Off ben ne yapacağım?

ayol adama gelin seçilmiş bile.. sen daha kendimi nasıl sevdiririm diyorsun..

sen evli adamıda ayartmaya kalkarsın..

silkelen, kendine gel...

ayol adama gelin seçilmiş bile.. sen daha kendimi nasıl sevdiririm diyorsun..

sen evli adamıda ayartmaya kalkarsın..

silkelen, kendine gel...

çok kalitesiz bir cümle kurmuşsun. yazık üzüldüm. ben kendimi biliyorum çevremdede saygı duyulan bir insanım. sana kendimi savunacak değilim öyle bir niyetim olsaydı şu aşamada senin tabirinle ayartırdım.6_7 aydır kızdan cvb bekleniyor esra aşk evliliği yapmak isterdim benimkisi mantık evliliği olacak dedi.onurumu düşünmesem bu aşamada inanki söylerdim.ama sen benim onurumu kırdın sağol

peki istediği kızı vermişlermi? yoksa hala kızı diye yokmu demişler

yok henüz vermemişler 6_7 aydır düşünelim diye oyalıyorlarmış ya kız evi naz evi diye düşünüyorlar yada vermeyecekler ona bunu söylemeye yada belli etmeye niyetim yok ama bazı arkadaşlar resmen canımı yaktılar bir yabancıya derdimi açma fikri çok saçmaymış.dahada bunalıma girdim valla

Yahu,yaşınız kaç,çocuk musunuz?:ecrin_bebek:
Nasıl cevaplar bekliyordunuz?
Adam sizi sevmiyor,hem akraba,üstüne üstlük başka bir kızla evlenmek için niyetli...
Ne demeliyiz peki?
Git adama aşkını ilan et,sensiz ölürüm sakın başkasıyla evlenme,hatta bebelerimiz engelli bile olsa önemli değil vs. mi?
İsterseniz yapın bunları...
Gururunuz ne olacak o zaman peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…