Of ! ne olacak??

canım seni aramayan sormayan birini nasıl sen hala iyi niyetle bekliyorsun sana yapdıklarını unutma unutmaki kararını koru kendini sev seviyorsan hayatımı yeniden sil baştan umarım herşey gönlünce olsun bundan 3 yada 4 yıl önce arkadaşımın 1 arkadaşı eşini deligibi seviyor ama eşi onu sürekli aldatıyor hakaret bilmem ne yani kızda allah var güzel hoş biriydi daha önce çalışıyormuş evlenince eşi izin vermemiş ana okulu ögretmeniymiş dayanamadı ayrıldı kız şimdiçalışıyor evlendi çocuguda var bu arada eski eş çocukda istemiyormuş şimdi çocuguda var mutlu yani hayatını sana sırtını dönmüş birisi için harcama değmez.

herşeye rağmen onu unutamamış gibisin...beyninde onu silmezsen unutamıyorsun.şiddet ve hakaret görmene rağmen nasıl geri dönmeyi düşünebiliyorsun ki.... oraya geri dönersen düzelmez tam tersi herşey daha kötü olur.ben de eski eşime geri dönme ihtimallerini düşünmüştüm.yaşadığım şeyler devam edecekti.ben dayanamazdım.niye kendini bu kadar hırpalıyorsun.bu adam için değer mi????

Evet eski konularını biraz hatırlıyorum..
şiddetten bahsetmişsin ve anladıgım kadarı sen hala vazgeçmek istemiyorsun
o da durumunun farkında
ama hepimiz sunu bilmeliyiz ki''kimse vazgeçilmez değildir''..
hakkında hayırlısını diliyorum arkadasım

Kurtarilacak evlilik vardir kurtarilmicak evlilik vardir....

Bir evlilikte siddet varsa gerek fiziksel gerek piskolojik neyini kurtaracanki daha arkadasim...Elini kaldiran bir adam, sana agzina geleni sayan bir adamin sana saygisi yoktur es olarak bile degil insan olarak yoktur....

Sayginin olmadigi yerde sevgide olmayacagina göre buna evlilikde denmez...bütün bunlara ragmen hala esinin seni aramasini sormasini yalvar yakar af dileyip geri dönmen icin caba sarf etmesini beklemen kadar kusura bakma ama sacma birsey yok bence...:1no2:

Bu dediklerimi yapsa bile arkana bakmadan bu isi bitirmen lazim...şutarafagitti

Kendine kiymet vermeyen kimseden kiymet göremez...a.s

Hakkinda hayirlisi olsun:teselli:

Daha önceki konunda evi bikaç defa terkedip yine seni aramadığını ve kendin eve döndüğünü yazmıştın yanlış hatırlamıyosam canım. Belki de eşinin bu kadar rahat davranmasının sebebi bu . Nasıl olsa döner diyodur hep dönmedi mi yine döner. Kimbilir belki de işler ciddiye binince sen dönmeyince arar durur bırakmaz peşini ama sevdiğindenmi bırakmaz orası tartışılır canım.
Artık kendini düşün arkadaşım. Sana değer vermeyen biri için lütfen bu kadar yorma kafanı. Acaba o şu anda senin onu düşündüğünün milyonda biri kadar seni düşünüyor mudur??
Haddini bildir eşine. Yoksa ilerde bide kucağında bebeğinle ablanın evinde dönmek zorunda kalabilirsin o zaman hiç kaldıramazsın bu durumu.
Herşey gönlünce olur umarım en kısa zamanda bu zor durumdan kurtarırsın kendini. Allah hakkında hayırlısını nasib eder inş... :Saruboceq:

canım benim
ayaklarının üzerinde dur
bizz kadınlar affetmeye çok meyilliyiz
sana yaptıklarını düşün

evet arkadaşlar sevgisiz saygısız evlilik yürümüyor.bunu çok iyi öğrendim.eşim beni sevmiyor ve saygı da yok.boşanınca acaba neler yaşayacağım çok mu mutlu olacağım ya da mutsuzluğum devam mı edecek??saırım kendime güvenim azaldı onun bu saygısızca davranışlarından..

bundan daha az mutsuz olmayacağına emin olabilirsin ...
ve hatta daha huzurlu ve korkusuz olacaksın... ve umudun da olacak...
seni ezerek ; sana şiddet uygulayarak senin kendine olan güvenini kaybettiren birinin eksikliği inan hayatına o kadar çok şey katacak ki...

ben önceki konularını okumadım... ama sanırım artık doğru bir adım atma zamanın çoktan gelmiş... madem onun umrunda bile değil ; yaptıklarından pişmanlık duyup özür bile dileme gereği duymuyorsa ; artık boşanma davası için mahkeme celbini görme zamanı gelmiştir o adamın... kötükedihüso

yaşadıkların kolay değil tabi, fiziksel psikolojik şiddet gör
evinden kötü de olsa kocandan ayrıl vs.
bunları kim yaşasa mantıklı düşünemez sanırım
sen galiba terkerdilen değil terkeden ve adamın burnunu sürten taraf olmak istiyorsun
bir nevi yaşadıklarının acısını çıkarmak istiyorsun
ama adamın umurunda değil ki, o zaten bittiğine memnun
sen de memnun olmalısın bence

boşanmayı kendime yediremeyen ben..bu evlilikte en çok yıpranan ben...sanırım bu kararsızlık aşaması bana şunu öğretti.güvendiğim eşim meğerse bana sevgi duymayan sevmeyen bi adamış ben bunu kabullenemedim galiba..

