Öff Mantı Mantı Mantı..

kayseri mantıcısı gibi bir yer var mı bulunduğunuz şehirde? onlar genelde güvenilir ve lezzetli olur. bir de şahin marka mantı hazırlar içinde en beğendiğim olmuştu.

diaSa dan hazır mantı almıştım; öğrenciyken tabi

kurutulmuş ya da fırınlanmıştı bilemiyorum hiç sevmedim

bu söylediğiniz bim ve diğer markalar da fırınlanmış ya da kurutulmuş halde mi ?

Bimde hem yas var hem kuru. Yas olan muhtesem otesi, markasi Ekmecik.

BIM' deki Ekmecik markali manti harika. Bir deneyin derim. Kuru degil, yas manti hem de kiymali. peynir reyonunda satiiyor yanlis hatirlamiyorsam. Sinop mantisi haric oyle manti yemedim omrumde :) Mutlaka deneyin.

Aynen bizde çok begeniyoruz bu mantıyı bende tavsiye ederim :34:

komşunuz arkadaşınız falan yok mu
bir gün toplanıp yapsanız
olmadı elde yapan yerler oluyor görüyorum ben yufka mantı tepsi böreği gibi şeyleri.
oralardan toplu alın buzluğunuza atın
bu dondurulmuş olanların tadı bana pek hoş gelmiyor

Kizlar komsumdan isteyemem herkrs birbirine soguk bn tuzlaya yakin pendige uzak oturuyorum market az hakmar var orda evman var bim dekileri begenmio esm buyuk die bu evman baya minik kizlar denicem bakalm

Kizlar allah razi olsun sizden..

Hakmarda evman kalmamistim gittim bimden ekmekcik aldim dun ve sanki el yapimi okadar gzl geldiki bana normalde hep icinde kiyma degilde kimyon oluo yada bulgur..

Sagol kizlar bakalm surekli gelen uruunmu ins hep olur en azindan kizm buyup yapma diyince yapmayncaya kadar :))))

Back
X