Off ya

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Arkadaslar. Taziyeye gittim . Kadinin annesi vefat etmiş . Annesi 80 yasında kadinda. 35 yasında . Ve ben kadına dedim insanın annesi ölünce insanın kanadı kırılıyor dedim . Bi anda ağzımdan çıktı . Kadın ağladı yasımda hepsinden küçük . Sonra toparlamak istedim . Uzme kendini . Sabırlı ol . ALLAH yardımcın olsun dedim .ama icim bi garip pot kırdığımın farkındayım . Kendimi cok üzdüm keske gitmeseydim diyorum of ya çıkan lafın çaresi yok. Bi daha göreceğim kişide değil . Esimin cok uzaktan akrabası ilk defa gittim . Uzaktalar cunku . Hic görüşmüyorlar . Taziye olunca gittik. Tekrar görüşülse telafi ederdim . Görüşülmüyoda . Canim cok sıkıldı . Sabahtandir aklımdan çıkmıyor ya sanki cok. Kotu bisey yaptım . :(

olmusla ölmüse care yok
dıkkat edersın bır daha
kadını ararsın nasıl oldun dıye ara ara destek ıcın

Arkadaslar. Taziyeye gittim . Kadinin annesi vefat etmiş . Annesi 80 yasında kadinda. 35 yasında . Ve ben kadına dedim insanın annesi ölünce insanın kanadı kırılıyor dedim . Bi anda ağzımdan çıktı . Kadın ağladı yasımda hepsinden küçük . Sonra toparlamak istedim . Uzme kendini . Sabırlı ol . ALLAH yardımcın olsun dedim .ama icim bi garip pot kırdığımın farkındayım . Kendimi cok üzdüm keske gitmeseydim diyorum of ya çıkan lafın çaresi yok. Bi daha göreceğim kişide değil . Esimin cok uzaktan akrabası ilk defa gittim . Uzaktalar cunku . Hic görüşmüyorlar . Taziye olunca gittik. Tekrar görüşülse telafi ederdim . Görüşülmüyoda . Canim cok sıkıldı . Sabahtandir aklımdan çıkmıyor ya sanki cok. Kotu bisey yaptım . :KK43:
Ben taziye ye gidince başın sağolsun bile çok zor derim. Hatta orda durup durup ağlama hepimiz ölucez vs vs gibi konuşan lara da sinir olurum annen çok yapar bunu. Kötü bişey dememişsiniz aslında ama mümkün olduğu kadar Susup oturmakta fayda var.

Zaren ne denrse bos agladiginda acilir icine atmasi daha kotu birden bir yerine vurur insanin uzulmeyin amaciniz belliiyi niyetlisiniz biliyordur bunu

Ben taziye ye gidince başın sağolsun bile çok zor derim. Hatta orda durup durup ağlama hepimiz ölucez vs vs gibi konuşan lara da sinir olurum annen çok yapar bunu. Kötü bişey dememişsiniz aslında ama mümkün olduğu kadar Susup oturmakta fayda var.
Zaten bana buyuk bir ders oldu daha her yerde aklıma geleni soylemiycem

Arkadaslar az da olsa. Biraz rahatladım . Cok moralim bozuktu. Yorumlarınız icin cok sagolun . ALLAH hepinizden razı olsun . Neyse olan oldu :(

Cenaze evlerinden ve boş taziye cümlelerinden nefret ederim, yapamadığım için aslında. Bilirim ki ne dersem boş. Başın sağolsun deyip geçerim kenara. Üzülmeyin , tuhaf bir söz olmamış. Doğrusu bu çünkü.

Arkadaslar. Taziyeye gittim . Kadinin annesi vefat etmiş . Annesi 80 yasında kadinda. 35 yasında . Ve ben kadına dedim insanın annesi ölünce insanın kanadı kırılıyor dedim . Bi anda ağzımdan çıktı . Kadın ağladı yasımda hepsinden küçük . Sonra toparlamak istedim . Uzme kendini . Sabırlı ol . ALLAH yardımcın olsun dedim .ama icim bi garip pot kırdığımın farkındayım . Kendimi cok üzdüm keske gitmeseydim diyorum of ya çıkan lafın çaresi yok. Bi daha göreceğim kişide değil . Esimin cok uzaktan akrabası ilk defa gittim . Uzaktalar cunku . Hic görüşmüyorlar . Taziye olunca gittik. Tekrar görüşülse telafi ederdim . Görüşülmüyoda . Canim cok sıkıldı . Sabahtandir aklımdan çıkmıyor ya sanki cok. Kotu bisey yaptım . :KK43:
Annemın vefatında bu sozlerı kullanan kişi canımı cok yakmıştı artnıyet yoktu ama o an o kadar agır geldıkı.. Bırdaha yuzunu bıle gormek istemedım.. Gordugumdede selam dahı vermedım yok saydım.. Küçük bırsey ama karsındakınde yaraya tuz etkısı yapıyor.

Annem vefat ettiginde, bana kimin ne soyledigini hatirlamiyorum bile. Kafaya takma bosver, hem kotu birsey de soylememissin.

Annemın vefatında bu sozlerı kullanan kişi canımı cok yakmıştı artnıyet yoktu ama o an o kadar agır geldıkı.. Bırdaha yuzunu bıle gormek istemedım.. Gordugumdede selam dahı vermedım yok saydım.. Küçük bırsey ama karsındakınde yaraya tuz etkısı yapıyor.
Sanki ben yapmışım gibi oldum . Gerçekten art niyetim yoktu. Sadece teselli amaçlı yapmak istemiştim . İnan size yapan kişide bunun içindir

Cok yasliysa hastaysa allah kurtarmis derim. Zamansiz ölumse basin sagolsun derim. Sende cok kafana takma. Olmus bitmis artik

yanlış bir şey söylememişsiniz tabi keşke söylemeseniz daha iyiydi. ama boşverin olan olmuş kadına destek olun bence

Back
X