Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım,arkadaşlarım da bu durumu uzun zamandır biliyor,yani ondan hoşlandığımı.Daha önce de böyle karşılıklı hoşlanmalarım olmuştu ve onlar da en basitinden gülümsememi tavsiye etmişlerdi.Çok utangaç biri değilimdir,ama hoşlandığım erkeğe değil gülümsemek gözlerinin içine bile bakmakta çekiniyorum.Gözlerini kaçıran hep ben oluyorum böyle olunca da karşımdakine yanlış mesaj verdiğimi düşünüyorum fisfisfiscanım utangaçta olsan ne yapacağını bilemesen de en büyük kurtarıcın "gülümsemek" olsun.. eğer sende hoşlanıyorsan muhabbeti devam ettirmeye bak..başka konulara girme öyle pat diye delikafadulden.. yüzünden gülücüğünü,gözlerinden ışıltıyı kaybetmezsen oldu bu iş :asigim:
Kızlar benim sorunum şu yaşıma gelene kadar benden hoşlanan bütün erkekleri bi şekilde kendimden soğutmayı başarmış olmam :kedi: Arkadaşlarım bana afedersiniz ama 'odun' lakabını taktılar bu konuda :umursamaz:Ya hep mi böle olur,benden hoşlandığını anlıyorum sürekli bana bakıyor benim bulunduğum ortamlarda farklı davranıyor bende ondan etkileniyorum ama mal mal bakmaktan başka bişey yapmıyorum onlar da adım atmaya korkuyor haliyle.En son benden hoşlandığını söylemeye nasılsa (!) cesaret eden ve benim de hoşlandığım çocuğa cevabım 'Hmm dünkü maçı izledin mi?' olmuştu :kediurumun vehametini anlayın artık.Bu yıl üniversiteye başladım ve bizim sınıfın en yakışıklı çocuğu benden hoşlanıyor bundan eminim ama nasıl ben de ondan hoşlandığımı belli edeceğim nasıl ona 'odun' değil normal bi kız olduğumu göstereceğim???