- Konu Sahibi bayankivircik
Öncelikle şöyle anlatayım derdimi. 2 sene önce bi erkekle tanıştım ve bu adama x diyelim biz. bu X kişisi ilk başlarda gayet normal tavırlar içerisinde olduğu için tamam dedim bu adamla gider , çocukta yaparım kariyerde
Neyse bende öyle herkesle bişeyler yaşayan bi insan değilimdir. bununla işte sevgili olduk 6 ay sonra ufak çaplı kıskanclık krizlerine girmeye başladı. sevıyo ondandır dedim ne dediyse yaptım ettim. sonra yaptıklarım az gelmeye başladı . kişiliğimi değiştirmeye başladı . onu giyme bunu yapma böyle demeden yola çıkarak . yine neyse seviyo kıskanıyo diye düşünüp yıne okeyledim . zaman geçtikçe talepler artmaya başladı en son sokağa çıkmamı yasaklaayana kadar. Bana haber vermeden gitmeyeceksine döndü iş. Bi dur dedim artık . Allah ne verdiyse saydırıp ayrıldım. daha sonra geldi işte haklısın ileri gittim ama değişicem söz verıyorum affet dıye affettım bunu. 1 sene bitti gayet gzel bi şekilde. 1 sene 4 ay sonra işler sarpa sarmaya başladı iyice tanıdığım bu x kişisi bambaşka biri oldu . 1 sene içinde 1 2 kere bikaç saatlik ayrılıklarımız olan insanla 2 haftada bi ayrılmaya başladık ki bu tamamen X kşisinin terk etmesine bağlı. Birçok olay oldu tabi. Özetleyebildiğim kadarıyla şöyle diyebilirim ki ; son 2 ayda bana " orospu" muamelesi yaptı bi kaç erkek arkadasmla okulla ilgili bi muhabbet döndürdüğüm için . Bende dikbaşlı bi kızımdır en cokta bu delirtiyor onu. herneyse ayrıldı peşinden koştum 15 gün felan ayrı kaldık. Ben konustum işte özledm falandı filandı diye neyse barıştık sonra. ama bu X kişisiinn tavrı değişmedi. adam artık kırmaktan çekınmıyor Allah ne verdıyse saydırıyor bana artık sürekli olarak bende takmıyorm .böyle bi adamı nıye takayım ki ? bu sefer yeter umursamazlıgından bıktım İstemiyorum senı hayatımda defol git diyerk koydu tekmeyi. Bende rahat bi nefes aldım . 4 gündür ayrıyız. Ara ara face hesabıma giriyor. Bilmediğimi sanıyor ama saat kaçta girdiğine kadar biliiyorum . İşte duvarıma konusmak istersen seni dinlerim gel bana felan yazdı . begendım geçtim cvp bile vermedim..
Şimdi sorarım size ben ne yapayım ? Bu erkeklerın genelımı böyle ? Erkek oldugunu hıssetmek ıcın mı bu baskı ? yoksa durum pskopatlık düzeyine ulaşmış mı ?
Biraz fazla uzun bir yazı oldu ama :) :2:

Şimdi sorarım size ben ne yapayım ? Bu erkeklerın genelımı böyle ? Erkek oldugunu hıssetmek ıcın mı bu baskı ? yoksa durum pskopatlık düzeyine ulaşmış mı ?
Biraz fazla uzun bir yazı oldu ama :) :2: