Off Kedim:((

Kisirlastirmazsaniz hormonlari sürekli atakta olacak. Ciftlesmesine izin vermezseniz kanser olma riski var yuksek hormon duzeyinden. Ve kisirlasmadigi surece bolgesini isaretleyecek cisiyle.Ciftlessin diye de salarsaniz disarisi tehlike dolu. Araba carpabilir, diger kedilerden hastalık kapabilir, ev kedisi oldugu icin buyuk olasilik sokakta kız kavgasi yaptigi erkek kedilerden dayak yer... Manyagin teki durduk yere tekmeleyebilir...

Haliyi kaldirin.
o haliyi kafasinda tuvalet bellemis olabilir.
bizimki kakasini yapamadigi zaman hep ayni haliya gidip yapar.Biz biraktik artik cunku zaten kedimiz yasli ve tuvalete cikamama sorunu var.Nerede rahat ediyorsa yapsin durumundayiz.

benim minnoşum da psikopat derece titiz bir kız. hiçbiryerine elimizi süremiyoruz, sinirleniyor, onu pislettiğimizi düşünüyor, asabi bir şekilde kulaktan kuyruğa temizleniyor. kumu kirliyse zaten girip yapmaz.

Çok titix evet her kakası yaptığında atıyorum gün aşırı da kum s

Kediler bazen sizi kıskandıgında, yada kızdıgında çiş yapma eyleminde bulunurlar.Erkek kedilerin kaçınılmazı bu çünkü hayvanlar öyle koku bırakıyor onu durdurabıcegınız bir yöntem yok.Sadece kısırlaştırmanız lazım,bu onun duygularını bastırır.Ayrıca çiş yaptıgı yerlerı sakın deterjan yada çamaşır suyuyla silmeyin onların kokusu daha çok cezbeder hayvanı.Sirkeyle silin.Halının belli bölgesine yapıyordur muhtemelen o bölgeyi sıldıkten sonra bir kaç gunlugune kum kabını tam o noktanın üstüne yerleştirin,başkabiyere yaparken gördugunuzde bitirmesini beklemeden tutup kum kabına koyun .Ha tabi bu esnada çişini yapmaya basladıysa siz götururken yapmaya devam edebilir bir süre katlanıcaksınız artık bunada :)

Ama kısırlaştırın hem onada yazık günah sorunsalına gelicek olursakta ,çiftleşmesine izin vermiyorsanız zaten o buna işkence olur.Bir süre sonra saldırganlaşır haklı olarak.Annenizden gizli yaptırın erkek kedilerin operasyonu çabuk ve daha kolay oluyor.Yaptırdıktan sonra bişey diyemez artık nasılsa :)

Kum temizlemekten bıktık o kadar çişli ki göl gibi yapıyor :) sidikli oğlum.. Kısırlaştırmaya annen ikna olmuyor ama bilsem ki tamamen bu sorunu bitecek ikna etmek için başının etini yiyeceğim :)

O zaman lutfen annenize bu yazimi okutun.. 6 kedim 3 buyuk irk kopegim var hepsi kisir.. Daha onceleri sokaktaki kedileri kopekleri kisirlastiriyordum cunku sokaklar tehlikeli hicbiri saglikli buyuyup mutlu yasayamiyorlar kisacik surede ya tecavuze ugruyorlar ya siddet goruyorlar ya hastaliktan oluyorlar, bu sebepten mecburum diyip sokaktakileri kisirlastiriyordum.. Evimdekiler mutlu gerek yok diyordum.. Once disi kopegimin idrarinda yogun bir enfeksiyon kokusu hissettik tabi antibiyotikler farkli hekimler vs gecmedi.. Bu arada o donemde kizim 3 yasindaydi.. Bir gun vet hekimim aradi ve bugun acil geliosun dedi gittigimde ameliyattane hazirdi kizimi kisirlastiracaklardi son care.. Hic dusunmemistim onu kisirlastirmayi, her ne kadar gonullu de olsam evde gerek yok diyordum ve kisirlastirildi kizim.. Ameliyat sonrasi hekim beni ameliyathaneye aldi masada kocaman et parcalari vardi bende saniyorum ki rahim ve yumurtaliklar.. Senin kizinin rahmi ve yumurtaliklari uc atin rahim ve yumurtaliklarindan buyuk dedi.. Dogustan mi dedim hayir kizinin her yanini kist sarmis dedi.. Bildiginiz kadinlarda olan kistlerden.. Nasil ki kadinlarin rahmi aliniyorsa benim kizimda ayni islemi mecburi gordu.. Ve ben onu kisirlastirmasam simdi 5 yasinda ve coktan olmus olacakti.. Kisirlastirma hayvanlarda bir tedavi yontemidir.. İlla ki benim kedim saglikli diye dusunmeyin onlar konusamiyorlar dertlerini anlatamiyorlar.. O hayvan ciftlesmek istiyor ve siz buna engel oluyorsunuz oysa kisirlastirdiginizda hem saglik sorunlarinin onune gecmis olursunuz hem daha buyuk gunah islemezsiniz cunku hayvan surekli istek halinda yazik degil mi.. Ki defalarca ciftlesme ihtiyaciyla kacmaya calisip bilmem kacinci katlardan dusen kediler gordum kimi o anda olmustu kimi sakat kaldi.. Oglunuzu kisirlastirarak hem onun rahat etmesini hem sizin sorununuza cozum bulmanizi saglarsiniz.. Kisirlastirmadiginiz takdirde cis sorunu hep devam edecektir.. Sevgiler..

