- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- 198
- Konu Sahibi Baharyagmuru35

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir ne var.
Mune abla kızma bende benim kızın bezlerinin resmini kardeşime yolluyordumda ondan beni etiketledi
![]()
senin ablan bu şekildeymişAblam çok konuşuyor çok detaycı çok sıkıyor muhabbeti . muhabbet edemiyoruz zaten. saçma sapan şeyler hep konumuz. sabah aramış arama sebebi kaynanası çaya gelince yemek te yiyormuş ne yemek yapsaymış da onlara kalmasınmış. bebek olunca düzelir dedik yine aynı. bizim istememiz lazım normalde yeğenimi görmek için ama o ısrar ediyor görüntülü görüşelim diye. çalışmıyor bütün gün evde iyice üzülüyorum tek başına kalıyor hep çok sıkılıyor sıkıldıkça bize sarıyor. sarsın da bari biraz normal sohbet etsek sıkılıyorum. yeğenimin fotoğraf video hergün atıyor bnde izliyorum zaten Bn de atmasını istiyorum ama fotoğrafın bile cılkını çıkardı. dün yeğenimin afedersiniz büyük tuvaleti tişörtüne filan bulaşmış o halde resim çekip atmış bak diye.. altını açıp pis halinin resmini filan atıyor. kafayı yedi iyice...
enteresan bir yapınız varmış...Abartmayın arkadaşlar,ablayı yere vurmayın bukadar. Kız evde sıkılıyor tek aktivitesi çocuk tabi b.okuna kadar çeker :) can sıkıntısından kardeşe sarmış napsın :)
İlk çocukta oluyor böyle şeyler :) itiraf ediyorum kızım çok kaka yapmıştı bütün kıyaferleri sırtı pislenmişti bende çekip eşime atmıştım :) iyice b.ka battım demiştim :) psikolojimde sağlam yani,sıkıntı yok:)
eğer üzülüyorsan ona bi iş bulmasını ya da halk eğitim kursalarına yazılmasını söyle.Ablam çok konuşuyor çok detaycı çok sıkıyor muhabbeti . muhabbet edemiyoruz zaten. saçma sapan şeyler hep konumuz. sabah aramış arama sebebi kaynanası çaya gelince yemek te yiyormuş ne yemek yapsaymış da onlara kalmasınmış. bebek olunca düzelir dedik yine aynı. bizim istememiz lazım normalde yeğenimi görmek için ama o ısrar ediyor görüntülü görüşelim diye. çalışmıyor bütün gün evde iyice üzülüyorum tek başına kalıyor hep çok sıkılıyor sıkıldıkça bize sarıyor. sarsın da bari biraz normal sohbet etsek sıkılıyorum. yeğenimin fotoğraf video hergün atıyor bnde izliyorum zaten Bn de atmasını istiyorum ama fotoğrafın bile cılkını çıkardı. dün yeğenimin afedersiniz büyük tuvaleti tişörtüne filan bulaşmış o halde resim çekip atmış bak diye.. altını açıp pis halinin resmini filan atıyor. kafayı yedi iyice...
olabilir ne var.
Mune abla kızma bende benim kızın bezlerinin resmini kardeşime yolluyordumda ondan beni etiketledi
![]()
kardeşler ne için vardır hiç sordunuzmu kendinize....?
ewet belliki ablanız bunalımda...ona yardımcı olmak yerine ondan bir dert gibi bahsetmeniz ne kötü...galiba siz bekarsınız evli olsanız birazda olsa anlamaya çalışırdınız diye düşünüyorum.
Yok teyzesi bez aliyor kızıma bende amacına uygun olarak kullandigimizi görsün diye resim atiyorumNeden , yeğenin bugün ne s..tı bak demek için mi??![]()
Enteresan olan ne ki ? İnsan her halini paylaşmak istiyor belkide. Sosyal medyaya kızımın kakişi adlı fotoğraf olarak atmadım heralde. Ben eşimle paylaşmıştım,konudaki ablada kardeşiyle paylaşmış.enteresan bir yapınız varmış...
Senin kuzen hala devam ediyor mu eceezgisenin ablan bu şekildeymiş
benim kuzenim gunde en az 20-30 foto atar
ayrı sehırdeyız
ve dediğin gbi bebeğin altını değişirken foto atar bana senkı ben bebegın babasıyım
burada konu bıle acmıstım
telım hep kuzenın cocuklarının fotolarıyla dolu silmekten fenalık gelıyor
ben konustum kendısı ıle acık acık ama hala anlamadı
senın yıne yegenınmıs cocuk, benım hıcbırseyım
banyoda çıplakken cocuk, ya da ayak fotolarını, ya da agzı yuzu meyvelı pis fotoları atıyor sureklı
cocuklardan sogudum ıyıce![]()
evet edıyorSenin kuzen hala devam ediyor mu eceezgiengellesene Allah aşkına..ben bile tiksindim burdan, insanın çocuk isteyeceği varsa da istemez
Of ki ne offevet edıyor
engelleyemıyorum malesef çnk benım cocuğum yok kıskandıgımı düşünecek bir zihniyette kendisi
bu yuzden engellemıyorum
gecen gun 2.5 yasındakı kızın altı acılırken fotosu geldı
direkt cıktım watsaptan yorum yapmadım
boyle tepkıler verıyorum ya da o foto atınca alakasız bırsey dıyorum ama almıo afası
kocasını falan da yolluyor bazen cocukları ıle yatakta uyurken adamın pijamalı resmını atıyor bana
ben de arsızlastım
ben de ona sacmasapan fotolar atmaya basladım