- 20 Eylül 2015
- 663
- 592
- 33
- 30
- Konu Sahibi papatya_4407
-
bende aleviyim sanırım benm de ilerde karşıma çıkacak sorunlardan biri. allah yardımcın olsun canım2 yil suren güzel bi iliskimiz var .birbirimizi cok seviyoruz.bn alevi o sunni.ikimizde bubu hic dert etmedik annesi ile tanistim cok ii biri kabullendi bni.ulkemizde mezhep sorunu onemli.gelin gorunki annem istemiyo.ayril diyo tabi bn annme ne kadar anlattimsada bu sefer seni veririm ama gonullu olark degil diyo.cok uzuluyorum bu duruma .ayril demeyin aklimdn bile gecmiyoo.off neden hlen mezhep sorunu var.allah herkesi birsey ile sinarmis dunyada sanırım benide boyle siniyo...
Sağol cnm .cok kotu birsey ++:'( :'(bende aleviyim sanırım benm de ilerde karşıma çıkacak sorunlardan biri. allah yardımcın olsun canım
MalesefAnnen sirf mezhepten dolayi mi istemiyor? Cok sacma ya. Sonucta ikiniz de muslumansiniz..
Tesekkur ederimo değil de profil fotoğrafındaki köpişi yiyicem konuya odaklanamıyorum
Ewt ama bunu kimse anlmak istemiyoFarklı mezheplere sahip insanlar evlenip mutlu da oluyor mutsuz da.
Bu kişilerin karakteri,birbirlerine karşı duyduklari saygı,anlayış ve yaşayış tarzı ile alakalı olarak değişir.
Ancak bu konu din üzerinden giderse kapanır büyük ihtimal.
Şimdiden Allah kolaylık versin
Ewt ama bunu kimse anlmak istemiyo
Abln napiyo smdi pkiAnnem yıllar önce ablami sevdiği adama tamda bu yüzden vermemiş..yıllar sonra pişkin pişkin birde pisman oldum demiş (enistemle evlenmeden önce tabi) kesinlikle direnin...!
2 yil suren güzel bi iliskimiz var .birbirimizi cok seviyoruz.bn alevi o sunni.ikimizde bubu hic dert etmedik annesi ile tanistim cok ii biri kabullendi bni.ulkemizde mezhep sorunu onemli.gelin gorunki annem istemiyo.ayril diyo tabi bn annme ne kadar anlattimsada bu sefer seni veririm ama gonullu olark degil diyo.cok uzuluyorum bu duruma .ayril demeyin aklimdn bile gecmiyoo.off neden hlen mezhep sorunu var.allah herkesi birsey ile sinarmis dunyada sanırım benide boyle siniyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?