benzer bi sorunu ben de yaşadım cicim ama eğer müdahale etmezsen bayağı kalıy6ooo öle büyük bi ihtimal enfeksiyon kapmışsın bu durumda hatırlamıyorum tam ama eczaneye bi sor istersen hemen geçiriyodu ya alkol yada oksijenli su pamuk ile kompres yapıyorsun 1 - 2 güne geçiyor geçmiş olsun cicim opuyorumnanaktan
yaf benimde sorunum hani şu ameliyattan sonra bir iğne yapıyorlar kalçadan işte o iğne yeri hala acıyor ellediğimde elime bezelye kadar bir şişlik geliyor bu neki yafss :sinifsinif: içinizde böyle bir sorunla karşılaşan varmı :kedi:
oyyy canım benm korkma bişi olmaz benimde eşime biri ole iğne yapmıstı 6-7 ay abartısıs kaldı o bezelye gibi şiş ve sertlik... ama gecti gecer seninde .. opuyorumnanaktan
asıl o deil bendede şu sorun var narkoz verdikleri kolum yani damarımda 6-7 cm lik uzunlukta acaip bir sertlik var ve hala acımakta dokunamıyorum bile odun sanki damar deilde :S
kız biz doktor zede değil hemşire zede olduk hee delikafadulden
damarını patlatmak diye bişey var ya belki o olmuştur bana olmuştu ama 2 ayı bulmadan geçti cildinde beyaz ya senin hassas oyyy kıyamam gel öpimde geçsin :1hug:
şşş hemşirelere laf yok geberdürüm hepiniziklava: klava:
sırnaşık şeydelikafadulden
hemşirelere ölümmmmmmmmmmmmmmmmklava: klava: klava: karamelcim al eline bidene oklava onlarda hemsire buda bundan cıkarak acısını :roflol: :roflol:
Hasta milletine yaranılır mıklava: iğne bu acıtır tabe kaydirigubbakcemile3 bi yerinize bişe batınca acımıyo sanki sırnaşık şey:1closedeyes:
Hasta milletine yaranılır mıklava: iğne bu acıtır tabe kaydirigubbakcemile3 bi yerinize bişe batınca acımıyo sanki sırnaşık şey:1closedeyes:
mesela ne gibi yerimize :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?