• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Odunluk Yaptım

ben şöyle bir kutu hazırladım sevgilimee içine birsürü bakım ürünleri koydum parfüm deodorant duş jeli el kremi nemlendrici vs nasıl olmuş hep kıyafet almayım dedim :)

Eklentiler

• IMAG0396.webp
    IMAG0396.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 72
tamamdır içim rahatladı biraz :KK68:

kazak seviyor aslında ama bedenli şeylerle uğraşmak istemiyorum çok
canım benım fıkrım bana gore kullandıgı bır hedıye olsun manevı seylerı normal zamanda da yaparsın .. benım dusuncem tabı.. ama cokta abartmamak gerek butcyı sarsmadan ;)

ben şöyle bir kutu hazırladım sevgilimee içine birsürü bakım ürünleri koydum parfüm deodorant duş jeli el kremi nemlendrici vs nasıl olmuş hep kıyafet almayım dedim :)
o bana parfüm aldı o yüzden daha farklı şeyler olsa aslında, daha farklı şekilde bir kutu olabilir

canım benım fıkrım bana gore kullandıgı bır hedıye olsun manevı seylerı normal zamanda da yaparsın .. benım dusuncem tabı.. ama cokta abartmamak gerek butcyı sarsmadan :KK66:

sigara içiyor zippo nasıl olur mesela?

şık bi gömlek yanına resminizle bişey yaptrabilirsiniz yada beyaz bi gömlek kol düğmeli düğmelerde baş harfleriniz olabilir masa başı çalışıyosa ince bi hırka içine gömlek şimdilik bunlar geldi aklıma ben bide butik kurabiye yaptırmıştım sevdiği şeylerle ilgili

şık bi gömlek yanına resminizle bişey yaptrabilirsiniz yada beyaz bi gömlek kol düğmeli düğmelerde baş harfleriniz olabilir masa başı çalışıyosa ince bi hırka içine gömlek şimdilik bunlar geldi aklıma ben bide butik kurabiye yaptırmıştım sevdiği şeylerle ilgili
öğrenciyiz o yüzden gömlek kol düğmesi falan kullanmıyor pek :/

Bence düz bi hediye almak yerine manevi yanı ağır basan bir hediye ver. Hiç olmadı alacağın hediyenin yanına mektup yazıp ekle. :)

Merhabalar. Benim 3 aylık bir ilişkim var güzel giden. Benim öyle çok hediyeleşmek gibi adetlerim yoktur. Bu nedenle yılbaşında kimseye hediye almadım hediyeleşmedim. Keşke alsaydım. Erkek arkadaşım bana pahalı bir parfüm almış ve ben çok utandım bu durum karşısında. Keşke küçük bir şeyde olsa almış olsaydım. Sizce çok kırılmış mıdır? Mimik olarak falan hiç yüzü düşmedi suratı asılmadı ama bozulmuştur bence. Sizce telafi etmek için ne yapmalıyım. Lütfen fikir verin. Yarın hediye alıp vermeyi düşünüyorum saçma mı olur size?

Sevgililer gününde alırsın bence. Şimdi hediye alıp versen, sen bana aldın ben sana almamıştım ben mahcup kaldığım için alıyorum gibi olmasın :)

Bence düz bi hediye almak yerine manevi yanı ağır basan bir hediye ver. Hiç olmadı alacağın hediyenin yanına mektup yazıp ekle. :)
hediye aldım zippo çakmak ama daha vermedim acaba tarih falan mı yazdırsam

Sevgililer gününde alırsın bence. Şimdi hediye alıp versen, sen bana aldın ben sana almamıştım ben mahcup kaldığım için alıyorum gibi olmasın :)

aslında aldım hediyesini sigara kullanıyor zippo aldım bir tane biraz zaman geçtikten sonra mı versem henüz vermedim görüşemedik?

Back
X