• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ofelya cabral panik atak hipnoz?

Archangel48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
1
0
1
32
Arkadaşlar merhaba. Ofelya hanımın hipnoz tedavisini denemeyi düşünüyorum. Acaba gidenler varsa yazabilir mi? Gerçekten işe yarıyor mu?

arkadaşlar o kişi kim bilmiyorum ama ben panik atak geçirmiş ve şuan eser kalmamış biri olarak söyleyebilirim ki bunun geçmesi için önce doğru doktoru bulmalısınız, tabi ki hipnoz u bilinçaltı temizliği öyle şeyleri deneyin ama benim tedavimde ghipnoz yapılmadı. birçok kişinin aksine tedavimle tamamen atak kayboldu ogünden beri hiç atak geçirmedim

Merhaba Nesrin hanım benimde panik atak rahatsızlığım var ve birtürlü doğru doktoru bulamıyorum 😔 Bende İzmir’de yaşıyorum acaba gittiğiniz doktorun ismini paylaşabilir misiniz? Siz çok memnun kaldığınızı söylemişsiniz kimbilir belki benimde tedavimde iyi olur

Arkadaşlar merhaba. Ofelya hanımın hipnoz tedavisini denemeyi düşünüyorum. Acaba gidenler varsa yazabilir mi? Gerçekten işe yarıyor mu?
Bünün cevabını merak ediyorum bende gitmek istiyorum gittiniz mi ?
Merhaba Nesrin hanım benimde panik atak rahatsızlığım var ve birtürlü doğru doktoru bulamıyorum 😔 Bende İzmir’de yaşıyorum acaba gittiğiniz doktorun ismini paylaşabilir misiniz? Siz çok memnun kaldığınızı söylemişsiniz kimbilir belki benimde tedavimde iyi olur
.... diye bir psikolog var yazıp izleyin videolarını sizin gibi olup düzelen çok

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X