• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off bunaldım artk.

2,5 yaşında konuşamama problemi yüzünden pedagog tavsiyesi ile kreşe verdiğim kızım için neredeyse hergün " acaba güvenli bağlanma gerçekleşmemiş olabilir mi? Acaba kendini kötü hissediyor mu ? Acaba öğrenilmiş çaresizlik içinde mi ? Acaba ilerde sebepsiz huzursuzluk psikolojik problem vs Yaşar mı diye kendi kendimi yiyip bitirirken ( ki kreşe başladığımız ay konuşmaya başladı ve pedagoğun deyimiyle akranlarını yakaladı bu 1.5 yıllık süreçte)
Siz el kadar sabiyi bırakıp çalışacağım diyorsunuz ya ne diyeyim allahım sen görüyorsun
Ben sadece derdimi anlattım. Teşekkür ederim yinede bana yardımcı olduğunuz için

benim anladigim madem bukadar para hirsi var neden cocuk yaptiniz plansiz di heralde.cocuk sizin anne sizsiniz farkinda misiniz bu ne hirs bebeginize karsi hic merhamet yokmu sizde.millet calisiyomus sizde pijamayla oturamazmissiniz peki o sabinin ginahi neydi bu kadar para hirsin varsa cocugu yapmayip calisip sefa surecektin.gercekten cok sinirleniyorum anneligin hakkini veremeyip hirslarina kurban olanlara.hep milletle yaris yapan o calisiyor kazaniyor ben niye oturayim hep bir hirs hep gosteris.
ama o cocuk da sana yarin birgun hesap sorar daha uc aylik senin kokuna sevgine sutune muhtac el kadar ne disi var ne agzi var derdini anlatsin.bir bebege en iyi annesi bakar onun ruhunu okur adeta.yazik etme yavruna hic icin ciz etmiyomu nasil birakicam diye.
birak millet parasina para katsin sen bebegini buyut bu kadar hirsla sonun iyi gorummuyor gercrkten...
Para hırsı değil. Ben kızıma harcamak kendi ihtiyaçları mı karşılamak için.eşimin geliri yetersiz. Ayrıca şimdi demedim zaten genel olarak söyledim. Ben bunaldım sadece. Bebekten öncede hiç nasıl olmadı.

Back