• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off ya hiç bişeye karar veremez oldum nefret ediyorum kendimden

lili_26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
1
96
38
İstanbul
slm kızlar ben erkek arkadaşımdan ayrılmıştım sıkıntılarımı sizinle paylaşmıştım,1 ay oluyor ayrılalı ben ayrılmak istedim 2 yılı bitirmiştik ilişkimizde,onun sinirlendiğinde bana karşı çok kırıcı konuştuğunu evliliği düşündüğümüzü ancak onun bu karar hakkındaki tutarsız davranışlarını ve ayrıldığımızda seni evlensen bile mutlu olmanı engellicem karşına çıkacam yine diye tehdit ettiğini hatırlatayım kısaca ...
Neyse 1 ay geçti aradan kendimi yalnız hissediyorum,tekrar barışsam diyorum bazen çok acayip durumdayım napıcamı bilemiyorum güzel günlerimiz aklıma geliyor geri döneyim diyorum ama dönsemde onun değişmiceni de biliyorum hatta bazen nolursa olsun onun her dediğini yapayım yeter ki onla evleneyim diyorum
Sanki hayatımda başkası olmucak bir daha gibi geliyor sanki kimse bi daha ilgi göstermicek bana hep yalnız kalcam gibi geliyor
Bu durum geçici midir kör ölür badem gözlü olur hesabı böyle mi düşünüyorum bilemiyorum hiç bir şeye karar veremez oldum garip bi durumdayım :çok üzgünüm:

ahh canım geçici bir durum bu üzülme.kendini başka şeylerle oyala.düşünme geçmişi.tamamen çıkar aklından.seni haketseydi zaten birlikte olurdunuz şuanda.kendini üzme olur böyle.zamanla geçer.geriye dönüp baktığında ben boşa üzülmüşüm dersin.kendini de kararsızmışsın gibi görme sakın.bu ara kendini başka şeylere ver.düşünmemeye çalış.ne bileyim neşeli şarkılar dinle mesela,yürüyüş yap.ama düşünme :))

slm kızlar ben erkek arkadaşımdan ayrılmıştım sıkıntılarımı sizinle paylaşmıştım,1 ay oluyor ayrılalı ben ayrılmak istedim 2 yılı bitirmiştik ilişkimizde,onun sinirlendiğinde bana karşı çok kırıcı konuştuğunu evliliği düşündüğümüzü ancak onun bu karar hakkındaki tutarsız davranışlarını ve ayrıldığımızda seni evlensen bile mutlu olmanı engellicem karşına çıkacam yine diye tehdit ettiğini hatırlatayım kısaca ...
Neyse 1 ay geçti aradan kendimi yalnız hissediyorum,tekrar barışsam diyorum bazen çok acayip durumdayım napıcamı bilemiyorum güzel günlerimiz aklıma geliyor geri döneyim diyorum ama dönsemde onun değişmiceni de biliyorum hatta bazen nolursa olsun onun her dediğini yapayım yeter ki onla evleneyim diyorum
Sanki hayatımda başkası olmucak bir daha gibi geliyor sanki kimse bi daha ilgi göstermicek bana hep yalnız kalcam gibi geliyor
Bu durum geçici midir kör ölür badem gözlü olur hesabı böyle mi düşünüyorum bilemiyorum hiç bir şeye karar veremez oldum garip bi durumdayım :çok üzgünüm:

Bende önceden böyle düşünmüştüm ama inan bana hiçbir zaman insan yalnız kalmıyor
ve bir şekilde karşına başka biri çıkıveriyor
sakın geri dönme derim
çünkü şuanda çoğu ayrılık yaşayan insanların psikolojik durumu var sende
yalnızlık var
tamam güzel günler geçirmişsinizdir doğal olarak her sevgili yaşar bunu
fakat değişmiyeceğinide düşündüğüne göre tekrar başladığında aynı sorunlar yaşanacaktır
hayat her zaman birini çıkarır karşına
belki bundan çok daha iyileri ile karşılaşacaksın
bende ayrıldığımda böyle düşünüyordum ama zaman geçtikçe o anki düşüncelerim çok saçmaymış iyiki dönmedim ona diyorum
birde zaten eğer siz geri dönerseniz
vay halinize :delphin:

tehdit varsa asla dönme gerekirse ailene anlat hatta savcılığa bile başvurabilirsin çok ciddiyim
dağ başı değil yani..
yok öyle evlenince karşına çıkarım mutlu olmanı engellerim ne demekmiş
sakın ona karşı zayıf durma eger tehditleri devam ederse mutlaka ailene veya ailenden güvendiğin birine anlat..

tehdit varsa asla dönme gerekirse ailene anlat hatta savcılığa bile başvurabilirsin çok ciddiyim
dağ başı değil yani..
yok öyle evlenince karşına çıkarım mutlu olmanı engellerim ne demekmiş
sakın ona karşı zayıf durma eger tehditleri devam ederse mutlaka ailene veya ailenden güvendiğin birine anlat..

Hayır hiç bişey yapamaz , çünkü ben ayrılmadan öncede evi basarım demişti ,ayrıldım bişey yapamadı zaten uzak mesafeler onun yaptığı kuru gürültü korkum yok yanişakkıdı

geçici bir durum tatlım ayrılık acının getirdigi duygular bunlar...kafanı dagıtacak birşeylerle ugraş.hareketli müzik dinle.bunalım takılma.onunla gittign yerlere gitme onu hatırlatacak şeyleri uzak tut kendinden ama emin ol acısı geçiyor zor olsada izi kalsada geçiyor...

Sevgilinde tam benimki(eski) gibi dengesizmiş sositososito
Birde havlayan köpek ısırmaz durumları seziyorum seninkinde de kaydirigubbakcemile3
Aman aman boşver uzak olsun yasakkelime

Canım sen keyfine bak zamana bırak herşeyi inş çıkar karşına düzgün biri ne acele ediyosun hayatını yaşa o insanlamı yanlızlığın biticek sen keyfine bak herşey yoluna warır

Herşey gönlünce olsun sewgiyle kala.s.

tehditlerini yapmaması önemli değil. tehdit etmeye yeltenmesi bile ne kadar tehlikeli olduğunu gösterir. şu an hissettiklerin yalnızlık sendromu. sakın beyninin sana oyun oynamasına izin verme. kötü anları unutma. bugün kırıcı konuşan, yarın daha kötülerini yapar. çok gençsin daha. yalnız kalacağını düşünme. hem şunu da düşün. saygı görmediğin biriyle olmaktansa ömür boyu yalnızlık daha iyidir inan.

Teşekkür ederim evt çok haklısınız ama beynim bunu algılamıyor bazen saçma saçma kafamı ağrıtıyorum ama sağlıklı düşünemiyorum

canım boşver ya sendeki sadece iki senenin alışmışlığı yani kısaca alişkanlık deyim sana her konuda değer veren biriyle ol derim canım

Bence bu çocuktan mutlaka uzak durmalısın canım..:1no2:
Tehlikeli birine benziyor, tehdit etmekten de geri kalmamış akıllı bıdık:mymeka:
Unutursun zamanla, kendini strese sokma..Kimler unutulmamış ki,
o unutulmasın değil mi ama? Bol şanslar canım..Şeniz

Back
X