tuce_tuce Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor Pro Üye Anneler Kulübü 11 Mart 2013 33.559 En iyi cevaplar 1 53.753 798 32 20 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tuce_tuce #1 kızlar 43 kiloyum boyum 1.57 kalçam 88 cm belim 68 cm göğsüm 78 kızlar belim çokmu kalın ne daha 2 hafta önce 66 idi belim mekik filanmı çeksem sizce kalın mı
kızlar 43 kiloyum boyum 1.57 kalçam 88 cm belim 68 cm göğsüm 78 kızlar belim çokmu kalın ne daha 2 hafta önce 66 idi belim mekik filanmı çeksem sizce kalın mı
millan la havle vela isla bonita Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 12.313 15.357 298 20 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tuce_tuce #2 mekık cekerek bel ıncelmezkı.. bel ınceltme egzersızlerı dıye aratın googledan bence.. ayrıca kımı ınsanın bel oyuntusu olmuyor dogustan.. bılemıyorum egzersızle ıncelırmı.. ama bayag zayıfmışsın..
mekık cekerek bel ıncelmezkı.. bel ınceltme egzersızlerı dıye aratın googledan bence.. ayrıca kımı ınsanın bel oyuntusu olmuyor dogustan.. bılemıyorum egzersızle ıncelırmı.. ama bayag zayıfmışsın..
tuce_tuce Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor Pro Üye Anneler Kulübü 11 Mart 2013 33.559 En iyi cevaplar 1 53.753 798 32 20 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tuce_tuce #3 millan .!.: mekık cekerek bel ıncelmezkı.. bel ınceltme egzersızlerı dıye aratın googledan bence.. ayrıca kımı ınsanın bel oyuntusu olmuyor dogustan.. bılemıyorum egzersızle ıncelırmı.. ama bayag zayıfmışsın.. Genişletmek için tıkla... bel oyuntum var çok net görüyorum da göbeğimde var canım bu kadar zayıf olupta böyle bir bel fazla gibime gelio
millan .!.: mekık cekerek bel ıncelmezkı.. bel ınceltme egzersızlerı dıye aratın googledan bence.. ayrıca kımı ınsanın bel oyuntusu olmuyor dogustan.. bılemıyorum egzersızle ıncelırmı.. ama bayag zayıfmışsın.. Genişletmek için tıkla... bel oyuntum var çok net görüyorum da göbeğimde var canım bu kadar zayıf olupta böyle bir bel fazla gibime gelio
millan la havle vela isla bonita Kayıtlı Üye 23 Kasım 2011 12.313 15.357 298 20 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tuce_tuce #4 tuce_tuce .!.: bel oyuntum var çok net görüyorum da göbeğimde var canım bu kadar zayıf olupta böyle bir bel fazla gibime gelio Genişletmek için tıkla... göbek ıcın mekık cekebılırsın.. bel oyuntun varsa ozaman ıncelebılır uzerınde calısırsan.. ınsanlar vücutlarını sekılden sekıle sokuyor sporla.. sen mı basaramıcaksın.. ben bel ıncelteme hareketı olarak,ayaklar sabıt ust bedenı saga sola dondurme dışında hıcbıse bılmıyorum valla
tuce_tuce .!.: bel oyuntum var çok net görüyorum da göbeğimde var canım bu kadar zayıf olupta böyle bir bel fazla gibime gelio Genişletmek için tıkla... göbek ıcın mekık cekebılırsın.. bel oyuntun varsa ozaman ıncelebılır uzerınde calısırsan.. ınsanlar vücutlarını sekılden sekıle sokuyor sporla.. sen mı basaramıcaksın.. ben bel ıncelteme hareketı olarak,ayaklar sabıt ust bedenı saga sola dondurme dışında hıcbıse bılmıyorum valla
tuce_tuce Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor Pro Üye Anneler Kulübü 11 Mart 2013 33.559 En iyi cevaplar 1 53.753 798 32 20 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi tuce_tuce #5 millan .!.: göbek ıcın mekık cekebılırsın.. bel oyuntun varsa ozaman ıncelebılır uzerınde calısırsan.. ınsanlar vücutlarını sekılden sekıle sokuyor sporla.. sen mı basaramıcaksın.. ben bel ıncelteme hareketı olarak,ayaklar sabıt ust bedenı saga sola dondurme dışında hıcbıse bılmıyorum valla Genişletmek için tıkla... aynen canım bende öyle biliyorum sence belim fazlamı
millan .!.: göbek ıcın mekık cekebılırsın.. bel oyuntun varsa ozaman ıncelebılır uzerınde calısırsan.. ınsanlar vücutlarını sekılden sekıle sokuyor sporla.. sen mı basaramıcaksın.. ben bel ıncelteme hareketı olarak,ayaklar sabıt ust bedenı saga sola dondurme dışında hıcbıse bılmıyorum valla Genişletmek için tıkla... aynen canım bende öyle biliyorum sence belim fazlamı