onlarca kedi baktım bi tanesi bile etrafa çiş kaka yapmadıya iran cinsi başka mı oluyor acaba , benmkiler kumu nerdeyse oraya gidip yapıyodu sadece kumu çok pislenince koltugun arkasına yapıyodu o yuzden kumu devamlı temiz olcaktı.

acaba kumun cinsini mi sevmiyor, hangi kumu kullanıyorsunuz silikonlu mu ak kum mu?

Hemen hemen her kumu denedik makul fiyattakileri tabii, koridordaki halının iki köşesine takmış durumda halının üzerine bir şey örtük bu sefer örtüyü kaldırıp işemişti :) o halıyı kaldırdık başka halıyı koyduk yine işedi sonra huyundan vazgeçti ama bu ara yeniden başladı sadece halı olmadığı zaman miyavlayıp kuma gidiyor fakat havalar soğuk halısızfa olmuyor

Ben de kedimi iki kere doğum yaptıktan sonra kısırlaştırdım. Aslında bir kere doğurduktan sonra planlıyorduk ama bizim kız sokağa da çıktığı için bizim haberimiz olmadan ikinci kez gebe kalıvermiş. Biz de ondan sonra kısırlaştırdık. Annenize lütfen bunun sağlığı için gerekli olduğunu, daha uzun daha kaliteli yaşayacağını ve daha sakin olacağını anlatın. Umarım anneniz de bunları anlar ve çiş problemi için değilse bile sağlığı için oğlunuzu kısırlaştırırsınız.

Bende hiç olmazsa bir kez yavrusu olsun dedim ama bir dişi kedi bize geldi bizimkinin kızgınlık döneni değildi dişi de yaklaştırmayınca olmadı bir kere bir yere gönderdim orda çok ağlamış perişan halde geldi olmadı bir türlü maalesef

Ğ
onlarca kedi baktım bi tanesi bile etrafa çiş kaka yapmadıya iran cinsi başka mı oluyor acaba , benmkiler kumu nerdeyse oraya gidip yapıyodu sadece kumu çok pislenince koltugun arkasına yapıyodu o yuzden kumu devamlı temiz olcaktı.
Benim kedim çok sorunlu ya attığı her adım sorun :) cinsininde etkisi vardır belki.

Bende hiç olmazsa bir kez yavrusu olsun dedim ama bir dişi kedi bize geldi bizimkinin kızgınlık döneni değildi dişi de yaklaştırmayınca olmadı bir kere bir yere gönderdim orda çok ağlamış perişan halde geldi olmadı bir türlü maalesef
Erkek kedilerin yavru düşkünlüğü hiç yoktur.Hatta çok küçük yeni doğmuş erkek yavruları bogduklarını duymuştum.Boşver olmasın çocugu nasılsa olsada ilgilenmeyecek bebekle :KK47:

Kisirlastirmazsaniz hormonlari sürekli atakta olacak. Ciftlesmesine izin vermezseniz kanser olma riski var yuksek hormon duzeyinden. Ve kisirlasmadigi surece bolgesini isaretleyecek cisiyle.Ciftlessin diye de salarsaniz disarisi tehlike dolu. Araba carpabilir, diger kedilerden hastalık kapabilir, ev kedisi oldugu icin buyuk olasilik sokakta kız kavgasi yaptigi erkek kedilerden dayak yer... Manyagin teki durduk yere tekmeleyebilir...
Aslında tek korkum şu benim oğlum normal de de çok çok sakin bir kedi pek oyun da oynamaz lazerşe bile 3-5 dk en fazla oynuyor kısır olunca iyice hep uyursa diye korkuyorum

