• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Of ki ne of.

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Ablam çok konuşuyor çok detaycı çok sıkıyor muhabbeti . muhabbet edemiyoruz zaten. saçma sapan şeyler hep konumuz. sabah aramış arama sebebi kaynanası çaya gelince yemek te yiyormuş ne yemek yapsaymış da onlara kalmasınmış. bebek olunca düzelir dedik yine aynı. bizim istememiz lazım normalde yeğenimi görmek için ama o ısrar ediyor görüntülü görüşelim diye. çalışmıyor bütün gün evde iyice üzülüyorum tek başına kalıyor hep çok sıkılıyor sıkıldıkça bize sarıyor. sarsın da bari biraz normal sohbet etsek sıkılıyorum. yeğenimin fotoğraf video hergün atıyor bnde izliyorum zaten Bn de atmasını istiyorum ama fotoğrafın bile cılkını çıkardı. dün yeğenimin afedersiniz büyük tuvaleti tişörtüne filan bulaşmış o halde resim çekip atmış bak diye.. altını açıp pis halinin resmini filan atıyor. kafayı yedi iyice...

Ablam çok konuşuyor çok detaycı çok sıkıyor muhabbeti . muhabbet edemiyoruz zaten. saçma sapan şeyler hep konumuz. sabah aramış arama sebebi kaynanası çaya gelince yemek te yiyormuş ne yemek yapsaymış da onlara kalmasınmış. bebek olunca düzelir dedik yine aynı. bizim istememiz lazım normalde yeğenimi görmek için ama o ısrar ediyor görüntülü görüşelim diye. çalışmıyor bütün gün evde iyice üzülüyorum tek başına kalıyor hep çok sıkılıyor sıkıldıkça bize sarıyor. sarsın da bari biraz normal sohbet etsek sıkılıyorum. yeğenimin fotoğraf video hergün atıyor bnde izliyorum zaten Bn de atmasını istiyorum ama fotoğrafın bile cılkını çıkardı. dün yeğenimin afedersiniz büyük tuvaleti tişörtüne filan bulaşmış o halde resim çekip atmış bak diye.. altını açıp pis halinin resmini filan atıyor. kafayı yedi iyice...
Kız zombi sen yine adını mı değiştirdin?

Senin ablan değişmez. B.kunu da atar kusmuğunu da..

Son düzenleme:
Bir arkadaşım vardı oglusumun ilk kakisi diye feyse fotograf atmıştı.

Bi süre acamadim fotoğrafı kakis ne ki ne atmış bu kadın diye düşünürken bir baktım sapsarı kaka anagggm didim bu ne :kusmuk:

Biri de yazmış hatta kakisine kurban diye :KK53:

Böyle delilerden çok var etrafta

Abartmayın arkadaşlar,ablayı yere vurmayın bukadar. Kız evde sıkılıyor tek aktivitesi çocuk tabi b.okuna kadar çeker :) can sıkıntısından kardeşe sarmış napsın :)
İlk çocukta oluyor böyle şeyler :) itiraf ediyorum kızım çok kaka yapmıştı bütün kıyaferleri sırtı pislenmişti bende çekip eşime atmıştım :) iyice b.ka battım demiştim :) psikolojimde sağlam yani,sıkıntı yok:)

Canı baya sıkılıyor herhalde ablanizin ,pek işi gücü de yok herhalde.uygun olmadiginizda soyleyemez misiniz su an konusamam diye

Allah sabir versin hic cekilmiyo boyle insanlar.
Onceki konulariniza yorum yapmistim.
Fazla abartiyosin diye ama basima geldi 10 gun boyunca en son baktim olacak gibi degil arama beni dedim psikolojim bozuldu diye:olamaz:kurtuldum cok sukur.
Heleki kaynana elti gorumce muhabbeti insani hayattan sogutuyo.
Yalniz benim ki arkadasti:)))

Benim küçük kardeşim böyledir, ilk çocuk heves falan dedik yok ikincide de aynı =))
Dert etmeyin bu kadar, sürekli evdeler ve bebekler tüm zamanı alıyor,yoruluyorlar, bunalıyorlar haklılar
Abla, kardeş candır, azıcık çekin cefasını bir şey olmaz =))

Benimkiler de öyle hatta ben de öyleyim hiç sıkılmıyorum aksine mutlu oluyorum eğleniyorum :)

Back
X