off şu erkeklerin bozuk ağızları=(

ağzı bozuk ve küfreden bir kocam vardı. bende onun her küfrü için kaydettim arada bende söylicem annenlere gidince öyle dicem diyordum:))) derken artık hiçküfürlü konuşmuyorr..

o küfrettiği an ettiği küfürü birkaç kez tekrarlıyordum ağzım alışsın hayatım diyordum çok kızıyordu .sırnaşık şey

hiç etmez. ederse bende ederim naniknanik

valla bende küfür ettiğini duymadım. sadece bi kere evlerinin önünde 2 dklığına bekliyodum. ba na bişi getircekti. o sıra 2 tane çocuk laf attı. neyse getirdi getireceğini. evim zaten evlerine çok yakın. o kişilerden rahatsız olduğum için biraz yürür müsün benle dedim. o da anlamıştı. ne oldu diye sordu. rahatsız oldum dedim. bişey dediklerini söylemedim. o sırada bilmem ne çocukları demişti galiba. duymadım sanıyoda duymuştum :emir_bebek:

çok kötü bir durum...

Babam hiç küfür etmezdi, kaba konuşmazdı . O yüzden hiçç alışık değilim böyle konuşmalara... fisfisfis

Ancak makine mühendisliğinde 80 kişilik sınıfta 2 kız okuyunca insan neler neler duyuyor ...:sinifsinif:

Ama hiç üşenmeden her seferinde bozmuşumdur , cevabını vermişimdir...:olmaz:

Hiç sindiremem yaa..Allah denk getirmesin öyleleriyle.....

Küfür kendini ifade edemeyişin iğrenç bir sonucu....

küfür haznesini geliştireceğine insanlar kelime haznesini geliştirse çok çok daha iyi olabilir..Çok üzgünüm çoook

etmez öle abuk subuk küfürler ama biri bana baktığı zaman fln,cafede yolda molda tutamıormmafoldumben
çevremdede öle biri olmadı çok şükürki,çok sinirlenirdim...

off benimki çok küfür eder ya felaket yani geçiremiyorum bazen şakayla karışık ağzına vuruyorum şap şap diye :mymeka: çocuk gibi utanıyo sonra :kedi:
ben büyük konuştum heralde hiç hoşlanmam küfürden ama denk geldi işte :umursamaz:

Çok şükür öyle bi şey yapmaz eşim yani yapısında yok vıcık vıcık olmamalı insanlar bence evli bile olsalar ne o öyle küfür eden bi erkek ele eden karısınada eder yarın bi gün azına acı biber süren bari edenler varsa :kızgın:

bir ara nasıl alıştı bilmiyorum internette oyun oynarken acayip küfrediyordu, uyardım uyardım baktım olacağı yok ben de küfretmeye başladım :roflol: ondan beter küfrediyordum, ne diyon sen demeye başladı çok şaşırdı hiç beklemiyo tabi benden :roflol: "sen küfredersen ben de ederim hem ben kimseyi takmam arkadaşlarının yanında ağzımdan çıkar rezil olursun" dedim. o oldu :) artık küfür yok. arada çok kızarsa şeref..z diyor onu saymıyorum o kadar da olsun napıyım.

benim sevgilim ne kadar kibar bir adamdı... şimdi ohooo... bana etmiyor.. çok sinirlendiğinde lan oğlum öyle değil diye konusuyor ben de her seferinde uyarıyorum... ama gene de çok ağzi bozuk değildir.. bazen hayata söver sayar çok dellendiği zaman..

maşşallah herkesinkide pek kibarmış :delphin:
eşim eder ağzı bozuktur
valla sinirlendimmi bende ederim yanımdada kim var kim yok bakmam :delphin:

aceba keyfındenmı edıyo erkekler küfür..bende bunun cevabını merak ettım..

:roflol: Bir de o yönden bakmak lazım tabii.
:tomato:
Bence; insan özellikle de erkekler çok sinirlenince ağızlarına geleni sayabiliyorlar...
Ama ben hiç kaldıramıyorum sıkıysa etsin küfür. :olmaz:
Kafasına sıkarım valla.
:oklava:

ben hic duymadim öyle birsey agzindan özellikle bana karsi kavga etsek bile söyledigi en kötü laf güzelim olur güzelim kelimesini sadece kavga ederken kullanir o yüzden bana o kelime güzel degilmis gibi geliyor

Çok nadir ederr odaa çok sinirlendindee .. Bnde destekk olurr bnde edeerimm :) çnkü bnde asırı sinirli oldumdaa kendimii tutamam saydıırırımm .. o yüzdenn onaa kızamıorum

eder, tabi dozunu aşmadan. argoyu da fazla kullanır.bazen ben bile bozarım ağzımı o yüzden kızmam küfür etmesine. dışarıya karşı çok düzgün çok kibar bir adamın yalnız kaldığımız ortamlarda iki tane bozuk cümle kurması etkilemez açıkcası beni.

benim aşkımın hiç küfür ettiğini duymadım zemuszemus
zaten benim aşkım sakin biridir kolay kolay tepki vermez sinirilenmez hiç bişeye o yüzden küfür de etmez :smiley-cool:

öle insanda zor canım mesela tartıştığınızda hiç tepki vermemesi seni daha çok sinirlendirmez mi?şahsen bn öle olrum yane şakkıdı

yaaa ne bileyim kızlar yeri geldimi kendi adıma konuşuyorum ben bile çok sinirlendiğim zaman ağzım bozulmuyor değil bayanlar yaparken erkeklerin hiç yapmıyo olması tuhafıma geldi doğrusu varmı gerçekten bu kadar temiz ağızlı hiç küfretmeyen erkeklerakannehir

Back
X