- Konu Sahibi Lilaaaa112
Yani sizin ne istediğiniz cok önemli. Benim annem istiyor sırf gönlü olsun Die evde yapacagım. Ama işin maddi boyutu söz konusu ise alın rkadaslarınızı cıkın eğlenmeye =) herkes kendi hesabını öder zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?
Ben dedim ama olmaz dedilerSimdiki aklim olsa dugun bile yapmazdim sade bir nikah kiyar, dugune yatiracagim parayi nakit alayim kaynana hanim derdim![]()
Kına yapın ilerde tabiki pişman olursun orta halli olsun ama.hersey tam olsun ilerde pismanlik duymaKınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?
Nisan ayı gibi olacak düğünümüz malesef o zaman havalar soğuk oluyo dışarda imkansızSokakta yapın canım illa salon şartmı
Kınayı kızın yaptığını burada öğrenmiş oldumKınayı genelde kız tarafı düğünü de erkek tarafı yaptığı için masraflar iki tarafa bölünmüş oluyor.
Eşinizle kendiniz mi yapacaksınız her şeyi? Eğer öyleyse kına yerine yakın arkadaşlarınızla bekarlığa veda gibisinden küçük bir kutlama yapabilirsiniz .
Kina ve düğünü ayni anda yapabilirsiniz böyle yapan cok varBizde kınada sadace kadınlar olur o zamanda eşime haksızlık yapmış gibi hissederim o eğlenmemiş olacak
konu üzerinden zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim çok şık çok eğlenceli kız kınası yapın düğün yerine de nikah yapın daha iyi olur bnce ben böyle tercih etmistimKınasız düğün yapan var mı aranızda? Hem kına hem düğün çok masraflı. İkisi birden olursa orta halli olacak salonlar, gelinlik falan. Ama sadece düğün yaparsak daha şık bi mekanda daha özenli şekilde olacak. Daha çok içime sinen bir düğün olacak. Ama kına yapmayınca çevremizdekiler ayıplar mı? Yada ilerde ben pişman olur muyum diye düşünüyorum? Oynamayı da çok seven biri değilim zaten. Ama ya pişman olursam? Çevreniz de var mı kına yapmadan sadece düğün yapan kimse? Veya sizin düğününüz olsa ne yapardınız neye karar verirdiniz?
Yaşanılan bölgeye değişiyordur adetler belki, ama benim bildiğim çoğu yerde kına masraflarını kız tarafı düğün masraflarını da erkek tarafı karşılıyor.Kınayı kızın yaptığını burada öğrenmiş oldum
Çok üzüldüm sonunun böyle olmasına, ne desemde teselli etsem bilemiyorum. Sizi kaybettiğine yansın. İyiki bitmiş diyeceğiniz zamanlar olur inşallah, çok daha mutlu olacağınız.Nişan yapmadım, kına yapmadım. Bohça, o onu takacak bu bunu takacak işlerine girmedim. Abartılı bir düğün istemedim. Dış çekimmiş, albümmüş hiçbiri yok. Hatta düğün albümüm de yok. İçimde de kalmadı. Çok sevdim ve kişinin sevgisi her şeye yeter dedim. Maddi durumunlarımız iyiydi ama kendimiz istememiştik. Ama Neticede şu an boşanıyorum ihanet nedeni ilete Hiçbir anlamı kalmadı bunların. Anlamı olsa da pişman olmazdım. Böyle şeyler sadece kişiyi geriyor.