememi getirmiş veeeeee korsemi bile almış inanamıyorum korse yaaakafamçokkarıştı

tabi artık el bezi oldu benim için

kolyemi de arkadaşı almış kırmışşşş!!!

yuh yaa 5 senelik kolyeee ben bile o kadar sakar beceriksizim kıramadım 5 yıldır,o nası becermiş bilmiyorum,tabi yalandır....neyse bundan sonra bitmiştir......bidaha bu yüzü asla vermem

hayatım boyunca ne kimseden ödünç bir şey aldım..ne de buna izin verdim...
bişeye ihtiyacım varsa almaya çalışırım imkanlarım dahilinde; alamıyorsam kullanmam olur biter...ama başkasına bu konuda muhtaç olmam..
emanet kadar kötü bişey yok...kırılmayacak bir şeyin kırılası ya da kaybolası tutar...
zaten arkadaş çevremde bunu bilir...bu tavizi kimseye veremem ...bu tür bir arkadaşlık seçimi
de ilginçmiş ama size baya bir tecrübe kazandırmış olmalı..

benc eçok fazla yüz vermişiniz
ne demek odanıza girmesi falan
hemde siz yokken
en sevmedim şeydir bu..
bncede biran önce konuşun sizi enayi yerine koydunu sanmasın

ne saf insanlar var ya YİNE OHH YİNE OHH
kuyruk acınız var galiba:lepi::lepi:

terbiyesiz olduğumu söyleyenlere cevabım,ben hakaret içeren kelimeler kullanmadım,bana haketmediğim şeyler dendi bende hadlerini bildirdim olay buyerimseniben

neyse dün kardeşi bana kapıyı açtığında eve girmek için izin istedim ''ben iki dakka girip baksam'' dedim,yok zaten bende çıkıcam şimdi falan dedi geveledi off keşke girseydim bende dağıtır odasını bi bavul eşyayla dönerdim,ayrıca o bu yüzsüzlüğü yaptıysa ben on katını yaparım artık kız taşınana kadar kolyemi sorar dururumkaydirigubbakcemile3

oldu olmaya yatagını falanda yere atardın
ne malum altındada eşyası olu verirdisempatiksalakcinni

bi düğün salonu ayarlıyım sana orda oh oh diye tek başına tepinir durursunboshayallersmile
:roflol::roflol::roflol::roflol:

demin geldi kızlar,makyaj malzememi getirmiş veeeeee korsemi bile almış inanamıyorum korse yaaakafamçokkarıştı

tabi artık el bezi oldu benim için

kolyemi de arkadaşı almış kırmışşşş!!!

yuh yaa 5 senelik kolyeee ben bile o kadar sakar beceriksizim kıramadım 5 yıldır,o nası becermiş bilmiyorum,tabi yalandır....neyse bundan sonra bitmiştir......bidaha bu yüzü asla vermem

yuhhh be korseeeyi neresine giymiş:bbo:

hepsinide kafasında parcalasaydın:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

2 yıl önce bende evli kuzenime anneme aldıgım 3 lü kelepceli kek tenceresinden birini verdim
gelmesi tam bi rezaletti...
kırdım attım o sinirleeeee:kızgın::kızgın::kızgın:

eşyamı öyle kimseye vermem:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

sanada ders olmuştur du:mymeka::mymeka::mymeka:

Back
X