Of of kınasız düğün

düğündense kına çok daha anlamlı ve güzel geliyor bana, kına yapmalısınız mutlaka pişman olursunuz. Evde yapın kız kınası çok güzel olur ben evde yapmıştım, kız arkadaşlar , teyze hala vs . Çaldık oynadık eğlendik. Kınamızı yaktık.alacağınız bir bindallı kiralayın hatta.azıcıkta kına.

Ben kına yapmadım. Çok da güzel oldu. Güzel bir kır düğünü yaptım.
Kına falana bana çok boş bir adet geliyor.
Bindallı da sevmiyorum zaten

İçinizde kalacaksa yapın bence
Evde yapın kınada mekandan bağımsız olarak her türlü eğleniliyor zaten😍

Kına yapmadım hiç de içimde kalmadı çok gereksiz geliyor bana. Ertesi gun Zaten göreceğin kişileri oynayacagin oyunları bir gün sonra tekrarlayacaksiniz aynı zevki vermez bence. Düğünde daha çok eglenirsiniz.

Çok saçma olmuş sizinki bildiğiniz normal bir eğlence olmuş kına gecesiyle pek alaka kuramadım .Hele herkesin yediğini ödemesi ayrı saçmalık ..
Biz zaten düğünden önce kız kıza eğlenelim diye gittik o sırada arkadaslar "kınasız olmaz" diye düşünüp getirdikleri için kına yaktık. Sizin olayı saçma bulmanız bizim deli gibi eğlendiğimiz gerçeğini değiştirmiyor✌️✌️
Hesabı da ödemek istedim ama sağolsun bütün arkadaslar para koydu hesaba yoksa onu bile planlamamıştık. Neyseki arkadaslarım tamamen mutlu olmaya odaklı pozitif insanlar, sizin gibi her şeyi eleştiren arkadaslarım yok çok şükür

Hayatimda en buyuk pismanligim herseyi gosterisli yapmak oldu.bohcaya harcadigim o paralar yaptigim o gereksiz dugun o kina yani suan onlarin borclarini odemekten guzel bir anisi kalmadi aklimda. Tek teselligim gelinligim cok guzeldi. Baskada aklimda hic ama hicbir guzel anim yok. Buna damat damat ailesi ve damatligida dahil

Ben yapmadım. Sordular bir iki kına yapmayacak mısn diye istemiyorum dedim bitti

Kına nişan hiç birini yapmadım istediler yüzük taktık bir sene sonra evlendik keşke düğünde yapmasaydık gençler toplaşıp evlenseydik

Kınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?
Ben nikah disinda hic bir sey yapmiycam 😶

Ablamın kınası düğünün içinde olmuştu. Memleketler uzak olduğundan. Kişisine göre değişir ablamın biraz içinde kaldı. Bana sorsan düğün bile gereksiz. O parayı balayında gezerek yemeği tercih ederim. Tamamen sizle alakalı. İçinizde kalacaksa evinizde yer tutmadan ufak bir organizasyon da yapabilirsiniz.

Yani herkes gereksiz keşke yapmasaydım şöyle yapsaydım böyle yapsaydım düğün yapmasam nikahtan gitseydim demiş .Ama yapmış ilerde pişmanlık ihtimalini kaldırmış .Tam tersi bu dediklerini yapsaydı bu seferde diyeceğini keşke düğün yapsayım .Bu insanın kendiyle alakalı bir durum herkes aynı düşüncede değil gördüğün gibi...

Düğünle beraber yapın en temizi, Bi kına organizasyonu tutarsınız hersey içinde bindallısından nedime kızlara kadar en fazla 6,7 bin tutar böylece kına

Kınayi salonda yapmayın evinizde yapin arkadaslariniz ve akrabalarinizla sadece bi kina tepsisi alin kina yakilsin oynansin bitsin he kinasiz düğün olur mu dersen tabi olur bende 15 sene önce istememistim ama yapildi bana da

Çok gösterisli bir kına ve düğün yapsanız ne olacak? Anca siz maddi anlamda zorlanacaksiniz. Başkalarını memnun etmiş olacaksınız sadece. Ben kına yapmadım düğün salonunda hem kına hem düğün oldu. Yine kuzenlerim bundan 3-5 yil once instagram yokken her seyin en satafatlisi olmayan bi donemde evde kina yaptilar gayette guzeldi.Bütçeniz neyse ona göre salon gelinlik vs. Borc odemesi düğünden sonra zor oluyor. Biz 1 yılda ödedik bütün borcu. Daha lüksünü isteseydim o borç bitmezdi. Bazı şeyleri beyaz esya vs yok çok programlı diye fazla para verdiğime yanarım hala.

Sanırım bende kına yapmamaya karar verdim, kına yerine 10 15 kişilik bi gelin hamamı yapıp orda kına yakalım diye düşünmeye başladım ama henüz paylaşmadım bu fikri bizimkilerle.

Ikisini de yapmadim çok mutluyum oh mis 😄 elalem ne der diye milleti eğlendirecem diye o strese masrafa ne gerek var bir nikah akşamına da yakın cevre ile müzikli bir restaurantda yemek yiyip eğlendik çok da güzel olmuştu tavsiye ederim

Kınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?

Evinizde ufak çaplı bi kına gecesi yapın. Sadece en yakın arkadaş ve akrabaları çağırın. Ama şunu anlamadım Kınayı kız tarafı düğünü erkek tarafı yapmıyor mu? Yani kına nasıl düğünü etkiliyor anlayamadım

Back
X