bir sakin ol...bir nefes al...başımı döndürdün...çok iyi bir eşin var bak bebeğinde olmuş...bu gelmeler gitmeler seni yormuş ama bitecek...doğumun ilk günleri böyle olur...40 ın çıksın azalacak hassasiyetin...biraz sabır et...bebeğine yoğunlaş...herşeyi düşünüp didikleme...eve de kapandın şimdi olayları olduğundan daha büyük algılıyorsun...bugünlerde relax olmaya çalış sütün kesilmesin...bitki çayları iç...sakinleşmene yardımcı olur...güle güle büyüt bebeğini...Allah başka dert vermesin
ya tamam, kötü yazmış olabilirsinde birde nezaket diye birşey var. böyle mi söylenir?
yanlış anlamışsın canım, aksine sen nazik bir cevap vermişsin ama eleştiren arkadaş senin gibi olamamış. türkçeyi yenimi öğrendin yorumundan bahsediyorum.
nezaketi sizden mi öğrenicem pardon???
evet işim olmadığı halde konu sahibine kullandığınız cümleye karışıyorum... çünkü onun adına rahatsız oldum. ama bu senin kırıcı mesajını değiştirmez. neyse uzatmayalım. konuyla alakası yok.
Birşey dikkatimi çekti yazdıklarınızda; maddi sıkıntılar-ödemeler araya girince daha fazla negatiflikleri görür olmuşsunuz.
Sonunda bile ''uçakla tabi'' demenizi buna bağlıyorum. ''Altın taktı ! '' demenizde keza öyle.
....
K.validenizin geldiğinde size yardım etmesi,sizi onaylaması, sevdiğini söylemesi çevredikilere, bunlar güzel şeyler.
Takıldığınız durumlar çok basit. Belliki hamilelikten kaynaklanıyor.
..........................................
(Bu arada hamilelik herkese mi hassasiyet yaratıyor, olmaması anormal mi ? )
bakın burada insanlar sorunları paylaşıp fikir almaya çalışıyorlar...yazım şekli okurken beni çok zorladı...eğer derdini paylaşıyorsan biraz net ve akıcı yazılması taraftarıyım..sadece bu arkadaş için geçerli değil...insanlar sorununu mu anlayacak yoksa yazma stilini mi çözecek ayrıca uzatmanızın amacını çözemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?