- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi matteroftime
-
Hediyeni al ve aliskin olmadigini boyle bi adetin olmadigini ona kasten almamazlik yapmadigini soyle :)
Bence biraz zaman geçmeli. Sanki hediyenin karşılığını vermiş gibi olacaksınız.
Biraz zaman geçtiğinde "içimden geldi" dersiniz.
Ya alinca karsilik gibi olucak evet ama sozlerinle o karsiligi yumuşatabilirsin ben olsaydim alirdim yani geridonus gibi sonucta cocuk almis aliskin olmadigini soyleyip almalisin ben olsam oyle yapardin.. 14 subata cok var ya bu sefer cocuk ozenmiycek sana hediye alirken nasilsa kiz almiyo diye .D.Dbazı arkadaşlarda daha sonra ver diyor hemen mi vereyim sence?
karşılık olarak algılarsa da kötü olur o da var doğru
Haayiiirr hediye almayin siz hazirlayin biseyler o daha degerli olucaktir onun icin ve bence odunluk da degil o almak istemis almis ama sen sevmiyosundur belki boyle gunlerde hediye almayi bilmesi gerekk. Ve bana da sacma geliyorr biz sevgilimle hic boyle gunlerde hediyelesmeyiz normal zamanlarda icimizden geldiginde hediye alip veririz bence bu en kiymetlisi. Sakin alma hediye bence kendin hazirla biseyler bak gor ne kaa sevinecek :)
Ya alinca karsilik gibi olucak evet ama sozlerinle o karsiligi yumuşatabilirsin ben olsaydim alirdim yani geridonus gibi sonucta cocuk almis aliskin olmadigini soyleyip almalisin ben olsam oyle yapardin.. 14 subata cok var ya bu sefer cocuk ozenmiycek sana hediye alirken nasilsa kiz almiyo diye .D.D
a l diyorum :)bir şey alma mı diyorsun yani :/
mozarellaapost: 38635088 .!.:Hala geç degil ya küçük bir süpriz iyi olabilir :)
[QUOTE="mozarellaapost: 38635088, member: 219yle mi dersin. bu aldığı ilk hediye hiç birinci ay ikinci ay kutlamadık bile o yüzden ben de hediyeleşmeyiz diye düşünmüştüm yanlış düşünmüşüm
evet hediye alırsam böyle bir not tatlı olabilir hala kararsızım alıp almamakta ama
tam odunum zaten14 şubat aslında az kaldı para biriktirip güzel bişey mi alsam direk 14 şubatta vermek üzere kafam çok karışık
kazak al canımMerhabalar. Benim 3 aylık bir ilişkim var güzel giden. Benim öyle çok hediyeleşmek gibi adetlerim yoktur. Bu nedenle yılbaşında kimseye hediye almadım hediyeleşmedim. Keşke alsaydım. Erkek arkadaşım bana pahalı bir parfüm almış ve ben çok utandım bu durum karşısında. Keşke küçük bir şeyde olsa almış olsaydım. Sizce çok kırılmış mıdır? Mimik olarak falan hiç yüzü düşmedi suratı asılmadı ama bozulmuştur bence. Sizce telafi etmek için ne yapmalıyım. Lütfen fikir verin. Yarın hediye alıp vermeyi düşünüyorum saçma mı olur size?
Ilk zamanlar böyle ayrıntılara daha çok dikkat ediyor insankendin atkı falan örebilrsin manevi istiyorsan yada kurabiye falan da güzel fikir
Unutmuşsun zaten şimdi o aldı diye telafi etmek gibi bişey olur,çok da kasma insanlık hali,bende arada unuturum
Manevi bişeyler yapabilirsin el emeği,onun yanında ihtiyacı olan bişey alabilirsin
sanırım yapıcam küçük de olsa bir şey kurabiye küçük bir hediyebilirim o sabirsiz tavirlari saniysinde elinde olsa verirdin hatta cantana bile bakmis olabilirsin o dereceama beklemeni öneririm sabir iyidir :
İyi olur, güzel olur, hoş olur, supper olurrrrr :)
kazak seviyor aslında ama bedenli şeylerle uğraşmak istemiyorum çokkazak al canım
orası öyle canım inşallah :) git yanına sarıl öp nolucakZatiii için rahat olsun.. Mozzarella.. Gonulleriniz bir olsun.. Hep sevgiyle bakin birbirinize , yalansiz bir ask yasayin.. Sevin ..
Ayy benim.kafam çok güzel yaaa. İçerde Esim uyuyooo valla o nu opesim de opesim gelll diii
almaya dönmüştüm ki bir olumsuz yorum anket mi açsaydımBence hediyeye karşılık olarak alındığı çok belli olur hediye alma. Ama kurabiye fikri çok tatlı olur. Böyle kalp şeklinde kırmızı boyalı birsürü kurabiye. :)
orası öyle canım inşallah :) git yanına sarıl öp nolucak
teşekkür ederim fikirlerin için ve sakinleştirdiğin için beni iyi gecelerHaydi gorusuruz o vakit..sikma tatli canini :) kurabiye yaparken firinda unutma erken pisip yaniyorlar.. İi gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?