Anlamıyorum bu erkekler neden böyle,yemeğinizi kendiniz yapıp,bulaşığınızı yıkayıp ancak işlerinizi hallettikten sonra biraz oturup kocanızla vakit geçireceğiniz sırada o uyumuş oluyor.Eee o zaman aynı evi paylaşmanın ne anlamı kaldı?yalnız yaşasanızda aynı durumda olacaktınız hemen hemen. Birkaç aydır çalışmıyorum evdeyim,yemeği eşim gelene kadar hazırlamış olurum ama evliliğimizin başından beri bir kere bile yalnız sofra kurup toplamadım,salatayı yapar,nadir olsada canım istemezse bulaşıkları yıkar,haftasonları yemekleri o yapar,Evdeyim geç kalkıyorum diye erken uykum gelmiyor sabah çok erken işe gitmesine rağmen benimle zaman geçirmek için olabildiğince dayanır geç yatar,benimle birlikte turşu kurar reçel yapar. Her erkek bir değil ama evet geneli böyle üstelik birde hamilesiniz konuşun eşinizle anlatın bu durumu hormonlarla açıklayıp kolaya kaçmasına,bahanelerin arkasına sığınmasına izin vermeyin o çalışıyorsa sizde çalışıyorsunuz yorgunluksa eşit derecede yoruluyorsunuz ve siz birde can taşıyosunuz ben sanırım şanslı azınlıktanım odunla evli değilim ama ben bile buradan sinirlendim eşinize sizin ağlayıp üzülmeniz çok normal