bence de. ayni zamanda cekingen bir yapisi var. bende anlamiyorum. kendisini biraz serseri göstermeye calisiyor ama mesela benim yanima geldiginde cok fena halde heyecanliydi, yerinde duramiyordu. tam olarak nasil biri oldugunu cözemiyorum bu yüzden cok kararsizim. bi arkadasina yazdigin i gördüm, ben bulsam ben de hemen evlenirim diyordu evlenen bi arkadaslarindan bahsederken. yani aslinda bence o kendini playboy gösteriyor ama aslinda icinde ciddi bir adam var. ablalari da bekar 2 tane acaba daha var diye mi düsünüyor bilemiyorum. ben oyalanmak istemem, olacaksa olsun olmazsa olmasin. eger ki farkli bi yaklasim gösterip gelirse bakarim ama su an yapacagim bsiey yok dedigin gibi su durumda sogumakta fayda var. cok da pesinden kosan erkeklerden hoslanmam ama bu kadariyla da yapamam, biraz ilgi sart dimi. aslinda bu nasil aklima girdi bilmiyorum, genellikle acik teklif gelir düsünürsün, duruma göre bakarsin, dedigin gibi eger baktim olacak gibi degil aile veya farkli sebeplerden hic tanismiyorum bile.
ah evet birde bahsettiğin tipler var hercai görünümlü evcimenler

bahsettiğin kişide belki temiz bir insandır yüreğinde iyi aile babası olmak yatıyordur ama sadece bu yetmezki bir ilişkiye başlamak için