off arkadaşlar bir bakın ya

seker86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
239
1
46
Zonguldak
ben halkla ilişkileri bitirdikiten sonra iletmeye geciş yaptım 3.sınıftan maalesef dersim kaldı ve 4.sınıfa geçtim borçlu ..bu kredili sistem mezun olduktan sonra çıksa olmazmıydı ya..
zevkim kalmadı valla.ben anlamadım bu sistemi şimdi güz döneminde 6 dersim gözüküyor onun hepsini vermek zorundayım bahar dönemindede bir o kadar ders çıkacak onlarıda mı bu yıl kesin vermek zorundayım.napcam ben yaa

ben halkla ilişkileri bitirdikiten sonra iletmeye geciş yaptım 3.sınıftan maalesef dersim kaldı ve 4.sınıfa geçtim borçlu ..bu kredili sistem mezun olduktan sonra çıksa olmazmıydı ya..
zevkim kalmadı valla.ben anlamadım bu sistemi şimdi güz döneminde 6 dersim gözüküyor onun hepsini vermek zorundayım bahar dönemindede bir o kadar ders çıkacak onlarıda mı bu yıl kesin vermek zorundayım.napcam ben yaa

aynen söylediğin gibi arkadaşım güz döneminde 6 dersin görünüyo 1 yıl daha uzatmak istemiyosan hepsini geçmen gerekir
senin yine iyiymiş bende 9 ders var:))

ancak şöyle ki geçen yıla göre kitapların yarısından sorumluyuz o yüzden bi bakıma aynı çalışmamız gerekecek sadece ders isimleri değişmiş

1 kitabı 4 e bölmüş

yarısı güz dönemi yarısı bahar dönemi sadece isimler farklı ...
kafanı karıştırcak bişey yok:)
umarım yardımcı olabilmişimdir

evet dersler aynı kitaplardaki konular bölünmüş, daha çok ders var gibi görünüyor. Ben de çok korktum kredili sistemden ama barajın altında kalan derslerden geçme şansımız var. Ortalama dersin sorluğuna kolaylığına göre değişiyor. yükselip alçalıyor, zor dersin ortalaması düşük kolay dersin yüksek oluyor. Zor derslere çalışarak başarabiliriz yani... Ben geçen yıl alttan hiç ders koymadan bu şekilde 4. sınıfa geçtim çok şükür....

Aslında değişen bir şey yok arkadaşım aksine daha avantajlıyız birden o kadar üniteye yüklenmemiz gerekmiyor
Az az daha akılda kalıcı
Geçen sene 8er ünite yerine şimdi 4er ünite mantık aynı...

evet arkadaşlar bugün iyice inceledim yazılanları okudum sistemi anladım galiba.
kitabı bölmüşler konular azalmış dönemlere göre.
şimdi yapmamız gereken kesinlikle ders silmemek arkadaşlar yoksa seneye kalırız.
çıktıda almamız gerekmiyor galiba.ben bütün derlsri onaylayıp yarında banka ya parayı yatırcam sadece dekontla mı gideceğiz aöf ye yoksa bilgisayardan çıktı gereklimi bilen var mı?

evet arkadaşlar bugün iyice inceledim yazılanları okudum sistemi anladım galiba.
kitabı bölmüşler konular azalmış dönemlere göre.
şimdi yapmamız gereken kesinlikle ders silmemek arkadaşlar yoksa seneye kalırız.
çıktıda almamız gerekmiyor galiba.ben bütün derlsri onaylayıp yarında banka ya parayı yatırcam sadece dekontla mı gideceğiz aöf ye yoksa bilgisayardan çıktı gereklimi bilen var mı?

Ders silmemek önemli zaten ama istersen üst sınıftan da ders alabilirsin
Kendine güveniyorsan extra ders alabilirsin.

Back
X