senın degıl onun kendıne guvenı azalmalı saygısız olanda kendısı şiddet uygulayanda..
senı anlayabılıyorum cunku sen hala eşini sevıyorsun ıster şiddet ister hakaret oyle bırşeykı ıcınden koparamıyorsun...
sana tavsıyem ıyı gunlerını unut herkes cıcım ayında ıyı gunler yaşar (ıstısnalar harıc)
ılerısını gorebılıyormusun kacıncı deneme...
belkılerle umut beklenmez...
tabıkı boşanan bır bayan bekar gıbı rahat hayat suremez ama yaşadıgın şiddet kadar acıda varmez sanırım...
yınede son karar senın sen aılenı bılıyor sen cevrenı bılıyor sen kendını bılıyorsun...
nelerın senı bekledıgıı az cok tahmın edebılıyorsun..
eşinle yaşanacak gercekler aılenle yaşanacak gercekler..
son bır kararla al defterı elıne artılar eksıler cıddı anlamda yazılsın artık.aılenın sunacakları eşinin sunacakları ve kendıne sunacakların...
buradakı herkesın fıkrı bellı aılenın fıkırlerıde bellı sanırım.
asıl en onemlısı senın fıkrın ıyı duşun yaşayacak olan sensın kımsenın etkısınde kalma durustce yaz karar ver ve işleme gec..:1hug:

Sizin zorunuza giden onun sizi aramaması tabi...sizi arasa maalesef kanacak v eona döneceksiniz..sizidöven biri sizi seviyor olamaz ..bunu anlamalısınız...inş.güzel bir hayat yaşar onu unutursunuz ki inanın hiç de unutulmayacak biri değilmiş.

Yol yakınken kurtul..ilerde daha çok pişman olursunki bu seferde bakalım ailen sana ne kadar destek verecek...

sevginin olduğu yerde saygıda olur ve şiddet o sevilen kişinin canını yakmak akıldan bile geçemez..

şiddet başlarsa aşk kapıdan çıkae gider.. böylesi bir hayatı onun beslemesi gibi aynı evde onun hizmtini yapmak anlamsız bence...

lütfen kendinize oyalanacak birşeyler bulun onu düşünmeyin kurslara yazılın kendinize vakit ayırın...

düşünmeye bile değmez o kişi bence..

Psikolojini anlıyorum.. Bu kadar kolay vazgeçilmek koyuyor demişsin. Kapına gelip yalvarıp yakarmasını ama senin yine de onu reddetmeni istiyordun sanırım. Ben de aynı duyguları yaşadım bir dönem. Ama canım erkeklerin kafaları biraz geç dank ediyor. Bunlar da olacaktır zamanla, belki benimki gibi boşandıktan sonra olur. Ama bunlar değil önemli olan.. senin durumunda eşinin şiddet uyguladığını da düşünürsek, bu dönemde de kapına gelip şiddet uygulamaya kalkabileceğini düşünebiliriz. O yüzden uzak olması daha iyi. Sen boşanmaya karar verdinmi? Kesin olarak ayrılmak istiyormusun? düzelme ihtimali varmı bunlar önemli olan. Ki senin adam biraz problemli gibi. Kadına şiddet uygulayan ve karısı yine geri gelen bir erkek gücü daha fazla elinde hissederek aynı şeylere devam edebilir. Sen boşver kocanı. Kendine dön şimdi... ne hissediyorsun ne düşünüyorsun ne yapmak istiyorsun? kendinle kal ve bunlara karar ver önce...

Canım,sana şiddet göstermiş bi adamdan ne demeye telefon bekliyosun...gelse ne değişecek hayatında...
ne yapacaksın geri mi döneceksin...
Bence kendine kötülük ediyosun...hem de büyük kötülük...
ondan bağımsız bi hayat kurmaya bak kendine...

:1hug:

ben çok düşündüm kızlar yaşadıklarlarımı hakaretleri ...haketmediğim suçlamamları kinli nefretli bakışları ve onun sevgisizliğini yok...yapamam ben artık..boşanacağım en yakın zamanda çünkü aşağılanmak dünyanın en kötü duygularından biri..Allahım kimseye yaşatmasın...yorumlarınız için teşekkür ederim ...

hem fiziksel hemde psikolojik şiddet gördüm diyosun...ee daha ne olsun?insan sevdiğine kötü söz söylemeye kıyabilir mi ? eli kalkabilir mi? eğer yapılabiliyosa ortada sevgiden söz edilebilir mi? ayrı yaşama noktasına gelmişsiniz yokluğunda bide hala pişman olup peşine düşmüyosa sende yoluna bak derim.dünyaya 1 kere geliyoruz ve kimseyi memnun etmeye gelmiyoruz kendi hayatının kıymetini bilip kendi değerinin farkına varmalı insan ancak ozaman sen olabilirsin ..haketmeyen birine bunlara kafa yorarak bile zaman harcama cnm yeni bi hayata hazırla kendini emin bu durumundan kötü olmayacaksın bak ailende destek sana herkes böyle durumlarda senin kadarda şanslı olamıyabiliyo...güçlü ol hayatına sahip çık sen yapamazsan senin yerine kimse yapmaz yapamaz...herşey gönlünce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…