Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin sallanıyor dediğin şey iç dudaklar olmasın? Açık açık anlatmak da istemiyorum ama iç dudaklar kimisinin daha içerdedir kimisinin daha dışarda. Bu normal insanlarda da oluyor yani o olabilir mi?
kızlar ben küçükken 3.sınıfa gidyodum annem pazara giderken biz kuzenler parkta oynardık pazarda hemen yanda bu kutulu demirler varya yatay ben onun en tepesinden en aşağısına vajinamın üstüne düştüm ama demir yataydı altımda etek ve kilodum vardı ama canım çok yandı annemi pazrda bulduk aama nasıl aylıyorum gözlerim karadı yarım saat etrefı göeremedim annem geldi beni arabların arkasında kilodumu çıkardı birde ne görelim kilodum oluk oluk kan annem korktu ben ağlıyorum hasteneye gittik annem ayakta duramıyo gittik doktor dediki vajinasında eti kesilmiş allahtan kızlığı bozulmamış dedi evet doğru kızlığım var ama şuan vajinamın altında bi çıkıntı var ve bu beni rahtsız ediyo piskolojisinden çıkmadım hayla kendim bile orama tam bakamam ya napcam bilmiyorum acaba o çıkıntı herkezdemi var yanda bi et parçası ve hayla piskolojisindeyim nişanlıyım evlenince napıcam hiç bilmiyorum :26:
doğrudur diorum ya cahilliğime verin haklısın tabiki ne insanlar var benimki dert değil ama piskolojik kafama takıyorum işteSanki ben de ic dudakli bir sorun gibj dusunuyorum ki o dogustan gelen bir sey senin gecirdigin kazayla alakasi yok.dert etme kendine lutfen allah baska sikinti vermesin insallah.dogustan cok ciddi engellerle dogan insanlari dusun ve sukret.
Canım bir jinekologa git görüntüsünden çok rahatsızım iç çamaşırımada değiyor aldırmak istiyorum de ama benim bildigim kadarı ile vajina çeşitleri arasında bu şekil sarkık olanda var araştır vajina tiplerini orda varsa normaldir eşin rahatsız olursada aldırırsın uzun bir işlem değildir zaten :)[/QUOTE
gidicem canım zaten başka çare yok en azından kafamdaki takıntı gitsin![]()
Canım bir jinekologa git görüntüsünden çok rahatsızım iç çamaşırımada değiyor aldırmak istiyorum de ama benim bildigim kadarı ile vajina çeşitleri arasında bu şekil sarkık olanda var araştır vajina tiplerini orda varsa normaldir eşin rahatsız olursada aldırırsın uzun bir işlem değildir zaten :)
gidicem canım zaten başka çare yok en azından kafamdaki takıntı gitsin![]()
doğrudur diorum ya cahilliğime verin haklısın tabiki ne insanlar var benimki dert değil ama piskolojik kafama takıyorum işte
Bir doktor arkadasim anlatmisti.kadin dogumcu bu arada.utana sikila gelmis demis benim ic dudaklarim uzadi.baktim dedi normal sarkik olanlardan demis dogri soyle yeni mi uzadi hep mi boyleydi.hep.oyleymis uc tane de cocugu varmis.yazik.kadin takmis o kadar dert olmus demek kucuk bir yer olmasini goze alip gelmis.arkadas dedi konustum sacmalama normal falan diye ama kadin pek ikna olmamis.o da estetikciye git madem demis.kk da genital bolge ile ilgili topikler vardir bak oralara ama can sikacak bisey degil inan bak.
Evet ama takmamaya calıs kızlık zarına gelseydi daha kötü olurdu en azından senin çaren var :) Baktın mı vajina dudak türlerine
baktım ama benimkini bulamadımama çoğu insan sarkık falan demiş birazda olsun içim rahatladı
![]()
bende kardeşimin başının etini yiyorum seninkide böylemi die oda bıktı artıkBenim ablamınkide öyleymiş hatta korkup bana sormustu senindemi böyle diyeİçin rahat olsun canım benim yalnız degilsin ablam takmıyor eger eşim rahatsız olursa aldırırım ama gerek yok seven böyle evsin diyor
![]()
![]()
![]()
bende kardeşimin başının etini yiyorum seninkide böylemi die oda bıktı artıkbu knuşmalardan sonra birazda olsa rahatladım
Ablam 2![]()
Kafana takmayınca unutursun ya şimdi yogun düşündügün içindir nedir bu kardeslerin cektigi ablalardan :)))
ayıptır söylemesi durmadan pc den vajina gösteriyorum seninkide böylemi diye bıktım abla sorunlu seninki tamam mı artık diyo bıktırdım![]()
hahahahahaha![]()
Ayy sanki bizim evin yansıması
![]()
İyi güldürdünüz vallahi ya ablam 20gün sonra gelecek kesin başlar yine seninkinde böyle bir şey var mı eminmisin sorun bendemi of acaba bişeymi var diye başlar bikbikbik
![]()
iiki varsınız kız kardeşler olarakkız kardeşim olmasaydı kimin başının etini yerdim sorardım
kızlar ben küçükken 3.sınıfa gidyodum annem pazara giderken biz kuzenler parkta oynardık pazarda hemen yanda bu kutulu demirler varya yatay ben onun en tepesinden en aşağısına vajinamın üstüne düştüm ama demir yataydı altımda etek ve kilodum vardı ama canım çok yandı annemi pazrda bulduk aama nasıl aylıyorum gözlerim karadı yarım saat etrefı göeremedim annem geldi beni arabların arkasında kilodumu çıkardı birde ne görelim kilodum oluk oluk kan annem korktu ben ağlıyorum hasteneye gittik annem ayakta duramıyo gittik doktor dediki vajinasında eti kesilmiş allahtan kızlığı bozulmamış dedi evet doğru kızlığım var ama şuan vajinamın altında bi çıkıntı var ve bu beni rahtsız ediyo piskolojisinden çıkmadım hayla kendim bile orama tam bakamam ya napcam bilmiyorum acaba o çıkıntı herkezdemi var yanda bi et parçası ve hayla piskolojisindeyim nişanlıyım evlenince napıcam hiç bilmiyorum :26: