Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben şöyle bir kutu hazırladım sevgilimee içine birsürü bakım ürünleri koydum parfüm deodorant duş jeli el kremi nemlendrici vs nasıl olmuş hep kıyafet almayım dedim :)
canım benım fıkrım bana gore kullandıgı bır hedıye olsun manevı seylerı normal zamanda da yaparsın .. benım dusuncem tabı.. ama cokta abartmamak gerek butcyı sarsmadan
ben şöyle bir kutu hazırladım sevgilimee içine birsürü bakım ürünleri koydum parfüm deodorant duş jeli el kremi nemlendrici vs nasıl olmuş hep kıyafet almayım dedim :)
canım benım fıkrım bana gore kullandıgı bır hedıye olsun manevı seylerı normal zamanda da yaparsın .. benım dusuncem tabı.. ama cokta abartmamak gerek butcyı sarsmadan
şık bi gömlek yanına resminizle bişey yaptrabilirsiniz yada beyaz bi gömlek kol düğmeli düğmelerde baş harfleriniz olabilir masa başı çalışıyosa ince bi hırka içine gömlek şimdilik bunlar geldi aklıma ben bide butik kurabiye yaptırmıştım sevdiği şeylerle ilgili
şık bi gömlek yanına resminizle bişey yaptrabilirsiniz yada beyaz bi gömlek kol düğmeli düğmelerde baş harfleriniz olabilir masa başı çalışıyosa ince bi hırka içine gömlek şimdilik bunlar geldi aklıma ben bide butik kurabiye yaptırmıştım sevdiği şeylerle ilgili
Merhabalar. Benim 3 aylık bir ilişkim var güzel giden. Benim öyle çok hediyeleşmek gibi adetlerim yoktur. Bu nedenle yılbaşında kimseye hediye almadım hediyeleşmedim. Keşke alsaydım. Erkek arkadaşım bana pahalı bir parfüm almış ve ben çok utandım bu durum karşısında. Keşke küçük bir şeyde olsa almış olsaydım. Sizce çok kırılmış mıdır? Mimik olarak falan hiç yüzü düşmedi suratı asılmadı ama bozulmuştur bence. Sizce telafi etmek için ne yapmalıyım. Lütfen fikir verin. Yarın hediye alıp vermeyi düşünüyorum saçma mı olur size?