Of! Baba ya...

Kurkmantolu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
3.951
531
163
37
kizlar 22 yasindayım sehir dısında okuyorum.. 2 kardeşiz abim yurt disinda yaşio..babam sevgisin, çok gösteren biridir allah razıı olsun ama ben 22 yaşsıında ciddi bir beraberliğği olan ve aileminde bildigi bir genç kıızıım ve seneye nasip olursa evlenmeyi düşşünüorum okulum gelecek yıl kıskmet olursa bitecek.. ama benıım babam beni hala 2 yasıdaki çoçuk gibi sevıyor..sıkılmıyorum ama.. sürekli kucagıında olayım sarılsın bana kulagıımıı çeksin agucuk felan yapsıın baba ben 22 yaşındayıım diyom benıım çocugumsun diyo..e haklıda ama uykumdan sabah sabah işe giderken gelio öpüyor ama uyandırana kadar tamam seviyor anlıyorum ama ben 2 yasıında çocuk degilimki sıkılıyo bunaltıyor severken belki ileride bu günlerimi çok aricam biliyorum ama of baba dedirtiyo kendine sonrada kıızııyo sana tek bedduam senıın çocugunda senın gibi olsun dio 5 dk sevip bıırakmııoki saatlerce ilgilenmek istio öyle oluncada.. baba bide bedduasııda tutar derler

seviyor daha ne istiyosun ki
ben babamdan hiç öyle şey görmedim kardeşlerime gösterir bazen kendimi üvey evlat gibi hissederim
şikayet etme herkesin bi sevme şekli var
sende demişsin ya bu günlerini çok ararsın sonra

bak bak bakkk kulaklrini cekmek lazimm senin kaydirigubbakcemile evlenince sorarim ama ben sana, öyle bir özlüyorsunki aileni helede babani. helede gurbetteysen tamam isin yas valla.ben babama kurban olurum... daha hala babam isten geldimi kapinin önünde bekler kucagina atlarim. sakalasiriz sirtina binerim bak evli oldugum halde... ama suan yurt disindayim babamin yaninda ailemin yaninda olmak icin neleri feda etmezdim ki... sakin canim babani üzme, bedduasini sakin alma güzelim...

Önce babanın ellerinden öpüyorum. Sonraaaaa klasik bir lafı söylemek istiyorum. Ne kadar büyürse büyüsün çocuklar bir anne babanın gözünde hala çocuktur. Ben 43 yaşındayım annem, babam hala ince giyiniyorsun hasta olacaksın, gel bir sarılalım falan diyor. Ben söylenmiyorum çünkü bende oğluma aynısını yapıyorum. Bana kızıyor yapma diyor ama yapıyorum, izin vermezse uyuduğunda sarılıp öpüyorum, mıncıklayorum (uykusu ağırdır benim büyük dananın) içime sokasım geliyor. Oğluma bakarsan delikanlı oldum artık böyle yapma utanıyorum diyor ama ben dayanamıyorum.
Babanı bu yüzden çok çok iyi anlayorum.

kesinlikle kızmıyorum dedimya şükürler olsun diye ama bunaltana kadar sevıyor sonrada off baba dedimmide üzülüyor

=)) Valla ben bızımkıyle bayramdan bayrama öpüşüyorum =)
Babam bıraz ıcıne kapanıktır sevgısını bellı edemez.
Ben bılıyorum sevdiğini o yetiyor =))

gzllergzeli ben seni cok iyi anliyorum..
bende 22 olacagim temmuzda.. gecenlerde babama dedim baba farkindaysan ben
22 yasina girecegim, yeter artik cocuk degilim diye kizmistim bir konuda..
oda bi an kendine geldi, ben seni hala 11-12 yasinda görüyorum dedi sakalasarak..
yani gülümseyerek..
hic farkinda degiller.. insan sinir oluyor ama.. bide en kücük kardes ben oldugum icin
hic büyüyemiyorum onlarin gözünde.. benim bir erkek arkadasim olsa.. hepsi karsi cikar..
cok kizarlar.. cünkü beni 12 saniyorlar.. oysaki 22 yas bence bir erkek arkadasi icin gayet uygun..
kücük cocukmusuz gibi davranmalari benide sinir ediyor.. sana cok hak veriyorum..

daha ne istiyorsun güzelim ..senin yerinde olmayı coook ama cok isterdim inan bana...bence bu günlerinin kıymetini bil.keşke senin babanın 10 da biri kadar benim babam sevgisini gösterseydi bana.allaha şükür kötü bi babam yok ama beni sevdiğini ve sevgisini gösteremediğini ancak büyüyünce anlayabildim.cok geceler babam beni niçin sevmiyor diye ağlardım..sende ona sevgini göster bence düşünsene senin evladının sana senin gibi yaptığını...ne diyim anne olunca anlarsın aman iş işten gecmeden babanın gönlünü al... sevgi ve dua ile kal ALLAH a emanet ol...vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

benim babamda öyledir üniversiteye şehir dışına gittim diye 2 ay konuşmadı benle :))))))))))) aşırı ilgilidir 26 yaşındayım bende sen benim gözümde 6 yaşındasın der evlendim eşimle gittiğimizde hala dizinde yatırır saçımı okşar tv izlerken ben memnunum ama babam bi yana dünya bi yana allah uzun ömürler versin sevdiklerime yarabbim acısını göstermesin

Babana helal olsun...vereliniortak
Senin yerinde olmak isteyen bisürü insan var.
Babası olmayan ,baba sevgisi göremeyen.
Sürekli babasından azar işitip dayak yiyen.benneyaptımki
Haline şükret arkadaşım.
Benim babamda haftasonları evdeyken öper uyandırır.:asigim: eger gelmezse naza ceker kalkmam gelsinde o uyandırsın diye.
Ama sen çocuk sahibi olunca anlarsın babanı ozman vah vah cekersin.
Şimdiden degerini bil derim a.s.

kıymetini bil canım..off da çekme...evlenince anne baba sevgisini çok ararsın..onlar senin ailen...bu seferde onların yanında olmak istersin ama evli oldugundan dolayı uzak durmak zorunda olursun..hep özlersinnnn....ben nice insandan duyuyorum baba sevgisi görmemiş...baba sevgini dışarda arayıpda yanlış arayışlarda olupda hata yapanı...

canım yaa şikayet ettiğin şeye bak...
çok şanslı olduğunu bil,atrafındaki binlerce babasız,baba sewgisi görmemiş/görememiş insanı düşün bence...
benim babam da senin gibidir çok düşkündür bana...
ben tadını çıkarıyorum...sen de öLe yap :)

ne kadar sansli bir kizsin öncelikle buna sevin ve bununla mutlu olmasini bil

simariklik yapma

senin yerinde olmak isteyen yüzlerce insan cikar bu forumdan bunuda unutma

Ben seni anlıyorum canım baba ben çok fazla sarılıp öpmekten hoşlanmıyorum bu seni sevmediğim anlamına gelmiyor ama lütfen habire sarılıp öpme de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…