Of yaaa

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Bugun esimin dogum gunu yine kiskanclik krizine girdim valla ya esminin facedeki kiz arkadasi benden once kutlamis dogumgununu ay cok kotu sinir oldum of ya neden o kutluyorsa esimde kesin havalara girer zaten facede de surekli resimlerini begeniyor biliyorum birsey olmaz ama ne yapiyim siz olsaniz ne yapardınız

Bugun esimin dogum gunu yine kiskanclik krizine girdim valla ya esminin facedeki kiz arkadasi benden once kutlamis dogumgununu ay cok kotu sinir oldum of ya neden o kutluyorsa esimde kesin havalara girer zaten facede de surekli resimlerini begeniyor biliyorum birsey olmaz ama ne yapiyim siz olsaniz ne yapardınız
senden önce kutladı diye mi kıskandın ? faceten doğum günü kutlamak nedir şekerim sen eşi değil misin zaten ? çok çocukça bu davranışınız :KK14:

bende samire nerede 2 gundur diyordum.

Ama ben onu zaten kiskaniyorum begeni falan da yapiyor esim bide onun altina birsey yazar ben sap gibi ortada kalirim diye korkuyorum ya esim kesin havalara girecek of yaaa

X