off şu erkeklerin bozuk ağızları=(

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
45
Sakarya
hanımlar eşleriniz sevgilileriniz yanınızda küfredermi? küfrederse tepkiniz ne olur?
ben çok sinirleniyorumda:kızgın:

yok benimki hiç etmez benim yanımda ağzını açıp tek küfür ettiğini duymadım daha

etse abartmadığı sürece kızmam anlayışlıyımdır tabe dozunda olsa kızmam ama

etmez canım:nazar:

ne güzel ilk zamanlar biim beyfendide etmiyodu ama samimiyet artıp beraberliğin süresi uzadıkça kanka olduk sanırım atık pek dikkat etmiyokafamçokkarıştı

benim aşkımın hiç küfür ettiğini duymadım zemuszemus
zaten benim aşkım sakin biridir kolay kolay tepki vermez sinirilenmez hiç bişeye o yüzden küfür de etmez :smiley-cool:

valla sinirlenince küfreder.. adamada kızmam..cok aşırıda degil kendi capında yani.. sinirini öyle alıyo.. kırıp dökmektense.. başkalarının yanında ve bana karsı küfretmez ama.. zaten öyle olursa tepkim farklı olur.. ama kendi kendine söylenirken eder.. bide erkek arkadaslarıyla telde konusurken... benim yanımda küfredemiolar cunku.. anca telde..

sevglim benm yanımda sinirlendiği cok olmuştur hemde acayip sinirlenmeler ama hiç küfür etttiğini duymadım ama ewlenince ne olur bilemem olursa da tepkim kötü olurr

gs macini izleyip gerildigi zaman eder :)))))))))))
ama bana diil küfür daha sesini yükseltmemisdir allah razi olsun
küfürününde dosajini düsürdü hatta cok dikkat eder oldu kizimiz olali cünkü papagan gibi ne duysa cabuk kapiyo :))))))

benımkının tek bır kufuru var..o nuda kufur gıbı kullanmıo yanı dılı okdr alısmıs ki sadece sınırlenınce kullanmıo :) tv de esprılı bırsy ızlerken bıle o kufuru kullanırr ilgınctrkı bana cok sevımlı gelıo ozmnlr kaydirigubbakcemile3

eşim normalde küfür etmez...
sadece araba kullanınca hata yapanlara sayar döker...:kızgın:
bende ona bi bakış atarım ne kadar kızdığımı anlar...yasakkelime

Malesef trafikte çok sinirli oluyo araba kullanırken ağzından kaçırdığı zamanlar oluyo:delphin:
Ben de çok kızıyorum :mymeka:

Bende hiç hoşlanmıyorum ancak; trafikte kızdığı zamanlar ediyor .a.s
Çocukların yanında çok daha dikkatli davranır.

ağır küfürler etmez. aslında hiç etmez de diyebilirim.
ama trafikte bazen benim de edebileceğim küfürler kaçar ağzından.
ondan da özür diler genellikle.

bu konulara benım yanımda cok dıkkat etttıgı ıcın bır zorluk yok ama tabıkı trafıkte bazenlerı cıldırıyor onuda duymamazlıktan gelıyorum

ilk tanıştığımız zamanlar çoook kibardı.. kelimelerini seçe seçe kullanırdı 9 ay oldu şimdi , küfür olarak sayılmasa da arada kaba kelimeler kullanıyo.. bende sinir oluyorum :kızgın:

Back
X