• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

of off.. bir anlatabilsem, bir anlayabilsen

sempatiksayilir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
418
73
38
hani insan uzaklarda ararken birden en yakınındaki gelir ya aklına, biri eşeğin aklına karpuz kabuğu sokuverir de, o o diye atar kalbi insanın sürekli onu düşünür,
benım aklıma onu sokan o bahsettıgım sahıs yani kendisi

bir keresinde bana sevgili olsam seninle olurdum tarzında yani çevresindeki kızlardan yeşil ışık yakanlar olursa senı secerdım, yani teklif etsen kabul ederim tarzında bır şey demişti,
tabi ben ilk anlam veremedim o an ona cevabını vermeliydim olumlu bir şeyler söyleyip ..
ama yalnız değildik bir şey diyemedim o yüzden
onun üzerine de daha o konu hakkında konuşmadık zaten
bir şakaymışçasına kaldı öyle
eşelemeliydim ya yok işte insanın aklı sonradan geliyor
:43:

ona tekrar o konuyu açmak istiyorum
yani o konudan ziyade
ona itiraf ettirmek istiyorum
hala benden hoşlanıyorsa, ki o söylediği bir hoşlanma belirtisi midir bilmiyorum
onu nasıl konuşturabilirim
nasıl konuya girebilirim

ama öyle bir mesele olmalı ki baktım ıstedıgım tavırı göremedim,
hemen şakaya çevirebilmeliyim

yorumlarınızı bekliyorum
iyi kötü
:43::43:

Sende onun yaptığı gibi yap. Sende ona aynı tarz söyle. Olmadı şakaya çevir. Farklı konu aç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aa evet hiç aklıma gelmemişti :( o şekilde söyleyebilirim tuhaf da kaçmaz üstelik teşekkür ederim

cok sevdıgınız dusunuyorsanız baskalarına kaptırmadan sız soyleyın ılla kı erkek soyleyecek dıye bıser yokkı zaten sıze yesıl ısık yakmıs bı gun cagırın bı konu hakkında konusmak ıstıyorum ama lutfen benı yanlıs anlama deyın konuya baslayın . bı erkegın kadına acılması kadar bı kadının da erkege acılması gayet dogal bence

Rica ederim. Ve doğal ayrı konu. Fakat çevrede dedikodu bayanı rahatsız edebilir. Yani o yüzden böyle dedim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Asktan meskten herhangi bir konu ac.. Laf lafi acar sende sonra eger evde kalirsam sana varirim falan dersin. Baktin ciddiye almiyor sakaya vurursun. az sacma gelebirde aklima baska birsey gelmedi suan :P

Asktan meskten herhangi bir konu ac.. Laf lafi acar sende sonra eger evde kalirsam sana varirim falan dersin. Baktin ciddiye almiyor sakaya vurursun. az sacma gelebirde aklima baska birsey gelmedi suan :P

sürekli o şekilde şakalaşıyoruz:( , ama o konu açarken bahsettıgımkı durumda şaka söz konusu değildi yani ben öyle düşünüyorum :(
ama bu şakalaşmalar nereye kadar gidecek ya bitsin ya da belli bir şeye bağlansın
ne yapmaya calıstıgını anlamadım hiç
bundan cok şikâyetçiyim işte:26:

cok sevdıgınız dusunuyorsanız baskalarına kaptırmadan sız soyleyın ılla kı erkek soyleyecek dıye bıser yokkı zaten sıze yesıl ısık yakmıs bı gun cagırın bı konu hakkında konusmak ıstıyorum ama lutfen benı yanlıs anlama deyın konuya baslayın . bı erkegın kadına acılması kadar bı kadının da erkege acılması gayet dogal bence

tabı kı ama sonrası gözümü korkutuyor olumsuz bır yanıt alırsam işte :(

sürekli o şekilde şakalaşıyoruz:( , ama o konu açarken bahsettıgımkı durumda şaka söz konusu değildi yani ben öyle düşünüyorum :(
ama bu şakalaşmalar nereye kadar gidecek ya bitsin ya da belli bir şeye bağlansın
ne yapmaya calıstıgını anlamadım hiç
bundan cok şikâyetçiyim işte:26:

ozaman acik acik konus. Icinden ne geciyorsa dile getir. En azindan amaci ne diye düsünmekten kurtulursun :)

Back
X