Saç Rengi ve Saç Boyama off kızlar nasıl düzelticem .:/

emine_

mutlu olmak...
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
95
3
98
İstanbul
merhaba kızlar saçımdaki renk farklılıkları beni öldürcek :43: bikaç seferdir saçlarımı boyuyorum ama bi yeri açık bi yeri daha koyu oluyo sanırım diplerimden kaynaklanıyo kuaförede gidemedğim için arkadaşımla birlikte boyuyoruz bu sorunu nasıl gidericem saçımı palette ile açmayı düşünüyorum ama sonra nasıl boyamalıyım önce diplerimi :/

tatlım açma işlemi yaparken en son diplere kullan ..eger renk farkı fazlaysa yani dipler uçlara göre çok açıksa diplere son 6-7 dakika bile boyasan yeretli bence..saçın ne renk dipler ne renk bilsek belki daha dogru fikir verebiliriz..açma sacını yıpratır bunuda göz ardı etme..aslında şimdi saç renginden memnunsan saçın açık yerlerini boyadıgın renkten yarım yada bi ton koyuya boyasan yani dip boyası yapsan nasıl olur..

tatlım açma işlemi yaparken en son diplere kullan ..eger renk farkı fazlaysa yani dipler uçlara göre çok açıksa diplere son 6-7 dakika bile boyasan yeretli bence..saçın ne renk dipler ne renk bilsek belki daha dogru fikir verebiliriz..açma sacını yıpratır bunuda göz ardı etme..aslında şimdi saç renginden memnunsan saçın açık yerlerini boyadıgın renkten yarım yada bi ton koyuya boyasan yani dip boyası yapsan nasıl olur..

saçlarım kahverengi canım ama çok koyu değil en son eylülde açıp boyamıştım çok büyük bi farklılık yok saçlarım arasında ama ben rahatsız oluyorum yani dışardan bakanlar farkediyo ve söylüyolar bu rahatsız edici cevaplar içnde ayrıca teşekkür ederimm :3:

Back
X