arkadaşlar yazdığınız yorumları okudum bana seni anlıyorum diyenlere de bana kızanlara da teşekkür ediyorum..çocuğumun astım hastası olduğunu o dönemde atak yaşadığını da yazmıştım evet öğretmenim ve yeni başlamıştım o dönem stajyer olduğum için öyle ders planı ayarlama vs olamadı çocuğumun bakımı için yanıma geldi k.validem ben burdayım kreşle konuş alalım ben bakarım çocuğa sen için rahat git okula dedi nerden bilecektim 1 haftalığına diye gidip geri gelmeyeceğini..tabi herşeyi detayıyla da yazamadım kızım sonra ameliyatlar da geçirdi yanıma gelmeyen kadını ne yapıp edip de yanıma getirmek kızımla beraber olmak için mücadele elbette verdim ama bişekilde şu gün geliyoruz bugün geliyoruz yalanlarla oyaladı beni..ben de sen bana böyle yaparsan ben sana o çocuğun yüzünü bak tatil gelince gösterirmiyim diye sabrettim anlatamadım galiba tatil planı değildi benimki ondan kaçmaktı

( pasif de diyebilirsiniz herşeyi söyleyebilirsiniz ama anneliğim için lütfen yargılamayın insan yolda gördüğü yavru hayvana acıyor evladını nasıl bıraksın başka ellere..ben oyuna geldiğimi anlatmaya çalışmıştım..benim anneliğimi yargılamaya gitmiş bazı arkadaşlar çok üzüldüm..ayrıca bu yaşadıklarımın mesleğimle de alakası yok lütfen böyle öğretmenlere nasıl çocuk emanet edicez gibi cümleler de okudum..ne alaka diyorum sadece ..ailevi yaşadığım sorunların öğrencilere ne gibi yansıması olabilir..öğretmen arkadaşlar bilirler sınıfa girdiğiniz anda siz kendinizi kenara koyar o çocukların zihinleri ve gelecekleri için resmen rol yapar mükemmel şekilde ders işleyebilirsiniz..
bakın Elif hnm,şöyle düşünseydiniz kimse bu yorumları yapmazdı: kızım astım hastası kreşte de sorun oluyordu sağlığı açısından ;ben de stajyer öğretmenim,derslerimi ayarlayamıyorum,o yüzden babaannesi aldı gitti...ben de iş için yurtdışına gidiyorum2-3 ayda bir 1 hafta babaanneded kalıyo geceleri,tabii babasıyla..
gerçi zaten böyle olsa,şikayet edilecek bir şey olmaz ortada da.... neyse...böyle değil,çocuğunuz astım hastası ancak kreşe gidebiliyo,yani siz çalışırken o mağdur değil...
kv. aldı gitti 1 hafta diye,1 saatlik yola... peki sonra siz neden geri alamadınız o 1 saatlik yola gidip...sizi oyaladı demek şu gün gelicez bu gün gelicez diye,siz neden gittiğinizde kızınızı alıp gelemediniz???hayır götüremezsin mi dedi???sizin kızınızı???
şaka gibi,gerçek değil gibi ,hayır dese bile siz nasıl peki dediniz....yuuuuuhhhhh hem de kocaman...
mesleğinizle çok ilgisi var,,ben bilginizden bahsetmedim,yaşadıklarınızı öğrencilerinizi etkilemesinden de...sadece kendi çocuğuna sah,ip çıkamayan öğretmen,okulda benim çocuğuma nasıl sahip çıksın dedim...
ben kimsenin anneliğini yargılamak istemem çok hassas konu üstelik ben de anneyim ama sizin durum da yenilir yutulur bişi değil kusura bakmayın...