M Melisa93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2015 295 91 48 31 31 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Melisa93 #1 Merhaba herkese. Lutfen yardimci olurmusunuz bana? 15 haftalikta OFD olcumu 3.87mm cikti. Bu Ense kalinligi mi? Ense kalinliginin NT oldugunu biliyorum peki OFD nedir o zaman.
Merhaba herkese. Lutfen yardimci olurmusunuz bana? 15 haftalikta OFD olcumu 3.87mm cikti. Bu Ense kalinligi mi? Ense kalinliginin NT oldugunu biliyorum peki OFD nedir o zaman.
L labfaresi Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2014 2.671 5.301 158 31 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Melisa93 #2 Melisa93 .!.: Merhaba herkese. Lutfen yardimci olurmusunuz bana? 15 haftalikta OFD olcumu 3.87mm cikti. Bu Ense kalinligi mi? Ense kalinliginin NT oldugunu biliyorum peki OFD nedir o zaman. Genişletmek için tıkla... Occipitofrontal çap (OFD): BPD ölçülen kesitte bebeğin kafasının ön arka uzunluğudur. BPD ile gebelik yaşı arasında uyumsuzluk olan hallerde OFD ölçülmesi daha doğru sonuç verir.
Melisa93 .!.: Merhaba herkese. Lutfen yardimci olurmusunuz bana? 15 haftalikta OFD olcumu 3.87mm cikti. Bu Ense kalinligi mi? Ense kalinliginin NT oldugunu biliyorum peki OFD nedir o zaman. Genişletmek için tıkla... Occipitofrontal çap (OFD): BPD ölçülen kesitte bebeğin kafasının ön arka uzunluğudur. BPD ile gebelik yaşı arasında uyumsuzluk olan hallerde OFD ölçülmesi daha doğru sonuç verir.