Of saç boyatma;(

Rozza76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
181
84
28
32
Arkadaşlar hamileyim 4. Aydayım Ve en yakın arkadaşimin dügünü var Ve biz sağdıç olacaz.Sorum şu beyazlarım çok Ve boyatmak istiyorum bir sorun olur mu ? Saç boyatan oldu mu hamilelikte;(

Benim annem de bana hamileyken saclarini boyatmış diye basladim cumleye sonra pek de normal olmadigimi fark ettim ama tam ve sağlam dogdum hic degilse

Organik boyalar var onlarla boyatabilirsin

Ben boyadım,doktorumdan izin alarak boyadım. İlk 3 ay izin vermedi 4.ayda boyayabilrsin dedi. Organik boya olması tercih tabiki....

Organık boya dıye bırsey yok arkadaslar
Icınde kımyasal olmasa o boya saca nasıl işlesın

Hıcbısey bebekten daha onemlı degıl konu sahıbı
Topuz yaptır gorunen beyazlarada ruj gıbı surulup sılınen sac boyası var onu surersınız eve gelince yıkarsınız

Arkadaşlar hamileyim 4. Aydayım Ve en yakın arkadaşimin dügünü var Ve biz sağdıç olacaz.Sorum şu beyazlarım çok Ve boyatmak istiyorum bir sorun olur mu ? Saç boyatan oldu mu hamilelikte;(
Boyatmayin. Bebeği riske atmaya gerek yok. Organik boya falan hikaye, hepsi zararli. Yok yere kimyasal alacak bebek.

sıyah falan ıse sacların kına yapsan bıldıgım kadarıyla onların kızıl sarı olanları falanda var benım yasım 25 ona ragmen bendede var 7 8 tane her kosede bende boyatamıyorum

Boyatan var ancak uzun dönemli zararı olur mu bebek ne kadar etkilenir bilemiyorum. O yüzden doktorunuza danışarak boyatacaksanız boyatın. Saç maskaraları ya da yıkanınca akan geçici boyalar oluyor onları deneyebilirsiniz diye düşündüm ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…