O zaman lutfen annenize bu yazimi okutun.. 6 kedim 3 buyuk irk kopegim var hepsi kisir.. Daha onceleri sokaktaki kedileri kopekleri kisirlastiriyordum cunku sokaklar tehlikeli hicbiri saglikli buyuyup mutlu yasayamiyorlar kisacik surede ya tecavuze ugruyorlar ya siddet goruyorlar ya hastaliktan oluyorlar, bu sebepten mecburum diyip sokaktakileri kisirlastiriyordum.. Evimdekiler mutlu gerek yok diyordum.. Once disi kopegimin idrarinda yogun bir enfeksiyon kokusu hissettik tabi antibiyotikler farkli hekimler vs gecmedi.. Bu arada o donemde kizim 3 yasindaydi.. Bir gun vet hekimim aradi ve bugun acil geliosun dedi gittigimde ameliyattane hazirdi kizimi kisirlastiracaklardi son care.. Hic dusunmemistim onu kisirlastirmayi, her ne kadar gonullu de olsam evde gerek yok diyordum ve kisirlastirildi kizim.. Ameliyat sonrasi hekim beni ameliyathaneye aldi masada kocaman et parcalari vardi bende saniyorum ki rahim ve yumurtaliklar.. Senin kizinin rahmi ve yumurtaliklari uc atin rahim ve yumurtaliklarindan buyuk dedi.. Dogustan mi dedim hayir kizinin her yanini kist sarmis dedi.. Bildiginiz kadinlarda olan kistlerden.. Nasil ki kadinlarin rahmi aliniyorsa benim kizimda ayni islemi mecburi gordu.. Ve ben onu kisirlastirmasam simdi 5 yasinda ve coktan olmus olacakti.. Kisirlastirma hayvanlarda bir tedavi yontemidir.. İlla ki benim kedim saglikli diye dusunmeyin onlar konusamiyorlar dertlerini anlatamiyorlar.. O hayvan ciftlesmek istiyor ve siz buna engel oluyorsunuz oysa kisirlastirdiginizda hem saglik sorunlarinin onune gecmis olursunuz hem daha buyuk gunah islemezsiniz cunku hayvan surekli istek halinda yazik degil mi.. Ki defalarca ciftlesme ihtiyaciyla kacmaya calisip bilmem kacinci katlardan dusen kediler gordum kimi o anda olmustu kimi sakat kaldi.. Oglunuzu kisirlastirarak hem onun rahat etmesini hem sizin sorununuza cozum bulmanizi saglarsiniz.. Kisirlastirmadiginiz takdirde cis sorunu hep devam edecektir.. Sevgiler..

Sağ ol canım uzun uzun yazmışsın aktarıcam anneme ama şu korkum var zaten pek oyun oynamayan tembel kedim kısır olduktan sonra iyice mi tembel olup ya hep uyursa :(

Kısırlaştırmalısınız.
Kızgınlığa girdiklerinde bu şekilde davranabiliyorlar..
Bir de birşeylerden memnun değillerse protesto etmek için de yapabiliyorlar..

Kısırlaştırma konusuna gelince;
Onlar insanlarda olduğu gibi seksüel duygularla çiftleşmek istemiyorlar.. O döneme girdikleri zaman acı çekiyorlar adeta.. Ya çiftleşecekler ya da kısırlaştırılacaklar..

Konunuzu yanlış yere açmşsınız..
Evcil Hayvanlar bölümünde olmalı konu.

Son düzenleme:
Kısırlaştırmalısınız.
Kızgınlığa girdiklerinde bu şekilde davranabiliyorlar..
Bir de birşeylerden memnun değillerse protesto etmek için de yapabiliyorlar..

Kısırlaştırma konusuna gelince;
Onlar insanlarda olduğu gibi seksüel duygularla çiftleşmek istemiyorlar.. O döneme girdikleri zaman acı çekiyorlar adeta.. Ya çiftleşecekler ya da kısırlatırılacaklar..

Konunuzu yanlış yere açmşsınız..
Evcil Hayvanlar bölümünde olmalı konu.

Diğer bölümler de pek cevap verilmiyor :(

Erkek kedilerin yavru düşkünlüğü hiç yoktur.Hatta çok küçük yeni doğmuş erkek yavruları bogduklarını duymuştum.Boşver olmasın çocugu nasılsa olsada ilgilenmeyecek bebekle :KK47:
Aile kavramı olsa idi kendi yavrularıyla çiftleşmezlerdi değil mi..

Back
X