• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öff Bıktım Artık...

Pancat

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
27
23
8
Herkese merhaba güzel kadınlar. Ben bu uyuz hallerimden çok sıkıldım artık. Kesinlikle tembellik değil ama günümü planlayamıyorum. Hemde bu dönemde boşa harcayacak bir dakikam bile yokken. Bir iş yapacaksam yarım saattlik iş oluyor mu sana bir buçuk saat. Bir de benim düzen takıntım var neyse ki bu konuda baya yol katettim ama geriye azaltılmış haliyle telefon düzenleme takıntım kaldı. Sürekli telefonumu kontrol ediyorum. Sizde de oluyor mu? Ya da nasıl başettiniz? Şimdiden çok teşekür ederim. Büyüğünden küçüğüne dertsiz tasasız günleriniz olsun:KK200:

:) b ve d vitamini eksiklikleri tam da bıkkınlık iç daraltısı keyifsizlik uyuşukluk uyku isteği sinirlilik tahammülsüzlük gibi şeylere sebep olabiliyor
aklıma direk bu geldi

Yine de haklısın, zamanı her anlamda çok iyi değerlendirememek insanın canını fazlası ile sıkıyor

:) b ve d vitamini eksiklikleri tam da bıkkınlık iç daraltısı keyifsizlik uyuşukluk uyku isteği sinirlilik tahammülsüzlük gibi şeylere sebep olabiliyor
aklıma direk bu geldi

Yine de haklısın, zamanı her anlamda çok iyi değerlendirememek insanın canını fazlası ile sıkıyor

Ah kullanıyorum kullanmazmıyım benoxol kullanıyorum. Zaten vejeteryanım ben. O B12 hep var hayatımda ama ben de çok uyku ve iştah yapıyor:110:
çok teşekür ederim zaman ayırıp yazmışsın:)

Back
X