Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar o kişi kim bilmiyorum ama ben panik atak geçirmiş ve şuan eser kalmamış biri olarak söyleyebilirim ki bunun geçmesi için önce doğru doktoru bulmalısınız, tabi ki hipnoz u bilinçaltı temizliği öyle şeyleri deneyin ama benim tedavimde ghipnoz yapılmadı. birçok kişinin aksine tedavimle tamamen atak kayboldu ogünden beri hiç atak geçirmedim
Merhaba Nesrin hanım benimde panik atak rahatsızlığım var ve birtürlü doğru doktoru bulamıyorum Bende İzmir’de yaşıyorum acaba gittiğiniz doktorun ismini paylaşabilir misiniz? Siz çok memnun kaldığınızı söylemişsiniz kimbilir belki benimde tedavimde iyi olur
Merhaba Nesrin hanım benimde panik atak rahatsızlığım var ve birtürlü doğru doktoru bulamıyorum Bende İzmir’de yaşıyorum acaba gittiğiniz doktorun ismini paylaşabilir misiniz? Siz çok memnun kaldığınızı söylemişsiniz kimbilir belki benimde tedavimde iyi olur