• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Off biktim

Günah alma degil arkadaşlar A Adinibilenyazsin benden rica etti ve islettim kocasını Facebooktan ve sbaah akşam öğle yaziyordu özel foto atıyordu evli oldgnu söylemedi ve yanıma gelmeyi bile.kbl etti iltifatlar filan bu durumda ne oluyor A Adinibilenyazsin a söyledim uzatmayalim bu işin sonu belli dedim hayr yaz dedi sonuç ortada hala buralara acaba diyor beni günlerce ne diye ugrastirdin ben elimden geleni yaptım ama sonuc yok sen hala aradasin madem aynı kafa devam ediyorsun insanları da yorma yani ben sana yardım etmek istedim ama senindusuncen aynı

A Adinibilenyazsin hemen tepkisini belli etti eşine oda ben senin olduğunu biliyordum yalanini söyledi ama arkadaşımız ona inanmış belliki hala buralara yazıyor acabası var adam zaten senin oldgnu bilse hiç ccp vermezdi engellerdi ben bnu anlatamıyorum yinede kendi bilir konduramiyorsa hiç boşuna bu işlere girmicekti

Günah alma degil arkadaşlar A Adinibilenyazsin benden rica etti ve islettim kocasını Facebooktan ve sbaah akşam öğle yaziyordu özel foto atıyordu evli oldgnu söylemedi ve yanıma gelmeyi bile.kbl etti iltifatlar filan bu durumda ne oluyor A Adinibilenyazsin a söyledim uzatmayalim bu işin sonu belli dedim hayr yaz dedi sonuç ortada hala buralara acaba diyor beni günlerce ne diye ugrastirdin ben elimden geleni yaptım ama sonuc yok sen hala aradasin madem aynı kafa devam ediyorsun insanları da yorma yani ben sana yardım etmek istedim ama senindusuncen aynı
Keşke bir buluşma ayarlasaydiniz. A Adinibilenyazsin gitseydi. kocası da artık onu suclayamazdi

Ama ben kendimi İstanbuldayım dedim onlarda konyadaydi zaten buluşma bile olsa karısı çıksa adamın karşısına adamın cevap belli senin oldgnu biliyordum dicekti zaten ben istanbula gel filan dedim olur dedi suanki halini çek filan diyordum karısı içerdeyken oda mutfakta selfie yapıp gonderiyordu sizce bu aldatma degilmi

Bu kişiler zaten genelde pasif kalıyorlar nedenini tam anlayamasam da. Ellerinde 10 kere dava açacak kanıt olur, bütün arkadaşlarına dert yanar, sanalda konular açar. Ama icraata gelince pasif kalır, boşanmayı acizlik olarak mı görüyorlar, ben boşanırsam kocam o aldattığı kadınlara gider nikah elimde kalsın diye mi düşünüyorlar bilmiyorum. Ama yanlış bir düşünce. Kocam başka kadınlarla yazışıyorsa, özel fotoğraflar gönderiyorsa zaten beni sevmiyor ve başkalarını arzuluyor demektir. Yanımda kalmasının bir anlamı yok. Siz de arkadaş için büyük bir fedakarlık yapmışsınız ama bana kalırsa boşa çaba. Konu sahibinin boşanmaya niyeti olduğunu düşünmüyorum, kendine eziyet çektiriyor sadece.

Aynen benden rica etti isletirmisin diye bende facebooktan islettim istersen devam.etmeyelim canın yancaksa boşuna girmeyelim bu işe dedim hayr yazalım dedi yazdktan snra adam baktım niyeti bozuyor istersen devam etmeyelim dedim hayr yazalım dedi ee sonuç ne oldu şimdi hala buralara acaba napsam acaba nedir yazıyor yani ben bosuna mi konuştum kendimi salak gibi hissettim

Aynen benden rica etti isletirmisin diye bende facebooktan islettim istersen devam.etmeyelim canın yancaksa boşuna girmeyelim bu işe dedim hayr yazalım dedi yazdktan snra adam baktım niyeti bozuyor istersen devam etmeyelim dedim hayr yazalım dedi ee sonuç ne oldu şimdi hala buralara acaba napsam acaba nedir yazıyor yani ben bosuna mi konuştum kendimi salak gibi hissettim

Bana kalırsa daha da onun için bir şey yapmayın. Fake hesap kullanmışsınızdır diye umuyorum kendi adınız değildir. Hesabı kapatın. Zaten kendisi de gayet iyi biliyor durumun ne olduğunun, burada anlatıp deşarj oluyor sadece.

Birde bana evli oldgnu film söylemedi t aydır hayatimda biri yok ddi ben konuşmaları çekip A Adinibilenyazsin a gönderiyordum bunca.konusmalarin sonunda adam.ben senin oldgnu biliyordum deyince ona inanmak nedir bide bebekleri var madem icraat yok adam yaptığıyla kalmak hiç bu işlere girmemeliydi diye düşünüyorum bu sefer sıfır güven evlilik diye bisi kalmicak yaşıda küçük adam.ne derse inaniyor

Birde bana evli oldgnu film söylemedi t aydır hayatimda biri yok ddi ben konuşmaları çekip A Adinibilenyazsin a gönderiyordum bunca.konusmalarin sonunda adam.ben senin oldgnu biliyordum deyince ona inanmak nedir bide bebekleri var madem icraat yok adam yaptığıyla kalmak hiç bu işlere girmemeliydi diye düşünüyorum bu sefer sıfır güven evlilik diye bisi kalmicak yaşıda küçük adam.ne derse inaniyor

Siz yardımcı olmak istemiş, elinizden geleni yapmışsınız. Bundan sonrası ona kalmış, aldatılmak istiyorsa benim de yazdığım gibi kendisi bilir. Gözünü kapayıp, kulağını tıkayacak, kocasının aldatmalarına/yalanlarına göz yumacak. Yapacak bir şey yok.

Bana kalırsa daha da onun için bir şey yapmayın. Fake hesap kullanmışsınızdır diye umuyorum kendi adınız değildir. Hesabı kapatın. Zaten kendisi de gayet iyi biliyor durumun ne olduğunun, burada anlatıp deşarj oluyor sadece.
Hyr arkadaşımın hesabından yazdım online bi hesap yani oyun oldgunu anlaması imkansız di 4 gün boyunca eşi mhbet sohbet etti bizim kız dayanamadı artık eşine söyledi snn beni aldatiyorsun diye oda ben senin oldgnu biliyordum demiş ne komik :)) bana bnu söylediğinde eee sen.ne dusunuyorsun dedim benim oldgmu zaten biliyormuş dedi başka bisi yazmadım dahada yapabilcegim birşey yok

Back
X