- Konu Sahibi winx perisi
-
Cnm üzüldüm inan toparlanmaya bak daha kötülerini düşün kendini daha ii hisedersin yine bebegin olur sen şimdi hassas oldugun için eşinide kötü anlıyo olabilirsin eminimki art diyetle söylemiyordur oda bunu depresyondasın degişiklik yap çık evden filan dolaş biraz içine kapanma anlat agla bagır ii gelir bunlar içine atma :teselli:
off bılmıyorum kııııı calısıyorum aslında ama tatile cıkalım dıyorum gıde gıde kayınvalıdem gılın yanına gıdıyoruz koye yanı offfffff valla busene de hıc gdesım yok oraya esım benı anlamıyor ne yazıkkı ona gore hersey olagan hersey normal ben abartıyorum hıcbıseyı ıcıne atma dıyor bana solemek ıstedıklerını sole dıyor solesem amaaan cok abrtıyosun dıyor bazen kızıyor bende oyuzden solemıyorum hıcbısey ama bıyandanda evlılıgımıze zarar vermekten korkuyorum kafam cok karısık acıkcası
eşin sen gibi degil çünkü sen bebegini içinde hissettin o baba olamadı sen anne oldun amaEsinle arandaki sogukluk bencede tamamen bu yüzden....onun senin gibi hissetmesi mümkün degil güzelim....
eşin sen gibi degil çünkü sen bebegini içinde hissettin o baba olamadı sen anne oldun amaEsinle arandaki sogukluk bencede tamamen bu yüzden....onun senin gibi hissetmesi mümkün degil güzelim....
bole soledıgım zamanda bana kızıyo nasıl hıssetmeyım dıyo aynene dedıgı cevabı yazıyorum sıze:.:yaaaaaaaaaaaaaa ölemiiiii Aman Allahım ne cok buyutuyosun abartıyosun ya
winx perisi canım merhaba
kendını bukadar üzme ınankı hepsı gelıp gecıyor bak bende 3 düşük yaptım 2. hamileliğimde 20 gün boyunca kanamam vardı evde hiç kalkmadan yattım bebegıme bırsey olmasın dıye okadar dıkkat ettımkı bır damla gozyası bıle dokmek ıstemedım moralımı hep ıyı tuttum sonra düşük oldu gece hastanede acil kürtaj oldum derken hepsı okadar agır gelmiştiki bana sinir krizi gecırmısıtım oluıyorum sanmıstım sonrasında 2 ay ustumden bunu atamadım psıkolojım bozulmustu. canım hıcbısey yapmak ıstemıyordu sankı artık yaptıklarımın bır anlamı kalmamıs gıbı gelıyordu bır gun bebegımın olmasını cok ıstıyorsam ertesı gunu asla bebegımın olmasını ıstemıyordum sureklı gelgıtler yasadım kımın hamıle oldugunu duysam gorsem aglıyodum uzuluyodum ama bunlar zamanla yavas yavas gecen kaybolan duygular ınan bana zamanla gecer sadece senın yapman gereken seyler bu bebek meselesını bıraz kapatman canım bırazcık unut. bak sonra 6 ay sonra yıne hamıle kaldım yıne dusuk oldu sımdı bıraksalar hemen bır daha bebegımın olmasını ısterım ama olmuyor hemen.
esınede fazla kafanı takma bana hep esım derki bu acıyı yasayan en ıyı bılen sensın ellebette bende senın kadar uzuldum ama senı ne ben ne annen nede bı baskası ıyı anlar sadece sen daha buyuk yasıyorsun bu acıyı der emınım esınde uzuluyordur soyledıklerını pek kafana takma hepsı unutulur.
bır bakmısın tekrar hamılesın bebesın gelıyor sonra neden daha once kendımı bukadar uzdum dersın.
cok uzun yazdım canım kusura bakma sıktıysam. soylemesı kolay deme bana sımdı cunku bunların aynısını belkıde daha fazlasını yasadıgım ıcın su an duygularını cok ıyı anlayabılıyorum tek yapman gereken bebek meselesınden bır muddet uzak kalmak.
tekrar gecmıs olsun canım benım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?